Μόλις σήμερα (26/12) κυκλοφόρησε στο Netflix η δεύτερη σεζόν της νοτιοκορεάτικης δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς «Το Παιχνίδι του Καλαμαριού» (Squid Game).

Η υπόθεση και οι νέες προσθήκες

Τρία χρόνια μετά τη νίκη του στο «Παιχνίδι του Καλαμαριού», ο παίκτης 456 δεν πήγε τελικά στην Αμερική και επιστρέφει με μια νέα λύση στο μυαλό του. Ο Γκι-χουν βυθίζεται για άλλη μια φορά στο μυστηριώδες παιχνίδι επιβίωσης και ξεκινά έναν νέο γύρο δοκιμασιών ζωής και θανάτου με νέους συμμετέχοντες που έχουν στόχο να κερδίσουν το έπαθλο αξίας 45,6 δισ. γουόν.

Η δεύτερη σεζόν αποτελείται από 7 επεισόδια συνολικά, ενώ έχει δοθεί το «πράσινο φως» και για τον τρίτο και τελευταίο κύκλο της σειράς. Το τρέιλερ του νέου κύκλου ξεκινά με τη φράση «είτε πυροβολείς ανθρώπους εκεί μέσα ή τους εξαπατάς έξω, δεν αλλάζει τίποτα», που προδιαθέτει τον τηλεθεατή για νέες περιπέτειες.

Εκτός από τους κεντρικούς χαρακτήρες και τον παίκτη 456, που επιστρέφει για να πάρει την εκδίκησή του, στη δεύτερη σεζόν μπαίνουν νέα πρόσωπα, όπως οι Park Gyu-young, Jo Yu-ri, Kang Ae-sim, Lee David, Lee Jin-uk και άλλοι.

Ο Κορεάτης Hwang Dong-hyuk, ο οποίος έγραψε ιστορία στα 74α Primetime Emmys και έγινε ο πρώτος Ασιάτης που κέρδισε το βραβείο καλύτερης σκηνοθεσίας σε δραματική τηλεοπτική σειρά είναι και πάλι επικεφαλής ως σκηνοθέτης, παραγωγός και σεναριογράφος.

Το Firstman Studio έχει αναλάβει την παραγωγή με τον Kim Ji-yeon να βρίσκεται στο τιμόνι. Το δυστοπικό δράμα από τη Νότιο Κορέα, έκανε πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο του 2021, κατακτώντας την κορυφή της πιο δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς στην πλατφόρμα. Η τρίτη και τελευταία σεζόν θα κάνει ντεμπούτο μέσα στο 2025.

https://www.ethnos.gr/

You May Also Like

Αύξηση Προϋπολογισμού για την Ένταξη Προσφυγοπαίδων στην Εκπαίδευση

Αύξηση Προϋπολογισμού για την Ένταξη Προσφυγοπαίδων στην Εκπαίδευση

Διευκρίνιση για μετάβαση σε δικαστικές Αρχές, δικηγόρους, συμβολαιογράφους

Διευκρίνιση για μετάβαση σε δικαστικές Αρχές, δικηγόρους, συμβολαιογράφους

Στην πιο σκοτεινή πόλη του κόσμου… εκεί που οι κάτοικοι βλέπουν τον ήλιο με καθρέφτες (photos)

Περιτριγυρισμένη από βουνά η πόλη Rjukan στη Νορβηγία είδε για πρώτη φορά το φως του ήλιου πριν από δυο χρόνια χάρη σε γιγαντιαίους καθρέφτες.

Γάμος ομόφυλων ζευγαριών: Γιατί ανοίγει τώρα η συζήτηση

Τι θα περιλαμβάνει το νομοσχέδιο

Συνεχίζονται οι έλεγχοι για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού

Συνεχίζονται οι έλεγχοι για τη διαπίστωση παραβίασης των μέτρων αποφυγής και περιορισμού…

Μαρία Παναγοπούλου: «Εις το επανιδείν Γίγαντά μου»- Το κείμενο γροθιά της συζύγου του Χαρδαβέλλα

Την είδηση του θανάτου του γνωστού δημοσιογράφου έκανε γνωστή η σύζυγός του

Σεμπαστιάν Λεκορνί: O «survivor» της Γαλλίας και ο τελευταίος πιστός του Μακρόν

Ο 39χρονος πολιτικός αποτελεί ένα σπάνιο φαινόμενο στη γαλλική πολιτική σκηνή

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ

Διπλασιάζεται σε 12 διανυκτερεύσεις η διάρκεια διακοπών κοινωνικού τουρισμού στους Δήμους Ιστιαίας-Αιδηψού…

Νικόλ Πασινιάν: Η Τουρκία μπορεί σύντομα να ξαναβρεθεί έξω από τις πύλες της Βιέννης

Table of Contents Hide Νικόλ Πασινιάν: Η Τουρκία μπορεί σύντομα να ξαναβρεθεί…

Ποιοι δικαιούνται το επίδομα των 200 ευρώ του ΟΑΕΔ;

Ποιοι δικαιούνται το επίδομα των 200 ευρώ του ΟΑΕΔ;