Περιοδεία στα χωριά των Κορεστείων πραγματοποίησε η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Αντωνίου, μαζί με τους συνυποψηφίους της και μέλη της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (ΔΕΕΠ) Καστοριάς, εν’ όψει των επικείμενων εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Η Μαρία Αντωνίου και το κλιμάκιο της ΔΕΕΠ Καστοριάς επισκέφθηκαν τα χωριά: Μελάς, Μακροχώρι, Χαλάρα, Άγιος Αντώνιος, Μαυρόκαμπος, Κρανιώνα, Γάβρος, Νέος Οικισμός, όπου συνάντησαν τους κατοίκους και συζήτησαν μαζί τους για το πρόγραμμα διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας την επόμενη τετραετία και τη σπουδαιότητα του αποτελέσματος των επερχόμενων εθνικών εκλογών για το μέλλον της χώρας.

«Όλοι μαζί, ενωμένοι, συνεχίζουμε τις επισκέψεις μας σε κάθε γωνιά της Καστοριάς μας, για να μεταφέρουμε το μήνυμα ότι δεν εφησυχάζουμε. Κάθε εκλογή είναι μία νέα διαδικασία. Κανένα αποτέλεσμα δεν είναι προκαθορισμένο. Στις 25 Ιουνίου πρέπει όλοι να ξαναψηφίσουμε. Σαφώς και στη Νέα Δημοκρατία αισθανόμαστε ικανοποίηση που η πλειοψηφία των Ελλήνων αξιολόγησε θετικά το έργο μας και μας εμπιστεύθηκε, σε αριθμούς μεγαλύτερους μάλιστα από αυτούς που το είχαν κάνει το 2019, κάτι ασυνήθιστο. Αυτό το υψηλό ποσοστό αυξάνει και τη δική μας ευθύνη. Στόχος μας είναι στην κάλπη της 25ης Ιουνίου να επιβεβαιωθούν τα ποσοστά αυτά, ώστε από την επόμενη κιόλας μέρα, να εργαστούμε ακόμα πιο σκληρά για να κάνουμε πράξη το πρόγραμμα που έχουμε κοστολογήσει και σχεδιάσει για την Ελλάδα του 2030. Αντιλαμβανόμαστε απόλυτα την κούραση που ενδεχομένως προκαλούν οι δεύτερες εκλογές. Για την κούραση αυτή, όμως, δεν ευθύνεται η Νέα Δημοκρατία. Κάποιοι άλλοι επέλεξαν το σύστημα της απλής αναλογικής ναρκοθετώντας ουσιαστικά τη δυνατότητα της χώρας να έχει  ήδη Κυβέρνηση. Άρα πρέπει να ψηφίσουμε ξανά. Γιατί χρειαζόμαστε στις 26 Ιουνίου η Ελλάδα να έχει μια σταθερή κυβέρνηση, που θα την οδηγήσει τολμηρά μπροστά», σημείωσε η Μαρία Αντωνίου.

 

 

You May Also Like

Μάσκες, Γάντια και Αντισηπτικά από την Π.Ε. Καστοριάς στην Αστυνομική Διεύθυνση Καστοριάς.

Η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, στηρίζοντας το έργο της Ελληνικής Αστυνομίας

Επίσκεψη Κ. Νίκου Αναστασιάδη για Συνταξιοδοτικά και SSN

Επίσκεψη Κ. Νίκου Αναστασιάδη για Συνταξιοδοτικά και SSN

Στο Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής η Ολυμπία Τελιγιορίδου στην υπογραφή της συμφωνίας για την ευφυή γεωργία

Στο Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής η Ολυμπία Τελιγιορίδου στην υπογραφή της συμφωνίας για…

Κουκλοθέατρο από το 3ο Δημοτικό Σχολείο Καστοριάς ,”Αθανάσιος Χριστόπουλος”

Συγχαρητήρια από την Διευθύντρια του σχολείου Τελλίδου Δώρα

“Η 9η Ταξιαρχία ΠΖ δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο” Προσφορά τροφίμων στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καστοριάς

  “Η 9η Ταξιαρχία ΠΖ δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο” Προσφορά τροφίμων…

Ολυμπία Τελιγιορίδου: Άδικη η εξαίρεση χιλιάδων αγροτών από τη μειωμένη χρέωση αγροτικού ρεύματος

  Ολυμπία Τελιγιορίδου: Άδικη η εξαίρεση χιλιάδων αγροτών από τη μειωμένη χρέωση…

Εγκαίνια στο Παρεκκλήσιο Εισοδίων της Θεοτόκου (Τσιατσιαπά)

Εγκαίνια στο Παρεκκλήσιο Εισοδίων της Θεοτόκου (Τσιατσιαπά)