Στο κορυφαίο εκθεσιακό γεγονός για την Καστορια και για όλη τη Δυτική Μακεδονία, την 49η Διεθνή Έκθεση Γούνας, με τον αγαπητό συνάδελφο βουλευτή Κοζάνης της Νέας Δημοκρατίας Μιχάλη Παπαδόπουλο Μιχάλης Παπαδόπουλος.
✅ Η 49η Διεθνής Έκθεση Γούνας, στην οποία συμμετείχαν 87 επιχειρήσεις από την Καστοριά και τη Σιάτιστα, προσέλκυσε μεγάλο αριθμό εμπόρων από τις διεθνείς αγορές, ενώ αυξημένο ήταν και το ενδιαφέρον των επισκεπτών.
💪 Η σημαντική αυτή εμπορική εκθεσιακή διοργάνωση σηματοδοτεί το άνοιγμα των τοπικών επιχειρήσεων γουνοποιίας σε αγορες του εξωτερικού -εκτός της Ουκρανίας και της Ρωσίας που έκλεισαν λόγω του πολέμου- και αποτελεί σημείο επανεκκίνησης ενός εξωστρεφούς κλάδου προς νέες κατευθύνσεις, σε ένα νέο δρόμο ανάπτυξης τόσο για την τοπική, όσο και για την εθνική οικονομία.
@ακόλουθοι
You May Also Like

Σύλληψη πέντε αλλοδαπών σε περιοχές του ορεινού όγκου της Καστοριάς για παράνομη συλλογή μεγάλης ποσότητας αρωματικού-θεραπευτικού φυτού, σε δυο διαφορετικές περιπτώσεις

Σύλληψη πέντε αλλοδαπών σε περιοχές του ορεινού όγκου της Καστοριάς για παράνομη…

Γ. Ζεμπιλιάδου: «Νέα “επιτυχία” της Περιφέρειας μας και του κ. Καρυπίδη! Τελευταίοι στην Ελλάδα στο ΕΣΠΑ! Από τα 310 εκ € του ΠΕΠ απορροφήσαμε μόλις 26,9 εκ € !»

 Γ. Ζεμπιλιάδου: «Νέα “επιτυχία” της Περιφέρειας μας και του κ. Καρυπίδη! Τελευταίοι…

ΔΕΥΑΚ: Διακοπή υδροδότησης στα «ψηλά» σημεία των περιοχών ΛΥΒ-ΝΤΑΗΛΑΚΗ

Από την ΔΕΥΑΚ ανακοινώνεται ότι την ΔΕΥΤΕΡΑ 15/05/2017 θα σημειωθεί διακοπή υδροδότησης

Απολογισμός Περιφερειακής Αρχής: Επιβεβαίωση της Αναπτυξιακής Υστέρησης και της Έλλειψης Οράματος για τη Δυτική Μακεδονία.

  Απολογισμός Περιφερειακής Αρχής: Επιβεβαίωση της Αναπτυξιακής Υστέρησης και της Έλλειψης Οράματος…

Δήμος Καστοριάς: Προχωρούν οι εργασίες στο πέτρινο Δημοτικό Σχολείο Χιλιοδέντρου

Ετοιμοπαράδοτο εντός του μήνα

Ε.Λ.Μ.Ε. Καστοριάς: «Επιστροφή των χρημάτων που παρακρατήθηκαν από τους συναδέλφους που ήταν σε διαθεσιμότητα»

Ε.Λ.Μ.Ε. Καστοριάς: «Επιστροφή των χρημάτων που παρακρατήθηκαν από τους συναδέλφους που ήταν…