Στις ναυταθλητικές εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς φιλοξενείται από τις 4 Ιουλίου 2023 μέχρι και τις 31 Ιουλίου 2023 η Εθνική Ομάδα Κωπηλασίας της Κύπρου, στα πλαίσια της προετοιμασίας των αθλητών/τριών της για τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα Εφήβων/Νεανίδων και Νέων Ανδρών/Γυναικών που θα πραγματοποιηθούν τους ερχόμενους μήνες.

Η αποστολή της Εθνικής Ομάδας Κύπρου απαρτίζεται από 12 αθλητές κι αθλήτριες, οι οποίοι συνοδεύονται από τον προπονητή τους κ. Νοταρόπουλο Γιώργο. Την αποστολή συνόδεψε στην Καστοριά ο Γενικός Γραμματέας της Κυπριακής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας, πατέρας Δημήτριος Κοτρώτσος.

Η Εθνική Ομάδας της Κύπρου έχει μείνει εντυπωσιασμένη από την υψηλότατη παροχή υπηρεσιών που προσφέρονται από τα στελέχη του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς, αλλά και από τη φιλοξενία της πόλης συνολικά. Οι άριστες κλιματολογικές συνθήκες, το αξεπέραστο επίπεδο του νερού της λίμνης το οποίο είναι ιδανικό για κωπηλασία, τα καταπληκτικά τοπία της Καστοριάς, η ηρεμία που προσφέρει η πόλη σε έναν αθλητή με ιδιαίτερα μεγάλη σωματική και ψυχολογική καταπόνηση, σε συνδυασμό με την άνετη προσβασιμότητα σε κάθε επίπεδο, λόγω και του μικρού μεγέθους της πόλης, προσφέρουν τις ιδανικές συνθήκες για την προετοιμασία σε υψηλό επίπεδο μιας Εθνικής Ομάδας.

Η αποστολή της Κύπρου, με τη βοήθεια και καθοδήγηση των στελεχών του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς τις προηγούμενες ημέρες επισκέφτηκε εμβληματικά σημεία που χαρακτηρίζουν την Καστοριά, όπως τον Λιμναίο οικισμό, το Σπήλαιο του Δράκου, την Ιερά Μονή Παναγίας της Μαυριώτισσας, ενώ θα επισκεφτεί επίσης το Βυζαντινό Αρχαιολογικό μουσείο, τον Ιερό Ναό της Παναγίας Κουμπελίδικης, καθώς και το αρχοντικό Τσιατσιαπά.

Την Τετάρτη 12 Ιουλίου, πραγματοποιήθηκε κι επίσκεψη στο Δημαρχείο της πόλης, όπου οι Αντιδήμαρχοι κ. Ρήμος και κ. Φουληράς υποδέχτηκαν την Κυπριακή αποστολή, συνομίλησαν με τους αθλητές, τις αθλήτριες και τον προπονητή τους και τους χάρισαν αναμνηστικά δώρα, προς ανάμνηση της επίσκεψής τους στην πόλη της Καστοριάς.

Ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάς νιώθει ιδιαίτερα χαρούμενος και υπερήφανος για τη φιλοξενία της Κυπριακής Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας κι ελπίζει πως αυτή είναι μόνο η απαρχή μιας μακρόχρονης συνεργασίας, η οποία έχει να προσφέρει πολλά και στις δύο πλευρές.

Ακολουθούν χαρακτηριστικές φωτογραφίες της Κυπριακής Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς, καθώς και από την επίσκεψη στο Δημαρχείο της πόλης.

You May Also Like

Ο Παθολόγος  του Γεν. Νοσοκομείου Καστοριάς  Στέφανος Μπαλταγιάννης live στη διαδικτυακή καμπάνια  «Μένουμε Σπίτι, Είμαστε Μαζί»

Ο Παθολόγος  του Γεν. Νοσοκομείου Καστοριάς  Στέφανος Μπαλταγιάννης live στη διαδικτυακή καμπάνια…

Μαρία Αντωνίου και Έλενα Ράπτη στο Άργος Ορεστικό για την προώθηση της καμπάνιας 1 στα 5 του Συμβουλίου της Ευρώπης(Φωτογραφίες)

Είμαστε εδώ ενωμένοι για να στείλουμε μήνυμα ελπίδας και γνώσης κατέληξε η Μαρία Αντωνίου ευχαριστώντας θερμά την κ. Ράπτη που ταξίδεψε έως την Καστοριά.

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το “The 5 Summits Mountain Kastoria”

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το “The 5 Summits Mountain Kastoria”

Ολυμπία Τελιγιορίδου ” Στις εκλογές ψηφίζει ο λαός και όχι οι εταιρίες δημοσκοπήσεων”.

Συνέντευξη Ολυμπίας Τελιγιορίδου στον Αιμίλιο Λιάτσο στο Kontra24, ” Στις εκλογές ψηφίζει…

Το Πρόγραμμα Λήξης του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στην Π.Ε. Καστοριάς

Το Πρόγραμμα Λήξης του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στην Π.Ε. Καστοριάς

Ο ναός του Αγίου Νικολάου Νεστορίου (+ 6 Δεκεμβρίου), και η ανέγερσίς του κατόπιν γενομένου θαύματος

Ο ναός του Αγίου Νικολάου Νεστορίου (+ 6 Δεκεμβρίου), και η ανέγερσίς…

ΔΕΥΑΚ: Ιδιαίτερη προσοχή στις παροχές ύδρευσης των οικιών τους, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών

  ΔΕΥΑΚ: Ιδιαίτερη προσοχή στις παροχές ύδρευσης των οικιών τους, λόγω των…

Συνάντηση Ολυμπίας Τελιγιορίδου & Θεοφ. Ζυμπίδη με τον Πρόεδρο της Εγνατία Οδού Α.Ε.

Η βουλευτής Καστοριάς Ολυμπία Τελιγιορίδου και ο Αντιπερειφεριάρχης Δ. Μακεδονίας Παιδείας -Πολιτισμού…