Επιτόπια αυτοψία στον κόμβο που κατασκευάζεται στη συμβολή των Λεωφόρων Μ. Αλεξάνδρου και Κύκνων πραγματοποίησε σήμερα ο Δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης, προκειμένου να παρακολουθήσει την πορεία των εργασιών.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έγινε από τον ανάδοχο, το έργο προχωρά με γοργούς ρυθμούς, ενώ, ταυτόχρονα, τοποθετήθηκαν στα συγκεκριμένα σημεία οι αγωγοί του φυσικού αερίου, όπως επίσης και νέοι σωλήνες ύδρευσης, προκειμένου να μη χρειαστεί να σκαφτούν εκ νέου οι δρόμοι, με το πέρας των εργασιών για την ανάπτυξη δικτύων.

«Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο για την πόλη μας, το οποίο θα δώσει μια πιο σύγχρονη και όμορφη όψη σε ένα κεντρικό σημείο της πόλης. Ακολουθούν και άλλα έργα, όπως η βελτίωση της οδού Ορεστείων, η παιδική χαρά στο Ντολτσό, οι ασφαλτοστρώσεις, αγροτικές οδοποιίες και πολλά άλλα για τα οποία ήδη έχουμε υπογράψει τις συμβάσεις», δήλωσε ο Δήμαρχος μετά την επίσκεψή του στο σημείο των εργασιών.

Το αργότερο ως το Πάσχα θα έχει ολοκληρωθεί ο κύριος όγκος των εργασιών στον κόμβο, ώστε να δοθούν στην κυκλοφορία οι δρόμοι και να σταματήσουν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

 

You May Also Like

Στήριξη της επιχειρηματικότητας της Π.Ε. Καστοριάς, β’ φάση.

7.320.000,00 ευρώ από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας για τον Δήμο Καστοριάς.

Ο σύλλογος υποτροφιών Καστοριάς ετοιμάζει 7ήμερη εκδρομή στη Νότια Πελοπόννησο

Ο σύλλογος υποτροφιών Καστοριάς ετοιμάζει 7ήμερη εκδρομή στη Νότια Πελοπόννησο

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΓΟΥΝΟΠΟΙΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ «Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ» ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΈΚΘΕΣΗ ΈΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ “r2bKastoria”

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΓΟΥΝΟΠΟΙΩΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ «Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ» ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΈΚΘΕΣΗ ΈΡΕΥΝΑΣ…

Σύλληψη 51χρονου ημεδαπού, σε περιοχή της Καστοριάς, για μεταφορά και διευκόλυνση παράνομης εξόδου από την ελληνική επικράτεια 3 αλλοδαπών

Σύλληψη 51χρονου ημεδαπού, σε περιοχή της Καστοριάς, για μεταφορά και διευκόλυνση παράνομης…

Το ΓΕΣ διαψεύδει τον Αλ. Καχριμάνη για τον δρόμο στον Γράμμο

Το ΓΕΣ διαψεύδει τον Αλ. Καχριμάνη για τον δρόμο στον Γράμμο

Ειρήνη Γεωργοσοπούλου-Μισκία: ”Χθες γίναμε κοινωνοί μίας καθ’ όλα προσεγμένης βιβλιοπαρουσίασης του πονήματος της Βιβη Δουκη”

Βιβη Δουκη: “Η αρχόντισσα Καστοριά αναποδογυρίζει το σεντούκι της ιστορίας της”.