Τέσσερις νεκροί στην άσφαλτο σε λίγες ώρες

Σοκ προκάλεσαν τα δύο τροχαία δυστυχήματα που σημειώθηκαν το βράδυ της Τρίτης σε παραλιακή και κέντρο της Αθήνας με διαφορά λίγων ωρών και είχαν ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους συνολικά τέσσερα άτομα.

Με ιλιγγιώδη ταχύτητα έτρεχε το αυτοκίνητο στην παραλιακή

Το πρώτο τροχαίο έγινε χθες το βράδυ στην περιοχή της Βούλας. Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, το δυστύχημα σημειώθηκε περίπου στις 11 το βράδυ στη συμβολή των λεωφόρων Κωνσταντίνου Καραμανλή και Βάρης-Κορωπίου, όταν ΙΧ εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε, αρχικά, σε διαχωριστική νησίδα και στη συνέχεια σε δέντρο και κολώνα φωτισμού.

Από την σύγκρουση τραυματίστηκαν θανάσιμα ένας 19χρονος και μια 19χρονη, ενώ ακόμα δύο συνομήλικοί τους μεταφέρθηκαν τραυματίες στο Γενικό Κρατικό Νικαίας, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες το όχημα έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Λόγω του δυστυχήματος, διεκόπη για περίπου μια ώρα η κυκλοφορία των οχημάτων στη Λεωφόρο Κωνσταντίνου Καραμανλή από το ύψος της συμβολής της με τη Λεωφόρο Βάρης-Κορωπίου, στο ρεύμα προς Πειραιά.

Δεν φορούσαν κράνος οι αναβάτες της μηχανής στο κέντρο της Αθήνας

Λίγες ώρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 5:30 το πρωί μια μοτοσυκλέτα στην οποία επέβαιναν δύο άντρες εξετράπη της πορείας της στη συμβολή της οδού Πατησίων με την Πανεπιστημίου στο κέντρο της Αθήνας. Οι δύο αναβάτες της μοτοσικλέτας μεταφέρθηκαν στο ΚΑΤ με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου και κατέληξαν. Η εκτροπή της μηχανής έγινε ενώ βρισκόταν σε στροφή.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, κανείς από τους δύο αναβάτες δεν φορούσε κράνος.

https://www.ethnos.gr/

You May Also Like

Βίκυ Ξανθοπούλου: Ελληνίδα νηπιαγωγός είναι επίσημα η Κορυφαία Δασκάλα στον Κόσμο

Βίκυ Ξανθοπούλου: Ελληνίδα νηπιαγωγός είναι επίσημα η Κορυφαία Δασκάλα στον Κόσμο

Διοικήτρια του Ευαγγελισμού: «Δεν στοιχειοθετείται “βιασμός” του 19χρονου κρατούμενου Α.Λ.»

Διοικήτρια του Ευαγγελισμού: «Δεν στοιχειοθετείται “βιασμός” του 19χρονου κρατούμενου Α.Λ.»

ΟΑΕΔ: Προπληρωμή του δώρου Πάσχα και των επιδομάτων ανεργίας

Ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) με ανακοίνωσή του, γνωστοποίησε ότι:

«Κανένας δικαιούχος εκτός του προγράμματος ‘Τουρισμός για όλους’» δήλωσε ο Υπουργός Τουρισμού, κ. Χάρης Θεοχάρης στον Ρ/Σ Παραπολιτικά 90,1

«Κανένας δικαιούχος εκτός του προγράμματος ‘Τουρισμός για όλους’» δήλωσε ο Υπουργός Τουρισμού,…

Η Τουρκία θέλει τα κατεχόμενα ως προκεχωρημένο «φυλάκιο»

Η Τουρκία έστειλε κατασκοπευτικά αεροσκάφη και drones στο Αιγαίο

Εκπαιδευτικό σεμινάριο που αφορά την ανάπτυξη επιχειρηματικών δεξιοτήτων στον κλάδο της κτηνοτροφίας της Περιφέρειας

Εκπαιδευτικό σεμινάριο που αφορά την ανάπτυξη επιχειρηματικών δεξιοτήτων στον κλάδο της κτηνοτροφίας…

Λοβέρδος στο ΕΡΤΝews: Έχω καθήκον να στηρίξω την πατρίδα μου όταν κινδυνεύει να γίνει Γαλλία

΄΄Δεν έχω πρόβλημα με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ΄΄!

Η Δέσποινα Βανδή ακύρωσε συναυλία όταν οι διοργανωτές ανήρτησαν αφίσα του Ατατούρκ [βίντεο]

Η δήμαρχος του Τσεσμέ, δήλωσε ότι η Δέσποινα Βανδή αρνήθηκε να εμφανιστεί “επειδή θέλει να κατέβει η τουρκική σημαία και η αφίσα του Ατατούρκ”.

Πρόστιμα «μαμούθ» για παλιά ασανσέρ και επιθεωρήσεις

Πρόστιμα «μαμούθ» για παλιά ασανσέρ και επιθεωρήσεις