Πολλά ήταν τα δεσποζόμενα ζώα που χάθηκαν στη θεομηνία της Θεσσαλίας, άλλα τόσα όμως ήταν και εκείνα που διασώθηκαν, χάρις στην ευαισθησία των διασωστών τους. Ένα από αυτά είναι ο Νίνο, ένα σκυλάκι, που για να επιβιώσει από τις πλημμύρες στον Παλαμά Καρδίτσας, ανέβηκε σε μία σκεπή σπιτιού.

Ο Νίνο βρήκε μία μεγάλη αγκαλιά στην Καστοριά, χάρις στην πρωτοβουλία των ανθρώπων που τον έσωσαν. Σύμφωνα με το μέλος της ΕΤΑΚ ΚαστοριάςΚωνσταντίνο Αλεξιάδη, όταν τον βρήκαν, ήταν φοβισμένος και διψασμένος, είχε να πιει νερό τρεις ημέρες, ενώ υπέφερε και από γαστρεντερίτιδα. Μία οικογένεια στην Καστοριά τον περιέθαλψε με αγάπη και τώρα ο Νίνο, δυνατός πια και υγιής, θα επιστρέψει στην οικογένειά του στην Καρδίτσα.

Ένας Καστοριανός που έχει μεταφορική εταιρία, θα επιστρέψει το συμπαθές τετράποδο στην οικογένειά του που τον περιμένει με λαχτάρα.

You May Also Like

Στην Καστοριά για Προπονητικό Κοινόβιο η Κυπριακή Ομάδα Κωπηλασίας

12 αθλητές και αθλήτριες της Κυπριακής Ομοσπονδίας Κωπηλασίας 

Μελέτη καθορισμού του ιδανικού ύψους της στάθμης της λίμνης Καστοριάς

Η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς έχοντας εξασφαλίσει την απαιτούμενη χρηματοδότηση θα προβεί το…

Στο Πάρκο Εθνικής Συμφιλίωσης στον Γράμμο ο Παπούλιας

«Το Πάρκο Εθνικής Συμφιλίωσης μας στέλνει ένα μήνυμα να προσπαθήσουμε ο ένας…

Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς: Επαναλειτουργία των εξωτερικών Ιατρείων

Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς: Επαναλειτουργία των εξωτερικών Ιατρείων

Άκρως επιτυχημένη η πρώτη διαδικτυακή εκδήλωση παρουσίασης του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

  Άκρως επιτυχημένη η πρώτη διαδικτυακή εκδήλωση παρουσίασης του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης…

Διαρκής μέριμνα και συστηματική προσπάθεια από το Δήμο Καστοριάς για τη βελτίωση της καθημερινότητας: Απομακρύνθηκαν 54 εγκαταλειμμένα αυτοκίνητα και 7 ανενεργά περίπτερα

Διαρκής μέριμνα και συστηματική προσπάθεια από το Δήμο Καστοριάς για τη βελτίωση…

Κέντρο Μελισσοκομίας Δυτικής Μακεδονίας:  Πρόσκληση Συμμετοχής Μελισσοκόμων στις δράσεις 3.1 «Εξοπλισμός για την Διευκόλυνση των μετακινήσεων» και 3.2 «οικονομική ενίσχυση της νομαδικής μελισσοκομίας»

Κέντρο Μελισσοκομίας Δυτικής Μακεδονίας:  Πρόσκληση Συμμετοχής Μελισσοκόμων στις δράσεις 3.1 «Εξοπλισμός για…