Με τη σκέψη στους πλημμυροπαθείς συμπολίτες μας, που δοκιμάζονται στον θεσσαλικό κάμπο πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου η συναυλία αλληλεγγύης  με τους Onirama στο δασάκι της Μεσοποταμίας.

Μήνυμα  συμπαράστασης  απηύθυνε ο  Δήμαρχος Καστοριάς Γιάννης Κορεντσίδης προς τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας ευχαριστώντας όλους όσοι έδωσαν το “παρών” στην πολύ όμορφη εκδήλωση αλληλεγγύης που διοργάνωσε ο Δήμος Καστοριάς.

Η δράση συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης  πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία του Δήμου Καστοριάς με την Π.Ε. Καστοριάς και την Αντιπεριφέρεια Πολιτικής Προστασίας Δυτικής Μακεδονίας.

Η συναυλία σηματοδότησε το κλείσιμο της 32ης Πανελλήνιας Συνάντησης Enduro, η οποία έλαβε χώρα από τις 7 έως 10 Σεπτεμβρίου στη Μεσοποταμία Καστοριάς. Θερμές ευχαριστίες απηύθυναν προς τον Δήμο Καστοριάς για τη διοργάνωση της συναυλίας και τον ανθρωπιστικό της χαρακτήρα η  Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδος, ο Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Καστοριάς και το Συγκρότημα Onirama.

 

You May Also Like

Σύσκεψη Ζήση Τζηκαλάγια με τους νοσοκομειακούς γιατρούς κι ακολούθως με τον υπουργό Θάνο Πλεύρη

Θέμα πρώτης προτεραιότητας και επικαιρότητας των επόμενων ημερών αποτελεί το Νομοσχέδιο του…

Σε πολλές και ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις παραβρέθηκε η Βουλευτής Μαρία Αντωνίου,

Σε πολλές και ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις παραβρέθηκε η Βουλευτής Μαρία Αντωνίου,

Θεσσαλονίκη: 14χρονοι κράτησαν «όμηρο» συμμαθητή τους στις τουαλέτες του σχολείου και τον βιντεοσκοπούσαν

Η σοκαριστική καταγγελία! Στιγμές τρόμου στα χέρια συμμαθητών του βίωσε ένας 14χρονος στη Θεσσαλονίκη.

Γρηγόριος Γρηγοριάδης: Στον εσπερινό στον Προφήτη Ηλία, στο βουνό της Καστοριάς, τιμώντας τον προστάτη των γουναράδων μας.

”Στον εσπερινό στον Προφήτη Ηλία, στο βουνό της Καστοριάς, τιμώντας τον προστάτη των γουναράδων μας”.

Η Μαρία Σπυροπούλου είναι το καμάρι της Καστοριάς

Η διάδοχος του Αϊνστάιν είναι γυναίκα και μάλιστα Ελληνίδα

Μαρία Αντωνίου: Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για την στήριξη και την αγάπη σας

Να είστε σίγουροι ότι η Καστοριά μας θα έχει μία ισχυρή, υπεύθυνη και αποτελεσματική φωνή αύριο στη Βουλή

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες που αφορούσαν την αποκατάσταση στέγης του Εμπορικού Επιμελητηρίου Καστοριάς, προϋπολογισμού 37.200,00€.

Προϋπολογισμός 37.200,00€ για την αποκατάσταση στέγης του υφιστάμενου κτιρίου του Εμπορικού Επιμελητηρίου Καστοριάς