Μέσα σε λίγες μόνο ημέρες, οι πολίτες της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, ανταποκρινόμενοι άμεσα στο κάλεσμα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας-Π.Ε. Καστοριάς, συνέβαλαν στη συγκέντρωση συνολικά πέντε (5) τριαξονικών φορτηγών, που στάλθηκαν ως ανθρωπιστική βοήθεια προς τους δοκιμαζόμενους πλημμυροπαθείς πολίτες των περιοχών της Θεσσαλίας.

Συγκεκριμένα, είδη ρουχισμού, προσωπικής υγιεινής, κλινοσκεπάσματα, εμφιαλωμένα νερά, ξηρά τροφή, μηνύματα και ζωγραφιές συμπαράστασης, συγκεντρώθηκαν μόλις μέσα σε πέντε ημέρες στο κτίριο της Π.Ε. Καστοριάς, και στάλθηκαν με φορτηγά και προσωπικό  του Αμαξοστασίου της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς.

Η Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς, Δέσποινα Κοζατσάνη, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όλους τους φορείς, επιχειρηματίες, συλλόγους, σωματεία και πολίτες για την άμεση ανταπόκρισή τους.

Θερμές ευχαριστίες απευθύνονται επίσης προς το προσωπικό της Π.Ε. Καστοριάς και τους εθελοντές που βοήθησαν στην συσκευασία, την μεταφορά και το φόρτωμα των κιβωτίων.

Ειδικότερα στην συγκέντρωση βοήθειας συνέβαλαν: o Δήμος Καστοριάς, ο Δήμος Άργους Ορεστικού, ο Δήμος Νεστορίου, η Ένωση Στρατιωτικών Π.Ε. Καστοριάς , ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φωτεινής, ο Σύλλογος Πολυτέκνων Καστοριάς, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νταηλάκι Καστοριάς, ο Σύλλογος Ομόνοια Καστοριάς, ο Κυνηγητικός Σύλλογος Καστοριάς, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ασπροκκλησιάς, ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Αμμουδάρας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λαχανοκήπων, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Χιλιοδένδρου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ζούζουλης, ο Συνδυασμός «Νέα Προοπτική» Κάλλι Κυριακίδου,  ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Δισπηλιού, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μαυροχωρίου, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Μαυροχωρίου, η Εκκλησιαστική Ενορίας Αγίας Βαρβάρας Μαυροχωρίου, η Εκκλησιαστική Ενορία Πολυκάρπης, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 1ου Δημοστικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Μανιάκων, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λαχανακήπων, η ομάδα lemon skate και Antennes Radio 93,6,  ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Δυτικής Μακεδονίας, ο Προοδευτικός Σύλλογος Κυριών Καστοριάς, το αρτοποείο «ΙΡΙΣ» και Νούνος Ρενάτο, Eva’s Shelter-Φιλόζωοι εν Δράσει Καστοριάς, ο Αγροτικός Σύλλογος Φυτικής Παραγωγής Άργους Ορεστικού, καθώς και όλους τους ανώνυμους συμπολίτες μας.

Ζητούμε την κατανόησή σας εάν εκ παραδρομής έχει παραληφθεί να αναφερθεί κάποιος σύλλογος ή φορέας.

                  

        

You May Also Like

Με χαμόγελα και μετάλλια επέστρεψε “Ο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ” από το Πανελλήνιο Κύπελλο Σταμάτης Κάσσης

Πραγματοποιήθηκε στον Πολύγυρο Χαλκιδικής

Προκλητικός Ερντογάν: «Η Τουρκία, η πιο ισχυρή χώρα στην περιοχή»

Προκλητικός Ερντογάν: «Η Τουρκία, η πιο ισχυρή χώρα στην περιοχή»

Π.Ε. Κοζάνης: Οικοτουριστική Ανάπτυξη παραλίμνιας περιοχής φράγματος Σισανίου

  Π.Ε. Κοζάνης: Οικοτουριστική Ανάπτυξη παραλίμνιας  περιοχής φράγματος Σισανίου

Δράσεις Στήριξης Ψυχικής Υγείας και Υπηρεσίες για τις Εξαρτήσεις από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Δράσεις Στήριξης Ψυχικής Υγείας και  Υπηρεσίες για τις Εξαρτήσεις από το Επιχειρησιακό…

Συνάντηση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ν. Καστοριάς με τη Γεν. Γραμματέα  Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  του Υπουργείου Παιδείας

Συνάντηση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ν. Καστοριάς με τη Γεν. Γραμματέα  Πρωτοβάθμιας…

Άμεση λύση στο θέμα της μετεγκατάστασης των Ρομά στην Πτολεμαΐδα, με παρέμβαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας

Άμεση λύση στο θέμα της μετεγκατάστασης των Ρομά στην Πτολεμαΐδα,  με παρέμβαση…

Θεία Λειτουργία για τους διαγωνιζομένους μαθητές στις Πανελλήνιες Εξετάσεις

Την Πέμπτη 16 Μαΐου 2024 το πρωί, στον Ιερό Ναό Αγίου Νικάνορος Καστοριάς

Δήμος Άργους Ορεστικού: Νοικοκυρεμένα πράγματα… Απολύμανση – Απεντόμωση – Μυοκτονία σε όλες τις σχολικές μονάδες του Δήμου

Ο Δήμαρχος, Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου, με την ευκαιρία της  μη  λειτουργίας των σχολείων του…