Συναντήσεις με κυβερνητικούς παράγοντες είχε από την Δευτέρα 13 έως και την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023, στην Αθήνα, ο Δήμαρχος Βοΐου Χρήστος Ζευκλής.
Συγκεκριμένα:
Συναντήθηκε με τον Υπουργό Υγείας, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Κατά την επίσκεψη στο Υπουργείο συζητήθηκε το θέμα της στελέχωσης και λειτουργίας του Τομέα ΕΚΑΒ και του Ειδικού Τμήματος Ιατρικής Καταστροφών (ΕΤΙΚ) που έχουν ως έδρα το πρώην Δημαρχείο Ασκίου.
Με την Υφυπουργό Τουρισμού, Έλενα Ράπτη ,συζητήθηκαν θέματα τουριστικής προβολής του Δήμου και ο Δήμαρχος παρουσίασε το σχεδιασμό της Δημοτικής Αρχής για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.
Μαζί με τον Δήμαρχο Σερβίων, Χρήστο Ελευθερίου και τον Δήμαρχο Βελβεντού, Εμμανουήλ Στεργίου, συναντήθηκε με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Θεόδωρο Σκυλακάκη.
Στη συζήτηση κυριάρχησε το θέμα της χρηματοδότησης των αδειοδοτημένων δικτύων συμπιεσμένου φυσικού αερίου σε μεταφερόμενη μορφή στη Σιάτιστα και τη Νεάπολη.
Μία ακόμη συνάντηση πραγματοποίησε ο Δήμαρχος με τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγο, Γεώργιο Πουρναρά, όπου αναλύθηκαν θέματα Πολιτικής Προστασίας.
Επίσης συνάντηση είχε με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας με θέμα την ίδρυση σχολείου δεύτερης ευκαιρίας στη Γαλατινή.
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα και κείμενο που λέει "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Υπουργείο Υγείας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Υπουργείο Υγείας NIKH ΔΗΜΟΚΡΑΤΙ τουργείο Υγείας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Υπουργείο Υγείας + ΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΙ Υπουργείο Υγεία"
You May Also Like

Το θέμα των Αιολικών στο Μπούρινο στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κοζάνης

Κάτω τα χέρια από το Μπούρινο.

Σύλληψη 51χρονου ημεδαπού στη Φλώρινα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Σύλληψη 51χρονου ημεδαπού στη Φλώρινα για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Σύλληψη 48χρονου αλλοδαπού στη Φλώρινα για κατοχή αδασμολόγητου καπνού

Την Τετάρτη (22-06-2016) το βράδυ στη Φλώρινα, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας…

Προβλήματα στα φασόλια λόγω καύσωνα στη Δυτική Μακεδονία, τριπλασιάστηκαν οι εκτάσεις στα μέτρια φασόλια

Όσον αφορά τα φασόλια, την μεγαλύτερη έκταση (20.000 στρέμματα) καταλαμβάνουν τα φασόλια…

Παρουσία του Γ. Κασαπίδη στην εκδήλωση «Άυλες αξίες και πολιτιστικά αγαθά ως μοχλός οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης»

Στη Λαμία

Ενημερωτικές δράσεις σε σχολεία της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας(φωτογραφίες)

θέματα που αφορούν την προστασία από φυσικά φαινόμενα

Η υπ. Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Αντωνίου στο Κέντρο Υγείας, στο ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ.,στο Αστυνομικό Τμήμα και στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Άργους Ορεστικού

«Βρισκόμαστε σταθερά δίπλα σε δομές που είναι απαραίτητες και συμβάλλουν στην καλύτερη ποιότητα ζωής και την ασφάλεια των συμπολιτών μας»

Νεκρό αρκουδάκι εντοπίστηκε έξω από την Τ.Κ. Σπηλαίου Δήμου Γρεβενών

Νεκρό αρκουδάκι εντοπίστηκε έξω από την Τ.Κ. Σπηλαίου Δήμου Γρεβενών

ΠΔΜ: Ακύρωση διενέργειας των εξετάσεων περιόδου Ιουνίου 2020 υποψηφίων για την απόκτηση βεβαίωσης άσκησης Βοηθού Φαρμακείου

ΠΔΜ: Ακύρωση διενέργειας των εξετάσεων περιόδου Ιουνίου 2020 υποψηφίων για την απόκτηση…