Στη συνάντηση εργασίας με την Υπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας και εξαίρετη φίλη Σοφία Ζαχαράκη Sofia Zacharaki, που πραγματοποιήσαμε από κοινού με το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καστορίας κ. Καλλίνικο.
📂 Στο επίκεντρο της συζήτησης τέθηκαν θέματα της αρμοδιότητας της Υπουργού που αφορούν στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, με έμφαση το δημογραφικό ζήτημα σε ακριτικές περιοχές όπως η δική μας, και την αντιμετώπισή του μέσω μέτρων στήριξης της ελληνικής οικογένειας, καθώς και για την ανάπτυξη συνεργειών μεταξύ της Ιεράς Μητρόπολης Καστοριάς και των φορέων που αναπτύσσουν κοινωνική δράση και έργο για τα παιδιά στην περιοχή μας.
🤝 Πολιτεία κι Εκκλησία στηρίζουμε την ελληνική οικογένεια!
You May Also Like

Κανένα θανατηφόρο και σοβαρό τροχαίο ατύχημα στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας το μήνα Αύγουστο του έτους 2020

  Κανένα θανατηφόρο και σοβαρό τροχαίο ατύχημα στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας το…

Γυμναστική στην καραντίνα : Τα λάθη που σαμποτάρουν την προσπάθεια σου

Table of Contents Hide Γυμναστική στην καραντίνα : Τα λάθη που σαμποτάρουν…

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ομοσπονδίας Δυτικομακεδονικών Σωματίων στη Θεσσαλονίκη

Γρηγόριος Γρηγοριάδης: ”Η φετινή εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στην Καστοριά μας, με προεξάρχοντα τον Μητροπολίτη μας κ.κ. Καλλίνικο”.

Ο Δήμος Άργους Ορεστικού ευχαριστεί όσους συμμετείχαν στη δράση “Let’s Do It Greece”

Ο Δήμος Άργους Ορεστικού ευχαριστεί θερμά τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης,…

Γη, ύδωρ και χρήμα στην Πολυεθνική RWE δίνει η Κυβέρνηση και η Περιφερειακή Αρχή της Δυτικής Μακεδονίας

Η Γη των Ορυχείων ανήκει στους κατοίκους και όχι στο κεφάλαιο

Εκδήλωση του ΕΚΑΒ Καστοριάς στο πλαίσιο της Πανελλήνιας Εβδομάδας Εκπαίδευσης και Πρόληψης.

Σειρά εκδηλώσεων με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών σχετικά με…

Νέο Δ.Σ. για τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Μανιάκων

Ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Μανιάκων  κήρυξε εκλογές, μετά το πέρας της διετίες και…

Επίσκεψη του κ. Σαββόπουλου και του κ. Χαρούμενου σε πληγείσες από τη χαλαζόπτωση περιοχές του Δήμου Καστοριάς.

Επίσκεψη του κ. Σαββόπουλου και του κ. Χαρούμενου σε πληγείσες από τη χαλαζόπτωση περιοχές του Δήμου Καστοριάς.