Από τη συνάντηση που είχα με εκπροσώπους της ΑΔΕΔΥ στο γραφείο μου στην Καστοριά.
Συζητήσαμε για όλα τα τρέχοντα και σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους στο Δημόσιο Τομέα και σχετίζονται με την εύρυθμη λειτουργία του, με διττό στόχο αφενός τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες και αφετέρου την αποτελεσματικότερη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού.
Ένας καλύτερος Δημόσιος Τομέας, ποιοτικά αναβαθμισμένος προς όφελος των πολιτών και ταυτόχρονα ελκυστικός για τους εργαζόμενους βρίσκεται ψηλά στην προτεραιοποίηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και στο σχεδιασμό του κυβερνητικού έργου προκειμένου η χώρα μας να συγχρονιστεί με τα ευρωπαϊκά δεδομένα οργάνωσης και λειτουργίας της Δημόσιας Διοίκησης.
Η Μαρία Αντωνίου στις εκδηλώσεις για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από το τουρκικό κράτος
«Να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την προάσπιση των εθνικών μας συνόρων, των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων, της δημοκρατίας και της ελευθερίας της πατρίδας μας».
Ξεκινά η αποκατάσταση του παροπλισμένου λιγνιτικού σταθμού ΛΙΠΤΟΛ στη περιοχή της Κοζάνης. Εγκρίθηκε η σχετική μελέτη από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας
Ξεκινά η αποκατάσταση του παροπλισμένου λιγνιτικού σταθμού ΛΙΠΤΟΛ στη περιοχή της…