Τον Πρόεδρο του Συλλόγου Καστοριέων “ΟΜΟΝΟΙΑ” Νέας Υόρκης, κ. Δήμο Σιώκη υποδέχθηκε η Μαρία Αντωνίου χθες στο Πολιτικό της Γραφείο στην Καστοριά, όπου συζήτησαν για όλα τα θέματα που αφορούν το Σύλλογο, που εδώ και πολλές δεκαετίες έχει ιδιαίτερα ισχυρή παρουσία, ισχύ, ακμή και δράση, στηρίζοντας με δωρεές και κάθε άλλο δυνατό τρόπο φορείς, οργανισμούς και πολίτες της Καστοριάς.

 

Είναι πάντοτε έντονο το ενδιαφέρον μου για τους Έλληνες του εξωτερικού, πόσο μάλλον για τους αγαπητούς συμπολίτες μας, καστοριανούς και καστοριανές οι οποίοι ζούνε μακριά μας, αλλά η καρδιά και η σκέψη τους βρίσκεται στη γενέτειρα”, είπε η Μαρία Αντωνίου στον κ. Σιώκη, σημειώνοντας πως όλα αυτά τα τόνισε και στην ομιλία της στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη διάρκεια της πρόσφατης συζήτησης και ψήφισης του σχεδίου νόμου: «Άρση περιορισμών για την εγγραφή στους ειδικούς εκλογικούς καταλόγους εκλογέων εξωτερικού».

 

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου από την πλευρά του, ευχαρίστησε τη Μαρία Αντωνίου για το ενδιαφέρον της, διαβεβαιώνοντας πως οι άριστες σχέσεις μαζί της θα συνεχιστούν και στο μέλλον.

 

You May Also Like

Κορονοϊός: Το παράξενο σύμπτωμα της COVID-19 που μπορεί να διαρκέσει 5 μήνες

Κορονοϊός: Το παράξενο σύμπτωμα της COVID-19 που μπορεί να διαρκέσει 5 μήνες

Συνεδρίαση Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (Σ.Ο.Π.Π) ενόψει της Νέας Αντιπυρικής Περιόδου

Συνεδρίαση Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (Σ.Ο.Π.Π) ενόψει της Νέας Αντιπυρικής Περιόδου

Εμπορικός Σύλλογος Καστοριάς: Αλλαγή ωραρίου για τους θερινούς μήνες

Για   τους  Θερινούς  μήνες    ΜΑΪΟ – ΙΟΥΝΙΟ – ΙΟΥΛΙΟ – ΑΥΓΟΥΣΤΟ 

Το αδιαχώρητο στην κοπή πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Ποριάς

Τα γραφεία του Συλλόγου αποδείχτηκαν πολύ μικρά για να χωρέσουν τα δεκάδες…

Ανακοίνωση από το Δήμο Καστοριάς σχετικά με τη Φιλαρμονική: «Αναγκαία η λειτουργία της, χωρίς τις παθογένειες του παρελθόντος με τα διάφορα χρέη και τις ασάφειες»

  Ανακοίνωση από το Δήμο Καστοριάς σχετικά με τη Φιλαρμονική: «Αναγκαία η…

Επίσκεψη της Βουλευτή Μαρίας Αντωνίου στα γραφεία του Κτηματολογίου στην Καστοριά

Επίσκεψη της Βουλευτή Μαρίας Αντωνίου στα γραφεία του Κτηματολογίου στην Καστοριά