Οι μελωδίες και οι στίχοι που ακούστηκαν, κατά τη χθεσινή συναυλία μνήμης για τα τραγικά θύματα από το δυστύχημα στα Τέμπη, στο Καλλιμάρμαρο, έφτασαν μέχρι τον ουρανό…

Το κλίμα στο live της Παρασκευής (11.10.2024) στο Καλλιμάρμαρο, για τις ψυχές των θυμάτων των Τεμπών, ήταν συγκινησιακά φορτισμένο κυρίως για τους συγγενείς που έμειναν πίσω με τις αναμνήσεις των αγαπημένων τους προσώπων.

Ένας από αυτούς, είναι και ο Νίκος Πλακιάς, ο πατέρας των δίδυμων κοριτσιών που έχασαν τη ζωή τους μαζί με την ξαδέλφη τους στη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη.

Ο τραγικός πατέρας, λίγο μετά το τέλος της συναυλίας, προχώρησε σε μια ανάρτηση στο Facebook η οποία προκαλεί ανατριχίλα.

Μία ανάρτηση αφιερωμένη στα «κορίτσια του», «ντυμένη» με τους ήχους της «Ανδρομέδας» του Θανάση Παπακωνσταντίνου.

«Άντε εκεί ψηλά που είναι μόνα και ψάχνουν για παρέα Δεν είστε μόνα κορίτσια μου. Ποτέ δεν θα είστε μόνα», έγραψε στη λεζάντα που συνοδεύει ένα βίντεο με αποσπασματα από ευτυχισμένες στιγμές των λατρεμένων του κοριτσιών.

Δείτε το βίντεο εδώ

Η αφιέρωση του συγκεκριμενου εμβληματικού τραγουδιού του σπουδαίου ερμηνευτή – ο οποίος μαζί με τους Σωκράτη Μάλαμα και Τάνια τσανακλίδου, υποκλίθηκαν μουσικά στη μνήμη των θυμάτων – δεν έγινε τυχαία.

Σε σχετική αναφορά στην συγκεκριμένη μουσική βραδιά, ο Νίκος Πλακιάς είχε πει:

«Βάλτε όσο πιο πολύ δύναμη μπορείτε στην φωνή σας να ακουστεί ως τον ουρανό. Κάπου εκεί όταν τραγουδήσεις Θανάση (σ.σ. Παπακωνσταντίνου) την Ανδρομέδα, τρία αστέρια θα εμφανιστούν. Είναι τα παιδιά μας και θα χορεύουν. Καλή επιτυχία μέσα από την καρδιά».

https://www.newsit.gr/

You May Also Like

Πανελλήνιες 2021 ΕΠΑΛ: Τα θέματα Νέων Ελληνικών από το Υπουργείο Παιδείας

Άνοιξε η σελίδα του Υπουργείου Παιδείας και ανακοινώθηκαν τα θέματα των Νέων…

Τα ισχυρότερα διαβατήρια στον κόσμο – Σε πόσους προορισμούς ταξιδεύουν ελεύθερα οι Έλληνες

Η Ελλάδα βρίσκεται στην έκτη θέση μαζί με την Πολωνία, έχοντας πρόσβαση χωρίς βίζα σε 188 προορισμούς.

Άγιο Φως: Το απόγευμα η άφιξή του στην Αθήνα

Με ταπεινότητα και χωρίς τιμές αρχηγού κράτους θα έρθει φέτος το Άγιο…

24ωρη Πανελλαδική Απεργία Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023

Επείγουσα ενημέρωση από ΕΛΜΕ Καστοριάς

Η κυρία Ρίτσα Σαμαρίνη είναι η τυχερή της λαχειοφόρου αγοράς της Καστοριάς.

“Να είστε πάντα καλά και να το χαίρεστε, κυρία Σαμαρίνη. Καλοτάξιδο το καινούργιο σας αυτοκίνητο.”

Με καθυστέρηση η έναρξη καταβολής για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης

Για το τελευταίο πενθήμερο του Σεπτεμβρίου, αντί για τον Αύγουστο, όπως ήταν…

Κωδικός «Χριστούγεννα»: Ανοιχτή οικονομία και «διαβατήριο» τα τεστ το σχέδιο της κυβέρνησης

Table of Contents Hide Κωδικός «Χριστούγεννα»: Ανοιχτή οικονομία και «διαβατήριο» τα τεστ…

Γυναικοκτονία στον Βόλο: Άνδρας δολοφόνησε την σύζυγό του και τράπηκε σε φυγή

Οι αστυνομικοί αναζητούν τον άνδρα, ο οποίος είναι υπήκοος Αλβανίας

Συνεργασία ΕΟΔΥ με τον Δήμο Αθηναίων στη νέα Δομή Υποδοχής Αστέγων στο κέντρο της Αθήνας

Συνεργασία ΕΟΔΥ με τον Δήμο Αθηναίων στη νέα Δομή Υποδοχής Αστέγων στο…