Συνεχίζονται καθημερινά οι περιοδείες και οι συναντήσεις της Μαρίας Αντωνίου, όπου συνομιλεί με πολίτες, φορείς και υπηρεσιακούς παράγοντες, παρουσιάζοντας παράλληλα τις προγραμματικές θέσεις της Νέας Δημοκρατίας για την επόμενη τετραετία.

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζει τον κύκλο θεσμικών επαφών με τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης. Είχε διαδοχικές συναντήσεις με τον Δήμαρχο Καστοριάς Γιάννη Κορεντσίδη και τον Δήμαρχο Άργους Ορεστικού Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου, όπου συζήτησαν για όλα τα θέματα που αφορούν στους δύο ακριτικούς Δήμους.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στα μέχρι σήμερα πεπραγμένα της κυβερνητικής περιόδου και στον αναπτυξιακό σχεδιασμό των Δήμων, ο οποίος, όπως επισημάνθηκε από την πλευρά της Μαρίας Αντωνίου ενισχύθηκε σημαντικά τα τελευταία τέσσερα χρόνια διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας μέσα από μια σειρά χρηματοδοτήσεων έργων αναβαθμίζοντας την αναπτυξιακή προοπτική του τόπου.

Η Μαρία Αντωνίου αναφέρθηκε στην άψογη συνεργασία που είχε όλα αυτά τα χρόνια με τις κατά τόπους δημοτικές αρχές, η οποία, όπως ανέφερε, έχει επιφέρει απτά και μετρήσιμα αποτελέσματα σε όλους τους τομείς. Τέλος, επανέλαβε τη δέσμευσή της να είναι αρωγός και την επόμενη μέρα σε κάθε προσπάθεια, που καταβάλλουν οι Δήμοι με γνώμονα την ανάπτυξη και την επίλυση καθημερινών προβλημάτων με στόχο πάντα την βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών.

Η Μαρία Αντωνίου επισκέφθηκε και το Κέντρο Υγείας Άργους Ορεστικού, όπου είχε συνάντηση με την Διεύθυνση και το προσωπικό. Ενημερώθηκε για όλα τα ζητήματα που αφορούν στη λειτουργία αλλά και στις ανάγκες του Κέντρου Υγείας.

Η ενίσχυση και υποστήριξη των Κέντρων Υγείας αλλά και των Περιφερειακών Ιατρείων ήταν και παραμένει ψηλά στην ατζέντα μας, προκειμένου να παρέχονται στους συμπολίτες μας πληρέστερες υπηρεσίες Υγείας, ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρία Αντωνίου.

Σε ιδιαίτερα καλό κλίμα συνεχίζονται και οι περιοδείες της Μαρίας Αντωνίου σε δημοτικές ενότητες της Π.Ε. Καστοριάς, όπου συνομιλεί με πολίτες δηλώνοντας σταθερά δίπλα τους. Το βράδυ της Τρίτης βρέθηκε σε Αμπελοχώρι, Αμμουδάρα και Ασπροκκλησιά.

 

 

 

 

You May Also Like

Συνεχίζει δυνατά ο Δήμος Καστοριάς τις εργασίες καθημερινότητας και καθαριότητας

Συνεχίζει δυνατά ο Δήμος Καστοριάς τις εργασίες καθημερινότητας και καθαριότητας

Αναλυτικά τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων για την επόμενη εβδομάδα στην Π.Ε. Καστοριάς

Αναλυτικά τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων για την επόμενη εβδομάδα στην…

Εξιχνιάστηκαν 2 περιπτώσεις κλοπής από κατάστημα σούπερ μάρκετ στην Πτολεμαΐδα

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 24χρονου και ενός 31χρονου

8 κόλπα που πρέπει να γνωρίζετε για να ξεχωρίσετε ένα γνήσιο προϊόν από μια μαϊμού

Table of Contents Hide 8 κόλπα που πρέπει να γνωρίζετε για να…

Ολοκληρώθηκαν από την Π.Ε. Καστοριάς οι εργασίες Συντήρησης & Καθαρισμού συρματοπλεγμάτων επένδυσης πρανών στην επ. οδό προς Δοτσικό

  Ολοκληρώθηκαν από την Π.Ε. Καστοριάς  οι  εργασίες Συντήρησης & Καθαρισμού συρματοπλεγμάτων…

Παρατείνονται οι αιτήσεις επιλογής στο Δημόσιο Ι.Ε.Κ. Καστοριάς

Παρατείνονται οι αιτήσεις επιλογής στο Δημόσιο Ι.Ε.Κ. Καστοριάς

Π.Ε. Καστοριάς: Δημοσιεύτηκε η Πρόσκληση για την Υποβολή Προτάσεων για την Κατασκευή Συστημάτων Μεταφοράς & Διανομής Φυσικού Αερίου

Π.Ε. Καστοριάς: Δημοσιεύτηκε η Πρόσκληση για την Υποβολή Προτάσεων για την Κατασκευή…

Σύλληψη 37χρονου αλλοδαπού σε δασική περιοχή της Φλώρινας για εισαγωγή κάνναβης με σκοπό τη διακίνηση βάρους -8- κιλών και -343- γραμμαρίων

Σύλληψη 37χρονου αλλοδαπού σε δασική περιοχή της Φλώρινας για εισαγωγή κάνναβης με…