Το βραβευμένο πρόγραμμα «The Met: Live in HD», μετά την περίφημη «ΛΑ ΤΡΑΒΙΑΤΑ» με ερμηνείες που μάγεψαν το κοινό, παρουσιάζει σε όλες τις αίθουσες του δικτύου ΑΝΤΕΝΝΑ στην Ελλάδα και την Κύπρο, την βασισμένη στην Ελληνική Μυθολογία όπερα «ΙΔΟΜΕΝΕΑΣ».

Πρόκειται για την όπερα του Μότσαρτ που μας μεταφέρει στη μινωική Κρήτη μετά το τέλος του Τρωικού Πολέμου, για να αφηγηθεί τον αρχαιοελληνικό μύθο της επιστροφής του βασιλιά Ιδομενέα στην πατρίδα του. Η υπόθεση του έργου οικοδομείται γύρω από την περίπλοκη σχέση του πατέρα (Ιδομενέα) και του γιου του (Ιδαμάνθη), η οποία δοκιμάζεται ακόμα περισσότερο αφού ο Ιδαμάνθης βρίσκεται με τη σειρά του εγκλωβισμένος ανάμεσα στον έρωτα δύο πριγκιπισσών: της αιχμάλωτης Τρωάδας Ιλιάδας και της Ηλέκτρας.

Η κλασική σκηνοθεσία του Jean-Pierre Ponnelle που επαναλαμβάνεται για πρώτη φορά μετά από μια δεκαετία, παρουσιάζει τον Matthew Polenzani στον ομώνυμο ρόλο. Η διανομή περιλαμβάνει επίσης την Elza van den Heever ως Ηλέκτρα, τη Nadine Sierra ως Ιλιάδα, την Alice Coote ως Ιδάμανθη και τον Alan Opie ως Αρβάκη.

 

Η παράσταση θα προβληθεί μαγνητοσκοπημένη το Σάββατο 1 Απριλίου 2017, στις 18:55με ελληνικούς υπότιτλους, στο αμφιθέατρο του ΤΕΙ Καστοριάς, από την Αντιδημαρχία Τουρισμού και Πολιτισμού , η οποία στο διάλειμμα θα προσφέρει δωρεάν εδέσματα και κρασί.

Τιμές εισιτηρίων:

  • 15,00 € κανονικό εισιτήριο.
  • 10,00 € μαθητικό, φοιτητικό, ανέργων και ΑΜΕΑ.
  • 7,5 € το άτομο (15,00 € για δύο άτομα) με το κουπόνι «1+1 της ΟΔΟΥ», του φύλλου 879 , που θα κυκλοφορήσει 30  Μαρτίου 2017 , ισχύει για 10 διπλά εισιτήρια και είναι απαραίτητη η δήλωση ονοματεπώνυμου στη εφημερίδα (ΟΔΟΣ, Μητροπόλεως 4, β’ όροφος,  τηλ. 2467029638, e-mail: [email protected]) η οποία θα καταρτίσει ονομαστικό εκπτωτικό κατάλογο.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο γραφείο της κοινωφελούς επιχείρησης του Δήμου Καστοριάς «Ορεστειάς»  Αθ. Διάκου 1 (πάρκο “Ολυμπιακής φλόγας”) τηλ. 2467022292.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Ο.Π.Α.Κ. ΜΥΗΣΙΣ: Ξεκινάει η υλοποίηση του έργου «Ενίσχυση της Εξωστρέφειας στον Πολιτισμό, τον Λαογραφικό και Γαστρονομικό Τουρισμό»

Ο.Π.Α.Κ. ΜΥΗΣΙΣ: Ξεκινάει η υλοποίηση του έργου «Ενίσχυση της Εξωστρέφειας στον Πολιτισμό,…

Μύδια αχνιστά με ούζο & κρόκο Κοζάνης, μια πρόταση του Καστοριανού σεφ Βασίλη Καρανικόλα

Μύδια αχνιστά με ούζο & κρόκο Κοζάνης, μια πρόταση του Καστοριανού σεφ…

Οι μαθητές του ΕΠΑΛ Καστοριάς μίλησαν στην ΕΡΤ3 (Βίντεο)

Οι μαθητές του ΕΠΑΛ Καστοριάς μίλησαν στην ΕΡΤ3 (Βίντεο)

Στο 2ο Ελληνορωσικό Φόρουμ με θέμα:«Διαπεριφερειακή Τουριστική Συνεργασία Ελλάδας-Ρωσίας», συμμετείχε η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Στο 2ο Ελληνορωσικό Φόρουμ με θέμα:«Διαπεριφερειακή Τουριστική Συνεργασία Ελλάδας-Ρωσίας», συμμετείχε η Περιφέρεια Δυτικής…

ΟΑΕΔ: Ξεκινούν οι αιτήσεις για το νέο πρόγραμμα με 100% επιδότηση για 3.000 ανέργους 18-30 ετών

ΟΑΕΔ: Ξεκινούν οι αιτήσεις για το νέο πρόγραμμα με 100% επιδότηση για…

Συνάντηση εργασίας, πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Αθήνα, μεταξύ του κ. Μιλτιάδη Καρακουλάκη και του κ. Γεώργιου Στρατάκου

Συνάντηση εργασίας, πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2023 στην Αθήνα, μεταξύ του…