Από τη συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Εσωτερικών και καλό φίλο Θεόδωρο Λιβάνιο Thodoris Livanios και την ηγεσία του Υπουργείου, ενόψει της κατάθεσης στην Ολομέλεια της Βουλής του σχεδίου νόμου με τίτλο “Επιτάχυνση προσλήψεων μέσω Α.Σ.Ε.Π., σύστημα κινήτρων και ανταμοιβής δημοσίων υπαλλήλων και λοιπές διατάξεις για τη βελτίωση της λειτουργίας της Δημόσιας Διοίκησης”.
📂 Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα σημαντικό νομοσχέδιο καθώς εντρυφεί στον τρόπο λειτουργίας του Δημόσιου Τομέα, στο ρόλο που καλούνται να έχουν οι δημόσιοι φορείς και το ανθρώπινο δυναμικό τους και στη σχέση τους με τους πολίτες, προκειμένου οι τελευταίοι να λαμβάνουν υψηλό και αποτελεσματικό επίπεδο υπηρεσιών.
👉Με το εν λόγω νομοσχέδιο, μεταξύ άλλων, επιχειρείται:
α) Η επιτάχυνση των προσλήψεων στο Δημόσιο
β) Η ενίσχυση της εντοπιότητας στις ορεινές, νησιωτικές και ηπειρωτικές περιοχές για την αποτελεσματικότερη στελέχωση των δημόσιων υπηρεσιών των περιοχών αυτών.
γ) Η θέσπιση συστήματος κινήτρων και ανταμοιβής των δημοσίων υπαλλήλων.
δ) Η εισαγωγή αναγκαίων ρυθμίσεων για την υπηρεσιακή κατάσταση των δημοσίων υπαλλήλων.
🙏 Ευχαριστώ θερμά τον Υπουργό Εσωτερικών Θεόδωρο Λιβάνιο για την εξαιρετική συνεργασία που έχουμε αναπτύξει.
🎯 Η εξυπηρέτηση του πολίτη, η λειτουργικότητα του Δημόσιου Τομέα μέσω της παροχής υψηλού επιπέδου υπηρεσιών και η βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της προτεραιοποίησης του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και της κυβέρνησης. Με γνώμονα αυτό, εργαζόμαστε προς την κατεύθυνση της δημιουργίας ενός καλύτερου Δημόσιου, αφουγκραζόμενοι τόσο τα στελέχη που το υπηρετούν όσο και τους πολίτες, καθώς ο δημόσιος τομέας παίζει καθοριστικό ρόλο στη σχέση τους με το κράτος.
Maria Antoniou
Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα και άτομα που μελετούν

 

You May Also Like

“Έμπνοος”: Ημέρα εθελοντικής αιμοδοσίας στο Μαυροχώρι

Την Πέμπτη, 19 Οκτωβρίου

Συνελήφθη 20χρονος αλλοδαπός στην Κοζάνη σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης

  Συνελήφθη 20χρονος αλλοδαπός στην Κοζάνη σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ένταλμα…

Γιάννης Κορεντσίδης: Ο Δήμος Καστοριάς μπαίνει στη νέα ψηφιακή εποχή

    Γιάννης Κορεντσίδης: Ο Δήμος Καστοριάς μπαίνει στη νέα ψηφιακή εποχή

Τροχαίο συμβάν με αρκούδα στην Π.Ε. Καστοριάς

Το συμβάν σημειωθήκε στο δρόμο ανάμεσα στην Κολοκυνθού και Μεσοποταμία .

Σύσταση Δικτύου Γυναικείας Επιχειρηματικότητας Καστοριάς

Σκοπός της δημιουργίας του δικτύου είναι η ενδυνάμωση και υποστήριξη των γυναικών-επιχειρηματιών

Φόρουμ για τις Ενεργειακές Κοινότητες στην Κοζάνη την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου

Θα συμμετάσχουν Ευρωβουλευτές, εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης και εμπλεκόμενοι με φορείς με τον κλάδο της ενέργειας.

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Δημήτρη Σαββόπουλο, πραγματοποίησαν o Πρέσβης του Ισραήλ και ο Γ.Γ. Μεταναστευτικής Πολιτικής, Υποδομών και Ασύλου

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Δημήτρη Σαββόπουλο, πραγματοποίησαν ο Πρέσβης του Ισραήλ…

Η ΔΕΕΠ ΝΔ Καστοριάς για την Ημέρα Περιβάλλοντος, ανέλαβαν τον καθαρισμό της πανέμορφης περιοχής του «Προφήτη Ηλία» Καστοριάς

Η ΔΕΕΠ ΝΔ Καστοριάς για την Ημέρα Περιβάλλοντος, ανέλαβαν τον καθαρισμό της…

Δήμος Βοΐου: Ένταξη των Πράξεων για την Ενεργειακή Αναβάθμιση των Δημοτικών Σχολείων Νεάπολης και Τσοτυλίου .Συνολικής Χρηματοδότησης ύψους 1.136.627,07€

  Δήμος Βοΐου: Ένταξη των Πράξεων για την Ενεργειακή Αναβάθμιση των Δημοτικών…