Υψηλοί προσκεκλημένοι στο Πριγκιπάτο του Μονακό από την Ελληνική κοινότητα του Μονακό και την πρόεδρό της Κατερίνα Λαναρά ήταν τις προηγούμενες ημέρες , μαζί με άλλους Ολυμπιονίκες του Παρισιού οι τέσσερις μεταλλιούχοι των Ολυμπιακών αγώνων του 2024, Ζωή Φίτσιου, Μιλένα Κοντού και Αντώνης Παπακωνσταντίνου Πέτρος ΓκαΪδατζής. Μαζί τους και ο πρόεδρος της ΕΚΟΦΝΣ δις Ολυμπιονίκης Βασίλης Πολύμερος.
Τους μεγάλους πρωταγωνιστές των Ολυμπιακών αγώνων τίμησε το βράδυ της Πέμπτης η Ελληνική Κοινότητα στο Γιότ Κλαμπ παρουσία υψηλών προσκεκλημένων όπως ο Πρίγκιπας Αλβέρτος Β του Μονακό και ο πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος αμφότεροι μέλη της ΔΟΕ , όπως και πολλοί άλλοι.
Εκτός των τεσσάρων κωπηλατών μας τιμήθηκαν οι Λευτέρης Πετρούνιας, Εμμανουήλ Καραλής, Απόστολος Χρήστου, Θοδωρής Τσελίδης , Νταουρέν Κουρουγκλίεβ και ο Κύπριος Παύλος Κοντίδης.
Ελληνικη Κωπηλατικη Ομοσπονδια


