Τη Δευτέρα 31/03/2025 παρευρεθήκαμε στην ημερίδα που διοργάνωσε το ΕΝΕΕΓΥΛ Καστοριάς σε συνεργασία με το προσωπικό της Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην Καστοριά, με θέμα: “Επιλογές και δυνατότητες Ατόμων με Αναπηρία στην εκπαίδευση και την εργασία”, στο Μεγάλο Αμφιθέατρο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας.
Οι εισηγήσεις που παρακολουθήσαμε ήταν πολύ ενδιαφέρουσες, καθώς εστίασαν σε ουσιαστικά θέματα που αφορούν όλους τους πολίτες που είναι ευαισθητοποιημένοι σε θέματα αναπηρίας. Με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν, ενημερωθήκαμε πολύπλευρα για την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα μας, σχετικά με την επαγγελματική αποκατάσταση των ΑΜΕΑ, ταυτόχρονα όμως προβληματιστήκαμε για τα εμπόδια και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι συνάνθρωποί μας.
Χαιρόμαστε να συμμετέχουμε σε τέτοιες εκδηλώσεις, γιατί με τη γνώση που μας παρέχουν γινόμαστε καλύτεροι!
ΣΔΕ Καστοριάς

You May Also Like

Μοναδικές στιγμές στο καρναβάλι της Μεσοποταμίας!

Με πολύ κέφι, ζωντάνια και χορό, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή της Αποκριάς η παρέλαση των καρναβαλιστών στη Μεσοποταμία Καστοριάς!

Στην Ιερά Λιτανεία της Ιεράς Εικόνας της Οσίας Σοφίας στην Ιερά Μονή Γενεθλίου της Θεοτόκου Κλεισούρας

Αντωνίου Μαρία: Στην Ιερά Λιτανεία της Ιεράς Εικόνας της Οσίας Σοφίας στην Ιερά Μονή Γενεθλίου της Θεοτόκου Κλεισούρας

Το ΚΔΑΠ ΜΕΑ Ψυχαγωγώ στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καστοριάς.

Το ΚΔΑΠ ΜΕΑ Ψυχαγωγώ στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καστοριάς.

Το ΣΔΕ Καστοριάς παρακολούθησε την παρουσίαση βιβλίων, με θέμα «Τόποι Μυστηρίου».

Το ΣΔΕ Καστοριάς παρακολούθησε την παρουσίαση βιβλίων, με θέμα «Τόποι Μυστηρίου».

Ευχαριστήριο του εθελοντικού οργανισμού «Κέλετρον Αγάπη για το παιδί» για τη μεγάλη διανομή τροφίμων

Ο εθελοντικός οργανισμός για τα δικαιώματα του παιδιού «Κέλετρον Αγάπη για το…

Σε εκδήλωση της Πρεσβείας του Αζερμπαϊτζάν η Μαρία Αντωνίου

Στην εκδήλωση της Πρεσβείας του Αζερμπαϊτζάν, με αφορμή την 99η Εθνική Επέτειο…

Το Περιφερειακό Συμβούλιο συνεδριάζει για το φωτοβολταϊκό πάρκο στο Κωσταράζι

Μείζων ζήτημα για το Κωσταράζι η δημιουργία Φωτοβολταϊκού Πάρκου στη συνεδρίαση της Επιτροπής Περιβάλλοντος.

Μαρία Αντωνίου: «Μέτρα στήριξης 8 εκατομμυρίων ευρώ για τον κλάδο της γούνας στη Δυτική Μακεδονία»

Με τον Υπουργό Ανάπτυξης συναντήθηκε η Βουλευτής Καστοριάς