Βίντεο, που έγινε viral στα social media στην Τουρκία, αποτυπώνει τη στιγμή που ισχυροί άνεμοι φέρνουν έναν καναπέ πάνω από πολυώροφο κτίριο στην Άγκυρα και τελικά τον ρίχνουν με σφοδρότητα σε ένα σπίτι.

Πλάνα από την παράξενη πτήση δείχνουν τον καναπέ να πετάει στον αέρα και να πέφτει στο έδαφος δίπλα από το κτίριο των 21 ορόφων στην πρωτεύουσα της Τουρκίας, την Άγκυρα, την Τετάρτη.

Το βίντεο, που κατέγραψε ένας γείτονας, δείχνει τον καναπέ να στρίβει και να ταλαντεύεται, φαινομενικά σε αργή κίνηση, έως ότου χτυπήσει σε ένα σπίτι με τρομερή δύναμη.

Οι εικόνες εμφανίστηκαν χθες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς η Τουρκία πλήττεται από καταιγίδες και ισχυρούς ανέμους με ταχύτητα σχεδόν 80 km.
Ο εξαιρετικά κακός καιρός έχει ήδη προκαλέσει χάος σε όλη τη χώρα, προκαλώντας καταστροφές σε κτίρια.

Τουρκία: Ο καναπές αρχικά φάνηκε σαν αεροσκάφος και προκάλεσε τρόμο

Στο βίντεο, ένας γείτονας κινηματογραφεί τον κακό καιρό από το σπίτι του, την ώρα που μαύρα σύννεφα κυκλώνουν τον ουρανό πάνω από το πανύψηλο κτίριο.

Στη συνέχεια, ένα αντικείμενο εκτοξεύεται από την πλευρά της πολυκατοικίας και αρχικά φαίνεται να μοιάζει με αεροσκάφος.

Στη συνέχεια, το αντικείμενο φαίνεται σαν να σταματάει ξαφνικά στον αέρα και αρχίζει να στροβιλίζεται και να ταλαντεύεται.

Ο γείτονας που βιντεοσκοπεί το συμβάν στη συνέχεια κάνει ζουμ στο αντικείμενο, αποκαλύπτοντας ότι πρόκειται απλώς για ένα… έπιπλο, καθώς όσοι το παρακολουθούν φαίνεται να αντιδρούν σοκαρισμένοι και μπερδεμένοι.

Στη συνέχεια, ο καναπές πέφτει στο έδαφος και ακούγεται ένας ισχυρός κρότος, καθώς, προφανώς, έπεσε σε κάποιο γειτονικό σπίτι.

Πηγή: Reuters

You May Also Like

Πτώση αεροπλάνου για… τα views

Πτώση αεροπλάνου για προβολές στο Youtube: Αμερικανός youtuber αντιμετωπίζει 20 χρόνια φυλάκιση…

Survivor: Η στιγμή που οι Τούρκοι παίκτες μαθαίνουν για τους φονικούς σεισμούς

Η ανακοίνωση του Ατζούν Ιλίτζαλι τους συγκλόνισε

ΗΠΑ: Αυξάνει δασμούς σε εισαγόμενα προϊόντα από Κίνα, Μεξικό και Καναδά ο Τραμπ

Ο Ρεπουμπλικάνος δεν φοβάται την επανέναρξη των εμπορικών πολέμων, ειδικά με την Κίνα, που είχε πυροδοτήσει κατά την πρώτη του θητεία (2017-2021)

Χειροπέδες σε ηλικιωμένο επειδή πήρε… 24.000 φορές την Εξυπηρέτηση Πελατών

Χειροπέδες σε ηλικιωμένο επειδή πήρε… 24.000 φορές την Εξυπηρέτηση Πελατών

Τατουάζ σε κατοικίδια: μια νέα αμφιλεγόμενη μόδα που δημιουργεί οργή στα κοινωνικά δίκτυα

Τατουάζ σε κατοικίδια: μια νέα αμφιλεγόμενη μόδα που δημιουργεί οργή στα κοινωνικά…

Καραβάνια Αφγανών διασχίζουν τα σύνορα (βίντεο)

Στο βίντεο φαίνεται ένας ατέλειωτος ποταμός από ανθρώπους, οι οποίοι περνούν μέσα…

«Η Ευρώπη βρίσκεται πιο κοντά στον πόλεμο απ΄ότι τα τελευταία 30 χρόνια» προειδοποιεί η Πολωνία

«Η Ευρώπη βρίσκεται πιο κοντά στον πόλεμο απ΄ότι τα τελευταία 30 χρόνια»…

Ισπανία: Αστυνομικός σκύλος-ρομπότ ξεκίνησε περιπολίες στη Μάλαγα

Ο σκύλος-ρομπότ σχεδιάστηκε για να συνδράμει το έργο των αστυνομικών

Εγκωμιαστικό γερμανικό ρεπορτάζ για την Ελλάδα – Η αναφορά στον Σωτήρη Τσιόδρα

Εγκωμιαστικό γερμανικό ρεπορτάζ για την Ελλάδα – Η αναφορά στον Σωτήρη Τσιόδρα