Γιατί ήταν φέτος μεγαλύτερο το πρόβλημα με τις κατσαρίδες στη Λάρισα
Ο Κώστας Αργυρόπουλος αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΛ, μιλώντας στο κανάλι Action, τόνισε: «Έχουμε στη Λάρισα το είδος της περιπλανώμενης αμερικάνας κατσαρίδας. Κάποιοι εδώ τις λένε νατοϊκές ή “Σβαρτσενέγκερ” κατσαρίδες, διότι είναι ογκώδεις και πετάνε.
«Για να αντιμετωπιστεί σοβαρά το πρόβλημα, πρέπει όταν μας ειδοποιεί ο κόσμος στο κατάστημα ή στο σπίτι, στα φρεάτιά τους να κάνουμε εμείς την εφαρμογή της απεντόμωσης θα πρέπει και οι ίδιοι οι πολίτες να κάνουν απεντόμωση μέσα στις οικίες τους για να υπάρχει το καλύτερο αποτέλεσμα», είπε.
Σε ερώτηση αν οφείλεται η αύξηση του φαινομένου στις πλημμύρες, ο κ. Αργυρόπουλος, τόνισε πως δεν υπάρχει ακόμη αυτή η εικόνα διότι η αύξηση είναι γύρω στο 15-20%, αν ήταν μεγαλύτερη, τότε θα μπορούσε να αποδοθεί στις πλημμύρες.