Συνελήφθη από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς σε περιοχή της Κοζάνης, 28χρονος αλλοδαπός, για διακίνηση -36- κιλών και -700- γραμμαρίων ακατέργαστης κάνναβης

 

Συνελήφθη την Παρασκευή, (02-06-2017) το πρωί σε περιοχή της Κοζάνης, 28χρονος υπήκοος Αλβανίας, για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

 

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων δράσεων για την καταπολέμηση της εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών στη Δυτική Μακεδονία και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς, της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Νεστορίου, εντόπισαν χθες το πρωί σε περιοχή της Καστοριάς να κινείται κατά τρόπο ύποπτο -1- Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο.

Μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση των προαναφερόμενων αστυνομικών και με τη συνδρομή αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης, σταθμεύθηκε το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 28χρονος σε περιοχή της Κοζάνης, ενώ ακολούθως σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, βρέθηκαν εντός αυτού -2- σάκοι που περιείχαν -36- αυτοσχέδιες συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους -36- κιλών και -700- γραμμαρίων.

 

Συνολικά κατασχέθηκαν:

  • -36- κιλά και -700- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
  • -1- Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και
  • -2- κινητά τηλέφωνα.

Η προανάκριση για την υπόθεση συνεχίζεται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς, ενώ ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία οδηγήθηκε στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

 

 

Συνελήφθησαν δυο ημεδαποί σε περιοχή της Καστοριάς για κατοχή ναρκωτικών

 

Συνελήφθησαν την Πέμπτη, (01-06-2017) το βράδυ σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς, δυο 22χρονοι ημεδαποί, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν να κατέχουν από κοινού μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, η οποία και κατασχέθηκε.

 

Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς.

 

Σύλληψη 42χρονου  ημεδαπού στην Κοζάνη για διακίνηση ηρωίνης

 

Συνελήφθη το Σάββατο, (03-06-2017) το βράδυ στην Κοζάνη, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, 42χρονος ημεδαπός για διακίνηση ναρκωτικών.

 

Συγκεκριμένα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων εντοπίστηκε ο ανωτέρω να κινείται με Δ.Χ.Ε αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του σε περιοχή της Κοζάνης και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο όχημά του, βρέθηκε σε ειδική κρύπτη -1- συσκευασία που περιείχε ηρωίνη βάρους -54,5- γραμμαρίων.

 

Συνολικά κατασχέθηκαν:

  • -54,5- γραμμάρια ηρωίνης,
  • -1- Δ.Χ.Ε. αυτοκίνητο,
  • χρηματικό ποσό -230- ευρώ και
  • -1- κινητό τηλέφωνο.

 

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

 

 

Συνελήφθη 55χρονος υπήκοος Αλβανίας για μεταφορά -6-  μη νόμιμων μεταναστών

 

Συνελήφθη την Κυριακή, (04-06-2017) το πρωί σε περιοχή της Κοζάνης, από αστυνομικούς του Μεικτού Συνεργείου Ελέγχου Πολυμύλου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης, 55χρονος υπήκοος Αλβανίας, για μεταφορά έξι (6) μη νόμιμων μεταναστών, υπηκόων Αφγανιστάν, Συρίας και Ιράν.

 

Ειδικότερα, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο σε περιοχή της Κοζάνης, διαπιστώθηκε ότι ο 55χρονος οδηγός του οχήματος, μετέφερε προς το εξωτερικό της χώρας -6- μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Αφγανιστάν, Συρίας  και Ιράν (4 ενήλικους και 2 ανήλικους).

 

Ανωτέρω όχημα κατασχέθηκε, ενώ προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης  Πτολεμαΐδας.

 

Ο συλληφθείς με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Μυστήριο στα Γρεβενά- Υπόθεση εξαφάνισης του 69χρονου από το Δοτσικό

Το “Φως στο Τούνελ” της Αγγελικής Νικολούλη για την εξαφάνιση του ηλικιωμένου Γρεβενιώτη

Δε σημειώθηκε κανένα θανατηφόρο ή σοβαρό τροχαίο ατύχημα κατά το μήνα Ιανουάριο του 2023

Μηνιαίος απολογισμός της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας στην Οδική Ασφάλεια

Εθιμοτυπική Επίσκεψη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κοζάνης στο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας , Ταξίαρχο κ. ΣΠΑΝΟΥΔΗ Κωνσταντίνο

Εθιμοτυπική Επίσκεψη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κοζάνης στον, Ταξίαρχο κ. ΣΠΑΝΟΥΔΗ Κωνσταντίνο

Σύλληψη τριών ημεδαπών σε περιοχή της Κοζάνης για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών

Κατασχέθηκαν συνολικά -2- κιλά και -768- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και -1- Ι.Χ.Ε.…

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ: Συνελήφθη 23χρονος στην Καστοριά για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη την Παρασκευή, (07-04-2017) το βράδυ στην Καστοριά, από αστυνομικούς του Τμήματος…

Εξιχνιάσθηκαν -12- ακόμη περιπτώσεις τηλεφωνικής απάτης σε βάρος ανυποψίαστων πολιτών, για τις οποίες συνελήφθη 52χρονος αλλοδαπός, από το Τμήμα Ασφάλειας Φλώρινας 

Εξιχνιάσθηκαν -12- ακόμη περιπτώσεις τηλεφωνικής απάτης σε βάρος ανυποψίαστων πολιτών, για τις…