Μέσα στον γενικό χαμό με τα επεισόδια στο τέλος του ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, πέρασε στα ψιλά η φοβερή ψυχραιμία του Βελλίδη, ο οποίος χτυπήθηκε από τον Τζεμπούρ και όμως δεν αντέδρασε καθόλου. Ψύχραιμος στα όρια… Σηφάκη!

Το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ που βρήκε νικητές τους γηπεδούχους 2-1 με ανατροπή, αμαυρώθηκε από το ξύλο που έπεσε μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή, Σταύρου Μάνταλου. Ξεκίνησε από τους Κάτσε και Μπαρμπόζα, για να εμπλακούν και οι υπόλοιποι στην συνέχεια και να επικρατήσει ένα μικρός χαμός για λίγο, μέχρι να μπουν στη μέση οι ψυχραιμότεροι και να επανέλθει η ηρεμία.

Βραβείο ψυχραιμίας παίρνει αναμφίβολα ο Μάρκος Βελλίδης. Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ επωμίστηκε τον… δύσκολο ρόλο να πρέπει να ηρεμήσει τον Ραφίκ Τζεμπούρ. Το λες και αποστολή αυτοκτονίας, γνωρίζοντας τον εκρηκτικό και απρόβλεπτο χαρακτήρα του “Τρομοκράτη”, ο οποίος εξερράγη και δεν μπορούσε να ηρεμήσει.

Ο διεθνής γκολκίπερ έπεσε πάνω στον Αλγερινό, ο οποίος τον έσπρωξε αρχικά, όμως δεν αντέδρασε καθόλου. Στην συνέχεια, ο Τζεμπούρ έτρεξε απειλητικά προς αντίπαλό του, με τον Βελλίδη να τον κυνηγά για να τον πιάσει πάλι. Τότε, τον χτύπησε στο πρόσωπο, όμως και πάλι ο Έλληνας τερματοφύλακας δεν αντέδρασε και κράτησε την ψυχραιμία, αντιλαμβανόμενος πως έβραζε το αίμα του φορ της Ένωσης.

Δεν είναι εύκολο καθόλου. Να σε χτυπάνε και όμως εσύ να κρατάς την ψυχραιμία σου και να μην απαντάς. Αν μη τι άλλο, η ενέργεια του Βελλίδη είναι άξια συγχαρητηρίων και πέρασε στα ψιλά. Ειδικά με τον συγκεκριμένο άνθρωπο απέναντί του, ο οποίος δεν θέλει και πολύ για να γίνει “μπαρούτι”.

Ως αντίδραση, μας θύμισε πολύ τον Μιχάλη Σηφάκη, όταν ήταν στον Άρη. Ναι, εκείνη την μνημειώδη ψυχραιμία του, όταν ένας ανεγκέφαλος οπαδός του Ηρακλή, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, στάθηκε μπροστά του και άρχισε να τον στολίζει με γαλλικά. Και όμως, ο ίδιος έμεινε ατάραχος, ψύχραιμος, δεν κουνήθηκε καθόλου και έμεινε να ακούει. Δεν ήθελε και πολύ να αντιδράσει. Προτίμησε όμως να μείνει αξιοπρεπής και μάγκας. Διότι η μαγκιά ήταν αυτή που έκανε και όχι να πέσει στο επίπεδο του χούλιγκαν…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Έχασε στις λεπτομέρειες από το Στρατώνι ο Α.Σ. Καστοριάς

Για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος μπάσκετ της Β’ Εθνικής Κατηγορίας ο…

Η Τελική φάση του Πρωταθλήματος Εφήβων της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. έφτασε.

Η Τελική φάση του Πρωταθλήματος Εφήβων της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. έφτασε.

ΕΠΣ Καστοριάς: Οι αγώνες του Σαββατοκύριακου για τη Β’ Φάση Κυπέλλου (2η Αγωνιστική)

  ΕΠΣ Καστοριάς: Οι αγώνες του Σαββατοκύριακου για τη Β’ Φάση Κυπέλλου…

Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Τρία φάρμακα για καρδιακές παθήσεις βρέθηκαν στο δείγμα της Βαλίεβα

Σύμφωνα με τους New York Times στον οργανισμό της Καμίλα Βαλίεβα βρέθηκε…

Λύνεται ο «γόρδιος δεσμός» για να ξεκινήσει η «ανάσταση»  του εγκαταλελειμμένου «σπιτιού του κλειστού στίβου και του βόλεϊ» στην Παιανία

Λύνεται ο «γόρδιος δεσμός» για να ξεκινήσει η «ανάσταση»  του εγκαταλελειμμένου «σπιτιού…

Αθλητικό απόγευμα στα Γρεβενά

Οι Δρομείς Υγείας Γρεβενών αποχαιρετούν το καλοκαίρι και καλωσορίζουν το φθινόπωρο,  διοργανώνοντας…

Όμιλος Θαλάσσιου Σκι Καστοριάς:  «Το καλοκαίρι δεν τελείωσε για εμάς τους λάτρεις των Watersports!» (Φωτογραφίες)

Όμιλος Θαλάσσιου Σκι Καστοριάς:  «Το καλοκαίρι δεν τελείωσε για εμάς τους λάτρεις…

Ρώσοι χάκαραν τη WADA και αποκαλύπτουν ντοπαρισμένους αθλητές των ΗΠΑ

Σκάνδαλο στον παγκόσμιο αθλητισμό.