Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι άνθρωποι του Συλλόγου Φίλων Περιβάλλοντος Καστοριάς όταν την περασμένη Τετάρτη ( 16/2 ) είδαν στο λιμάνι της βόρειας παραλίας να κάνουν ‘’ φτερά ‘’ 3 τσουβάλια με καλαμπόκι, τροφή την οποία είχαν αφήσει μέρα μεσημέρι στο κιόσκι όπου υπάρχει και ο αυτόματος πωλητής καλαμποκιού και τα οποία προοριζόταν για το τάισμα των ζώων που έχουν αναλάβει ως σύλλογος.

Ο Σύλλογος για το συμβάν έβγαλε την εξής ανακοίνωση:

‘’ Σαν σύλλογος οφείλουμε να καταγγείλουμε μια απαράδεκτη πράξη εις βάρος του Συλλόγου μας πριν λίγες ημέρες στη Βόρεια Παραλία. Απέναντι από το λιμάνι έχουμε τον αυτόματο πωλητή τροφής για τα πούλια και δίπλα δυο κάδους όπου αποθηκεύουμε το καλαμπόκι .

Ώρα 2 το μεσημέρι αφήνουμε 3 τσουβάλια με καλαμπόκι (150 κιλά ) και στη συνέχεια πάμε για να αφήσουμε τις ίδιες ποσότητες στη Νότια Παραλία και στον Προφήτη Ηλία.

Όταν γυρίσαμε στο λιμάνι για να αδειάσουμε το καλαμπόκι στους κάδους αποθήκευσης, δυστυχώς τα 3 τσουβάλια έκαναν …φτερά !

Απαράδεκτη και καταδικαστέα πράξη από έναν πολίτη αυτής της πόλης μέρα μεσημέρι. Κρίμα…κρίμα…κρίμα , ούτε κατοχή να είχαμε…’’

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Παναγία, “Η Οδηγήτρια των Οδηγών” (!). Η μοναδική εικόνα της (16ος αιών;) στην Καστοριά Του Γιώργου Τ. Αλεξίου

Παναγία, “Η Οδηγήτρια των Οδηγών” (!). Η μοναδική εικόνα της (16ος αιών;)…

Ξεκίνησαν οι Μικροβιολόγοι την σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ.

Ξεκίνησαν οι Μικροβιολόγοι την σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ.