Για τη Δυτική Μακεδονία και ιδιαίτερα για το ενεργειακό λεκανοπέδιο, ο αγώνας για ένα καλύτερο περιβάλλον είναι καθημερινός και δεν περιορίζεται σε μια μέρα. Αφορά στις διαρκείς προσπάθειες που κάνουμε στο Κέντρο Περιβάλλοντος για να πετύχουμε καλύτερη ποιότητα στον αέρα που αναπνέουμε, στο νερό που πίνουμε, πιστεύοντας στη συνεχή βελτίωση της ποιότητας των δημοσίων αγαθών.

Μέσα από τις συνεχείς δραστηριότητες ευαισθητοποίησης και περιβαλλοντικής ενημέρωσης της τοπικής κοινωνίας και, ιδιαίτερα, των νέων ανθρώπων, στοχεύουμε στη γνώση γύρω από την αντιμετώπιση των περιβαλλοντικών προβλημάτων που θα οδηγήσει στην προστασία του περιβάλλοντος.

Η 5η Ιουνίου αποτελεί μια ευκαιρία συνειδητοποίησης των οξύτατων περιβαλλοντικών ζητημάτων της εποχής μας, αλλά και μια προσωπική πρόκληση για όλους μας, ως πολίτες, για να δραστηριοποιηθούμε ενεργά στην υπόθεση της προστασίας του περιβάλλοντος, δίνοντας το παράδειγμα στις επόμενες γενιές.

Ο Πρόεδρος του Κέντρου Περιβάλλοντος

Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Παύλος Τσότσος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Η Aegean θα διεκδικήσει 20 άγονες γραμμές – Μέσα σε αυτές και της Καστοριάς

Το «παρών» στη διεκδίκηση των άγονων αεροπορικών γραμμών της χώρας θα δώσουν…

Παράταση προθεσμιών υποβολής αντιρρήσεων κατά του περιεχομένου του αναρτημένου Δασικού Χάρτη του συνόλου της Π.Ε. Καστοριάς (συμπεριλαμβανομένης και της περιοχής των Τ.Κ. Δισπηλιού, Μαυροχωρίου και Πολυκάρπης Δήμου Καστοριάς της Π.Ε. Καστοριάς)

  Παράταση προθεσμιών υποβολής αντιρρήσεων κατά του περιεχομένου του αναρτημένου Δασικού Χάρτη…

Συναντήσεις του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας Αθανάσιου Τάσκα με συλλόγους και φορείς του Δήμου Αμυνταίου

Συναντήσεις του Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας Αθανάσιου Τάσκα

ΙΜ Καστοριάς: Η πρώτη εβδομάδα στην Καστοριά

ΙΜ Καστοριάς: Η πρώτη εβδομάδα στην Καστοριά

Μουσικό Σχολείο Καστοριάς: Μια αφιέρωση στην επέτειο του Πολυτεχνείου

Μουσικό Σχολείο Καστοριάς: Μια αφιέρωση στην επέτειο του Πολυτεχνείου

Eπισκέπτες από την Κρήτη δοκίμασαν τις δεξιότητες τους στο Καγιάκ .

Δραστηριότητες στη λίμνη της Καστοριάς!

Ξεκινά σήμερα η καταβολή του δώρου Πάσχα του 2024 στους εργαζόμενους των επιχειρήσεων στον κλάδο της γουνοποιίας οι οποίοι βρίσκονται σε αναστολή σύμβασης εργασίας!

Ξεκινά η καταβολή του δώρου Πάσχα του 2024 στους εργαζόμενους των επιχειρήσεων στον κλάδο της γουνοποιίας

Δ.Ε.Ε.Π Καστοριάς, Βασίλης Βελλίδης: «22.121.096 ευρώ η στήριξη σε 1.084 επιχειρήσεις της Π.Ε. Καστοριάς»

  Δ.Ε.Ε.Π Καστοριάς, Βασίλης Βελλίδης:  «22.121.096 ευρώ η στήριξη σε 1.084 επιχειρήσεις…

Το TEI Δυτικής Μακεδονίας συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό Ερευνητικό Πρόγραμμα Horizon2020 ″TILOS″ με επικεφαλής το ΑΕΙ Πειραιά ΤΤ

Το Εργαστήριο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και Έξυπνων δικτύων του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας,…