Επίσκεψη της Μαρίας Αντωνίου στο Νοσοκομείο Καστοριάς

Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Καστοριάς πραγματοποίησε την  Τρίτη 9 Αυγούστου, η Μαρία Αντωνίου, συνοδευόμενη από στελέχη της ΝΟΔΕ Καστοριάς με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Στέργιο Αδάμ, τον Υπεύθυνο του Τομέα Υγείας κ. Ανδρέα Μιχαηλίδη και τον Εκπρόσωπο Τύπου κ. Κωνσταντίνο Πανταζόπουλο, ενώ παρών ήταν και ο Πολιτευτής της Ν.Δ. κ. Ανδρέας Γούλιος.

Εκεί είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συζητήσει με τον νέο Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Βασίλη Αντωνιάδη για την υφιστάμενη κατάσταση και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο, τόσο σε υλικοτεχνική υποδομή όσο και σε στελέχωση ανθρώπινου δυναμικού, καθώς επίσης και την εξέλιξη των έργων με κυριότερο αυτό της νέας Μαιευτικής Κλινικής. Ένα σημαντικό έργο το οποίο χρηματοδοτήθηκε από το Ε.Π. «Μακεδονίας-Θράκης 2007-2013», προϋπολογισμού 1.785.473, που είχε ξεκινήσει επί κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας.

Στο επίκεντρο της σύσκεψης βρέθηκε επίσης το Κέντρο Αποθεραπείας Αποκατάστασης και Κοινωνικής Υποστήριξης ΑΜΕΑ Καστοριάς, για το οποίο ο νέος Διοικητής του Νοσοκομείου είπε ότι υπάρχει συγκεκριμένος σχεδιασμός σύστασης, στελέχωσης και επαναλειτουργίας του.

Ακολούθησε επίσκεψη και ξενάγηση στους χώρους του Νοσοκομείου, όπου εξετάστηκαν επί τόπου όλες οι επί μέρους λεπτομέρειες που απασχολούν τις Κλινικές στις οποίες υπάρχει ανησυχητική δυσλειτουργία από την υποστελέχωσή τους, ενώ παράλληλα διαπιστώθηκε για μία ακόμη φορά το οξύτατο πρόβλημα που παρατηρείται στο θέμα των διακομιδών από την έλλειψη οδηγών ασθενοφόρων.

Η σημερινή μας επίσκεψη πραγματοποιείται σε συνέχεια προηγούμενων επισκέψεων σε δομές κοινωνικής αλληλεγγύης, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της δράσης της Νέας Δημοκρατίας «Κανένας στο Περιθώριο», που εξελίσσεται σε όλη την επικράτεια, υπό την αιγίδα του Προέδρου κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, με στόχο στελέχη του κόμματος να έχουν συνεργαστεί με περισσότερες από 1.000 δομές σε όλη τη χώρα”, δήλωσε η Μαρία Αντωνίου στο περιθώριο της επίσκεψης, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως “το Νοσοκομείο αποτέλεσε κατά καιρούς σημαντικότατη μονάδα υγειονομικής περίθαλψης, με υψηλή παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας και φροντίδας για τους πολίτες, κάτι που οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην αποδεδειγμένη στήριξή του από τις προηγούμενες κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας. Αυταπόδεικτο δείγμα αυτής της πολιτικής μας, αποτελεί η νέα υπερσύγχρονη Μαιευτική Κλινική, από τις εγκαταστάσεις της οποίας έμεινα εντυπωσιασμένη. Απομένει από τη νέα Διοίκηση του Νοσοκομείου να ακολουθηθεί η ίδια ακριβώς πολιτική για να συνεχιστεί απρόσκοπτα η παροχή του κοινωνικού αγαθού της υγείας προς τους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Μετακινήσεις εκτός νομού: Οι 3 κατηγορίες πολιτών που ίσως ταξιδέψουν

Μετακινήσεις εκτός νομού: Οι 3 κατηγορίες πολιτών που ίσως ταξιδέψουν

Σημαντικές αλλαγές στο τελωνειακό καθεστώς εισαγωγής γουναρικών στη Ρωσία

Μετά από πολύ μεγάλες και συνεχείς προσπάθειες που ξεκίνησαν τον Σεπτέμβριο του…

Νέο Δ.Σ. για τον Εξωραϊστικό Σύλλογο Μανιάκων

Ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Μανιάκων  κήρυξε εκλογές, μετά το πέρας της διετίες και…

Ημερίδα με θέμα: Διατήρηση, ανάδειξη και εμπορική αξιοποίηση των αυτοχθόνων φυλών Βοοειδών και Αιγοπροβάτων της Αντιπεριφέρειας Καστοριάς

Συνδιοργάνωση Αγροτικού Συνεταιρισμού Δημητριακών και Κτηνοτροφικών Προϊόντων Καστοριάς, Δήμος Καστοριάς και Κέντρο…

Πρόσκληση σε Βραδιά Κινηματογράφου του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης & της ΕΛΜΕ Καστοριάς

”Πως οι Νορβηγοί Εκπαιδευτικοί νίκησαν την Εκπαιδευση των Ναζί”

Ευχαριστήριο από το Δ.Σ. του Συλλόγου ¨Μαζί Σου¨

  Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων Παιδιών και Ενηλίκων με Νεοπλασματική Ασθένεια…

Σύλληψη 43χρονου ημεδαπού για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής σε οικίες στην Πτολεμαΐδα

Επίσης συνελήφθη 22χρονος ημεδαπός για αποδοχή-διάθεση προϊόντων εγκλήματος, ενώ σχηματίσθηκε σχετική ποινική…

Δόθηκε στην κυκλοφορία ο κάθετος άξονας της Εγνατίας προς την Κρυσταλλοπηγή

Παραδόθηκε στην κυκλοφορία  το τμήμα Κορομηλιά-Κρυσταλλοπηγή του Κάθετου Άξονα 45 της Εγνατίας…