Επίσκεψη της Μαρίας Αντωνίου στο Νοσοκομείο Καστοριάς

Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Καστοριάς πραγματοποίησε την  Τρίτη 9 Αυγούστου, η Μαρία Αντωνίου, συνοδευόμενη από στελέχη της ΝΟΔΕ Καστοριάς με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Στέργιο Αδάμ, τον Υπεύθυνο του Τομέα Υγείας κ. Ανδρέα Μιχαηλίδη και τον Εκπρόσωπο Τύπου κ. Κωνσταντίνο Πανταζόπουλο, ενώ παρών ήταν και ο Πολιτευτής της Ν.Δ. κ. Ανδρέας Γούλιος.

Εκεί είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συζητήσει με τον νέο Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Βασίλη Αντωνιάδη για την υφιστάμενη κατάσταση και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο, τόσο σε υλικοτεχνική υποδομή όσο και σε στελέχωση ανθρώπινου δυναμικού, καθώς επίσης και την εξέλιξη των έργων με κυριότερο αυτό της νέας Μαιευτικής Κλινικής. Ένα σημαντικό έργο το οποίο χρηματοδοτήθηκε από το Ε.Π. «Μακεδονίας-Θράκης 2007-2013», προϋπολογισμού 1.785.473, που είχε ξεκινήσει επί κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας.

Στο επίκεντρο της σύσκεψης βρέθηκε επίσης το Κέντρο Αποθεραπείας Αποκατάστασης και Κοινωνικής Υποστήριξης ΑΜΕΑ Καστοριάς, για το οποίο ο νέος Διοικητής του Νοσοκομείου είπε ότι υπάρχει συγκεκριμένος σχεδιασμός σύστασης, στελέχωσης και επαναλειτουργίας του.

Ακολούθησε επίσκεψη και ξενάγηση στους χώρους του Νοσοκομείου, όπου εξετάστηκαν επί τόπου όλες οι επί μέρους λεπτομέρειες που απασχολούν τις Κλινικές στις οποίες υπάρχει ανησυχητική δυσλειτουργία από την υποστελέχωσή τους, ενώ παράλληλα διαπιστώθηκε για μία ακόμη φορά το οξύτατο πρόβλημα που παρατηρείται στο θέμα των διακομιδών από την έλλειψη οδηγών ασθενοφόρων.

Η σημερινή μας επίσκεψη πραγματοποιείται σε συνέχεια προηγούμενων επισκέψεων σε δομές κοινωνικής αλληλεγγύης, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της δράσης της Νέας Δημοκρατίας «Κανένας στο Περιθώριο», που εξελίσσεται σε όλη την επικράτεια, υπό την αιγίδα του Προέδρου κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, με στόχο στελέχη του κόμματος να έχουν συνεργαστεί με περισσότερες από 1.000 δομές σε όλη τη χώρα”, δήλωσε η Μαρία Αντωνίου στο περιθώριο της επίσκεψης, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως “το Νοσοκομείο αποτέλεσε κατά καιρούς σημαντικότατη μονάδα υγειονομικής περίθαλψης, με υψηλή παροχή ποιοτικών υπηρεσιών υγείας και φροντίδας για τους πολίτες, κάτι που οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην αποδεδειγμένη στήριξή του από τις προηγούμενες κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας. Αυταπόδεικτο δείγμα αυτής της πολιτικής μας, αποτελεί η νέα υπερσύγχρονη Μαιευτική Κλινική, από τις εγκαταστάσεις της οποίας έμεινα εντυπωσιασμένη. Απομένει από τη νέα Διοίκηση του Νοσοκομείου να ακολουθηθεί η ίδια ακριβώς πολιτική για να συνεχιστεί απρόσκοπτα η παροχή του κοινωνικού αγαθού της υγείας προς τους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Παναγία, “Η Οδηγήτρια των Οδηγών” (!). Η μοναδική εικόνα της (16ος αιών;) στην Καστοριά Του Γιώργου Τ. Αλεξίου

Παναγία, “Η Οδηγήτρια των Οδηγών” (!). Η μοναδική εικόνα της (16ος αιών;)…

Ξεκίνησαν οι Μικροβιολόγοι την σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ.

Ξεκίνησαν οι Μικροβιολόγοι την σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ.

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις από την ΠΔΜ – Τμήμα Μηχανολογικού Εξοπλισμού της Π.Ε. Καστοριάς που αφορούν, κοπή κλαδιών, χόρτων και καθαρισμό βλάστησης

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις που πραγματοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, με το ανθρώπινο…

Μπουζέρια: “παγκόσμιο” πρωτάθλημα τσιπουρο-γευσιγνωσίας

Τα ”Μπουζέρια”, η τρελογιορτή των Τσιπουράδων, σας προσκαλεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Τσιπουρογευσιγνωσίας όλο τον κόσμο

Εργαστήριο Παραδοσιακής Δόμησης στα Κορέστεια Καστορίας

Πρόσκληση Συμμετοχής ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΣΤΑ ΚΟΡΕΣΤΙΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ…