Ο Διοικητής 1ης Στρατιάς Αντιστράτηγος Ηλίας Λεοντάρης επισκέφτηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Καστορίας κ. Σεραφείμ, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην ακριτική μας Επαρχία, συνοδευόμενος από τον Ταξίαρχο της 9ης Ταξιαρχίας ΠΖ και τον Διοικητή του 15ου Συντάγματος.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον κ. Στρατάρχη για την επίσκεψή του και του παρουσίασε τα θέματα της περιοχής του Νομού Καστοριάς, όπως τα βιώνει καθημερινά ο Επίσκοπος και ο Κληρικός των συνόρων.

Ο Αντιστράτηγος Λεοντάρης ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη κ. Σεραφείμ για τη συνάντηση που είχαν και την εποικοδομητική συζήτηση και του δώρισε το έμβλημα της 1ης Στρατιάς, το οποίο αναπαριστά την αρχαία μακεδονική ασπίδα με τον ήλιο της Βεργίνας επί αυτής και συμβολίζει την αποφασιστικότητα, τη δύναμη και τη θέληση της 1ης Στρατιάς, να μην έλθει ποτέ σε συμβιβασμό με τους εχθρούς της.

Ο Επίσκοπος της Καστοριάς δώρισε ως ευλογία στον Διοικητής της Στρατιάς μία εικόνα του θαυματουργού και πολιούχου Αγίου Μηνά, με την ευχή ως στρατηλάτης Άγιος να προστατεύει την πορεία του και να τον ενδυναμώνει στην αποστολή του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Παναγία, “Η Οδηγήτρια των Οδηγών” (!). Η μοναδική εικόνα της (16ος αιών;) στην Καστοριά Του Γιώργου Τ. Αλεξίου

Παναγία, “Η Οδηγήτρια των Οδηγών” (!). Η μοναδική εικόνα της (16ος αιών;)…

Ξεκίνησαν οι Μικροβιολόγοι την σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ.

Ξεκίνησαν οι Μικροβιολόγοι την σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ.