Προμήθεια δύο λεωφορείων μεταφοράς ατόμων με αναπηρία από την Π.Ε. Κοζάνης

Ανταποκρινόμενος άμεσα στο αίτημα του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης και Αποκατάστασης Ατόμων με Αναπηρία Π.Ε. Κοζάνης και σε συνεργασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Ανάπτυξης και Μέριμνας Ηλία Τοπαλίδη, ο Αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης Γρηγόρης Τσιούμαρης εισηγήθηκε στην 47η Οικονομική Επιτροπή την Έγκριση Υποβολής Πρότασης στο Ε.Π. «Δυτική Μακεδονία» ΕΣΠΑ 2014-2020 για το έργο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΥΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ» προϋπολογισμού 230.000,00€ (με Φ.Π.Α.).

Το συγκεκριμένο έργο αφορά στην προμήθεια δύο (2) καινούργιων και αμεταχείριστων μικρών λεωφορείων μεταφοράς για το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης και Αποκατάστασης Ατόμων με Αναπηρία Π.Ε. Κοζάνης (Κύριος του Έργου) «Ειδικό Εργαστήρι Κοζάνης» και «Ειδικό Εργαστήρι Πτολεμαΐδας», για την μεταφορά εικοσιπέντε (25) ωφελούμενων του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με νοητική στέρηση Π.Ε. Κοζάνης.

Τα  λεωφορεία, θα χρησιμοποιηθούν  από το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης και Αποκατάστασης Ατόμων με Αναπηρία Π.Ε. Κοζάνης «Ειδικό Εργαστήρι Κοζάνης», το οποίο λειτουργεί με την με αριθμό 16323/403 07-06-2013 απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας και «Ειδικό Εργαστήρι Πτολεμαΐδας», για τις ανάγκες μεταφοράς ων εικοσιπέντε (25)  ωφελούμενων του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με νοητική στέρηση Π.Ε. Κοζάνης  «Ειδικό Εργαστήρι Κοζάνης» και του Μεικτού Κέντρου Διημέρευσης και ημερήσιας φροντίδας Ατόμων με αναπηρία (ΚΔΗΦ-ΑμεΑ) Νοητική στέρηση – Κινητικές αναπηρίες «Ειδικό Εργαστήρι Πτολεμαΐδας», δυναμικότητας 20 ωφελούμενων, σύμφωνα με την Α.Π. 722 / 11-04-2019 απόφαση.

Η υλοποίηση του έργου αυτού είναι επιβεβλημένη για την εξυπηρέτηση των ατόμων με αναπηρία της περιοχής και θα συμβάλει στη βελτίωση των συνθηκών μεταφοράς τους και της ποιότητας ζωής τους.

You May Also Like

Αύξηση προϋπολογισμού και παράταση προθεσμίας υποβολής προτάσεων  της πρόσκλησης για τη χρηματοδότηση δράσεων βελτίωσης της προσβασιμότητας των ΑμεΑ, από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας 2014-2020

Αύξηση προϋπολογισμού και παράταση προθεσμίας υποβολής προτάσεων  της πρόσκλησης για τη χρηματοδότηση…

Ὁ Μητροπολίτης Καστορίας στό Βαρικό καί στήν Βασιλειάδα

5 Ιουνίου 2022 Στό Βαρικό Τό Σάββατο 4 Ἰουνίου ἐ.ἔ. ὁ Σεβ.…

9η Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, έχοντας υπόψη:

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, εξ’ αιτίας κατολισθήσεων και ρηγματώσεων εδαφών, κηρύχθηκαν Τοπικές Κοινότητες στην Π.Δ.Μ.

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, εξ’ αιτίας κατολισθήσεων και ρηγματώσεων εδαφών, κηρύχθηκαν Τοπικές…

Ο ΤΑΡ επενδύει 9 εκατ ευρώ για την αναβάθμιση του στόλου οχημάτων κοινής ωφέλειας στη Βόρειο Ελλάδα

Ο Διαδριατικός Αγωγός Φυσικού Αερίου (TAP AG) θα δωρίσει 92 οχήματα κοινής…

«Κατάθεση κοινοβουλευτικής ερώτησης των Βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Δυτικής Μακεδονίας για την συρρίκνωση του Π.Δ.Μ.»

  «Κατάθεση κοινοβουλευτικής ερώτησης των Βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Δυτικής Μακεδονίας για την συρρίκνωση του…

ΠΔΜ: Ποια έργα εγκρίθηκαν στην πρώτη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του 2022

ΠΔΜ: Ποια έργα εγκρίθηκαν στην πρώτη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του 2022

Δυτική Μακεδονία: Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων   Καιρικών φαινομένων  

Δυτική Μακεδονία: Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων   Καιρικών φαινομένων