Το διοικητικό Συμβούλιο, τα μέλη και οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς, θα θέλαμε να συγχαρούμε μέσα από την καρδιά μας τον αθλητή Αριστείδη Φωτιάδη και την αθλήτρια Παρασκευή Γουρδομιχάλη για την συμμετοχή της στο κοινόβιο ανάπτυξης που διεξήχθη στο Πεθελινό Σερρών.

Η συγκίνηση και η υπερηφάνεια μας  ως Καστοριανοί είναι μεγάλη. Σε μια περίοδο, που η κρίση είναι όχι μόνο οικονομική αλλά και κρίση αξιών, που οι σύλλογοι ερασιτεχνικού αθλητισμού και οι ίδιοι οι αθλητές καλούνται να φέρουν εις πέρας το έργο τους με πενιχρά μέσα, η ενασχόληση των παιδιών μας με τον υγιή αθλητισμό μας γεμίζει με αισιοδοξία για το μέλλον και μας δίνει δύναμη να αγωνιστούμε γι’ αυτό.

Τους ευχόμαστε ανάλογες επιτυχίες και είμαστε σίγουροι πως το παράδειγμα τους θα δώσει δύναμη σε πολλούς αθλητές και τις οικογένειές τους για να συνεχίσουν να αγωνίζονται.

 

Με τιμή

το Δ.Σ. του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

“Καταγράφουμε την ιστορία σήμερα για να μην μας διαγράψει αύριο”

Γράφει Ο Λεωνίδας Θ. Πουλιόπουλος Έχω ασχοληθεί με αρκετές βιβλιοπαρουσιάσεις, μονογραφίες, έρευνες…

ΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΤΟΝ Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΤΟΝ Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Η Τελική φάση του Πρωταθλήματος Εφήβων της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. έφτασε.

Η Τελική φάση του Πρωταθλήματος Εφήβων της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. έφτασε.

Συμμετοχή του Α.Σ. Καστοριάς στους αγώνες Special Olympics

Ένα πολύ όμορφο Κυριακάτικο πρωινό είχαν τη χαρά να απολαύσουν οι αθλητές…

Το νέο Δ.Σ. του Α.Σ. Άργους Ορεστικού. Πρόεδρος ο Βίκτωρας Χαριζόπουλος

Το νέο Δ.Σ. του Α.Σ. Άργους Ορεστικού. Πρόεδρος ο Βίκτωρας Χαριζόπουλος