Συνάντηση Μαρίας Αντωνίου με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη

 

Με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη συναντήθηκε στην Αθήνα η επικεφαλής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη Μαρία Αντωνίου.

Στο επίκεντρο της συνάντησής τους βρέθηκαν όλα τα ζητήματα που αφορούν τις αθλητικές υποδομές σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα.

Ψηλά στην ατζέντα της Κυβέρνησης είναι η κατασκευή του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ.

«Ως Γραφείο Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη παρακολουθούμε πολύ στενά το θέμα και είμαστε σε συνεχή επαφή και επικοινωνία με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ και όλους τους φορείς που εμπλέκονται στην ανάπλαση της Τούμπας. Εξετάσαμε για μία ακόμη φορά τα δεδομένα και σχεδιάσαμε τα επόμενα βήματα, που μας φέρνουν πιο κοντά στην υλοποίηση του μεγάλου αυτού project», σημείωσε χαρακτηριστικά η κ. Αντωνίου.

Ειδική αναφορά έκαναν και σε ζητήματα της Π.Ε. Καστοριάς, στο κομμάτι των αθλητικών υποδομών.

Συζήτησαν διεξοδικά τη δημιουργία ενός σύγχρονου Ναυταθλητικού κέντρου στην περιοχή και συμφώνησαν από κοινού να τρέξουν γρήγορα τις διαδικασίες για την υλοποίηση αυτού του μεγάλου αθλητικού και αναπτυξιακού έργου.

«Αξίζει να αναφέρω ότι είμαστε σε καλό δρόμο καθώς έχει ήδη ολοκληρωθεί το master plan και προχωράμε στη χρηματοδότηση του έργου, περίπου 10 εκατομμυρίων ευρώ», ανέφερε η επικεφαλής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη Μαρία Αντωνίου.

 

Για την Καστοριά που μας αξίζει !

Για την Καστοριά που αγαπάμε !

 

You May Also Like

Πως μαθαίνουμε στο παιδί μας να υπερασπίζεται τον εαυτό του.

Όλοι οι γονείς γινόμαστε μάρτυρες ή ερχόμαστε αντιμέτωποι με εκδηλώσεις βίαιων συμπεριφορών…

Με τρία θέματα συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καστοριάς την ερχόμενη Παρασκευή

Με τρία θέματα συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καστοριάς την ερχόμενη…

Την βασιλόπιτά του έκοψε ο τοπικός Σύλλογος PALSO Kαστοριάς

Τυχερή της βραδιάς στο φλουρί της βασιλόπιτας ήταν η Γιάκα Έλενα

Ο Τριβιζάς μας (θα της το κάνει, ναι, θα την ξεφτιλίσει…) κέρδισε τη Ντίσνεϋ!

Ο Τριβιζάς μας (θα της το κάνει, ναι, θα την ξεφτιλίσει…) κέρδισε…

Παράταση της χρηματοδότησης για επιπλέον δύο έτη των Συμβουλευτικών Κέντρων και του Ξενώνα Φιλοξενίας για τις γυναίκες θύματα βίας στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Παράταση της χρηματοδότησης για επιπλέον δύο έτη των Συμβουλευτικών Κέντρων και του…

Ο Στέφανος Κασσελάκης τρέχει στη λίμνη Καστοριάς (Βίντεο)

Ο Στέφανος Κασσελάκης συνδύασε τη γυμναστική με την απόλαυση του εκπληκτικού σκηνικού της παραλίμνιας διαδρομής.

360.000 ευρώ στον Δήμο Νεστορίου για την υλοποίηση του έργου «Αποκατάσταση κατεστραμμένων υποδομών οικισμού Κομνηνάδων λόγω έντονων καιρικών φαινομένων»

360.000 ευρώ στον Δήμο Νεστορίου για την υλοποίηση του έργου «Αποκατάσταση κατεστραμμένων…