Εάν η απώλεια είναι συνάρτηση της προσφοράς, τότε το κενό που αφήνει ο θάνατος του Θεόδωρου Παπαθωμά είναι δυσαναπλήρωτο.

Δραστήριο μέλος του Συλλόγου Γονέων Παιδιών και Ενηλίκων με Νεοπλασματική ασθένεια και Φίλων Αυτών «Μαζί Σου», μέλος του Δ.Σ, εκλεγμένος ταμίας επί τέσσερα συναπτά έτη, στήριξε το Σύλλογο τόσο με τις επιστημονικές του γνώσεις όσο και με την εμπειρία του στο κοινό συμφέρον.

Δίκαιος, υπεύθυνος, με υποδειγματικό ήθος και συνέπεια προσέφερε τα μέγιστα όπου και όποτε οι περιστάσεις το επέταξαν. Στη ψυχή και στην καρδιά όλων μας θα μείνει χαραγμένη μορφή του, ο ήπιος χαρακτήρας του, η πίστη του στις απλές ανθρώπινες αξίες, η συνεχής διάθεση προσφοράς.

Όσοι είχαμε τη τύχη να συνεργαστούμε μαζί του ή να μοιραστούμε απλές ανθρώπινες στιγμές, αποχαιρετούμε με σεβασμό κι ευγνωμοσύνη ένα λαμπρό συνεργάτη, έναν άνθρωπο που ήξερε να βρίσκει με σύνεση κι ευγένεια λύσεις στα προβλήματα.

Δυστυχώς όμως ο αγώνας με το θάνατο είναι άνισος. Πολλοί όμως κατορθώνουν να βγουν νικητές στον αγώνα της ζωής και ο κύριος Ρούλης υπήρξε ένας από αυτούς. Στο ταξίδι του τον συνοδεύουν οι ευχές, η αγάπη και η εκτίμηση όλων μας.

Εκφράζοντας τα πιο ειλικρινή και θερμά μας συλλυπητήρια στη σύζυγο και στα παιδιά του τον αποχαιρετούμε κι ευχόμαστε να είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.

 

O Σύλλογος Μαζί Σου με απόφαση του Δ.Σ σε ένδειξη τιμής στη μνήμη του Θεόδωρου Παπαθωμά αναστέλλει τις δράσεις του για σαράντα μέρες και προσφέρει για τις ανάγκες του Γενικού Περιφερειακού Νοσοκομείου Καστοριάς 1000€

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις από την ΠΔΜ – Τμήμα Μηχανολογικού Εξοπλισμού της Π.Ε. Καστοριάς που αφορούν, κοπή κλαδιών, χόρτων και καθαρισμό βλάστησης

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις που πραγματοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, με το ανθρώπινο…

Εργαστήριο Παραδοσιακής Δόμησης στα Κορέστεια Καστορίας

Πρόσκληση Συμμετοχής ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΣΤΑ ΚΟΡΕΣΤΙΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ…

Παναγία, “Η Οδηγήτρια των Οδηγών” (!). Η μοναδική εικόνα της (16ος αιών;) στην Καστοριά Του Γιώργου Τ. Αλεξίου

Παναγία, “Η Οδηγήτρια των Οδηγών” (!). Η μοναδική εικόνα της (16ος αιών;)…

Τραγωδία με τροχαίο στην Ιόνια Οδό: Νεκρό ζευγάρι μπροστά τα μάτια του δεκάχρονου παιδιού τους

Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην Ιόνια Οδό, κοντά στα διόδια Τερόβου στο ρεύμα…

Νίκος Παρούσης: Ο ήρωας πιλότος που θυσιάστηκε για να σώσει εκατοντάδες παιδιά από βέβαιο θάνατο

Table of Contents Hide Έντρομοι είδαν το ΜιράζΑνέφερε βλάβη στο πηδάλιο«Πάνω από…