Πρωτοποριακή πρόταση κατέθεσε στον Δήμο Καστοριάς ο Δημοτικός Σύμβουλος της Αντιπολίτευσης, Γιώργος Πετκανάς. Αναλυτικά στην εισήγηση αναφέρει:

«Μια νέα εποχή στην επικοινωνία μπορεί να ξεκινήσει στην Καστοριά με την εκπομπή διαδικτυακού δημοτικού ραδιοφώνου του Δήμου Καστοριάς. Ο Δήμος Καστοριάς, μπορεί να δίνει βήμα και δυνατότητες έκφρασης στους δημότες, στους κατοίκους των εξήντα οικισμών ευθύνης του, στους τοπικούς επαγγελματικούς, πολιτιστικούς και αθλητικούς φορείς, με ένα νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα.

Δημότες με ιδιαίτερες καλλιτεχνικές δεξιότητες, σύλλογοι της πόλης, μαθητές, φοιτητές, Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Καστοριάς, στελέχη του οικείου Δήμου της ακριτικής πόλης, προσωπικότητες της γειτονιάς μας, θα μπορούν να αποκτήσουν τη δυνατότητα να ακουστούν σε όλη την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς και σε όλο τον κόσμο, μέσω της τεχνολογίας του διαδικτύου, πλαισιωμένοι από ένα πλούσιο ενημερωτικό, ψυχαγωγικό, μουσικό, ποιοτικό πρόγραμμα.

Όλα τα παραπάνω βεβαίως, απαιτούν θέληση, έρευνα, μεθοδικότητα, αποφασιστικότητα της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Καστοριάς και την τυπική διαδικασία της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου. Με την προϋπόθεση βεβαίως, τους Αιρετούς της διοίκησης, να τους ενδιαφέρει η άμεση ενημέρωση και η προβολή θεμάτων που αφορούν τον τόπο μας αλλά και τους ίδιους».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις από την ΠΔΜ – Τμήμα Μηχανολογικού Εξοπλισμού της Π.Ε. Καστοριάς που αφορούν, κοπή κλαδιών, χόρτων και καθαρισμό βλάστησης

Συνεχίζονται οι παρεμβάσεις που πραγματοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, με το ανθρώπινο…

Εργαστήριο Παραδοσιακής Δόμησης στα Κορέστεια Καστορίας

Πρόσκληση Συμμετοχής ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΣΤΑ ΚΟΡΕΣΤΙΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ…

Παναγία, “Η Οδηγήτρια των Οδηγών” (!). Η μοναδική εικόνα της (16ος αιών;) στην Καστοριά Του Γιώργου Τ. Αλεξίου

Παναγία, “Η Οδηγήτρια των Οδηγών” (!). Η μοναδική εικόνα της (16ος αιών;)…

Τραγωδία με τροχαίο στην Ιόνια Οδό: Νεκρό ζευγάρι μπροστά τα μάτια του δεκάχρονου παιδιού τους

Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην Ιόνια Οδό, κοντά στα διόδια Τερόβου στο ρεύμα…

Νίκος Παρούσης: Ο ήρωας πιλότος που θυσιάστηκε για να σώσει εκατοντάδες παιδιά από βέβαιο θάνατο

Table of Contents Hide Έντρομοι είδαν το ΜιράζΑνέφερε βλάβη στο πηδάλιο«Πάνω από…