Το «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί-Δράσεις για τον Άνθρωπο» για έκτη συνεχή   χρονιά θα λειτουργήσει το «Ανοιχτό Δημιουργικό Σχολείο Καστοριάς» για μαθητές Δημοτικού & Γυμνασίου

Ο Εθελοντικός Οργανισμός  «Κέλετρον  Αγάπη για το Παιδί-Δράσεις για τον Άνθρωπο» για έκτη συνεχή  χρονιά θα λειτουργήσει  το «Ανοιχτό Δημιουργικό Σχολείο Καστοριάς» ( Κοινωνικό Φροντιστήριο), για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου

Από Δευτέρα  7 Οκτωβρίου 2019, μαθητές  Δημοτικού και Γυμνασίου ευπαθών κοινωνικών ομάδων (παιδιά μονογονεϊκών, πολύτεκνων οικογενειών, με γονείς χαμηλών εισοδημάτων, ανέργους κλπ.) θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν δωρεάν μαθησιακή υποστήριξη και δημιουργική απασχόληση σε κατάλληλα διαμορφωμένους χώρους στην Λεωφόρο Γουναράδων περιοχή Χλόη-Καστοριάς, στα Γραφεία-Εκπαιδευτήρια  του Οργανισμού.

Συγκεκριμένα:

Α) Όσοι ευαισθητοποιημένοι εκπαιδευτικοί πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης (Δάσκαλοι) και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (Μαθηματικοί, Φιλόλογοι, Φυσικοί, Χημικοί, Καθηγητές Πληροφορικής, Καθηγητές Ξένων Γλωσσών κλπ.)  επιθυμούν να συμμετάσχουν στην προσπάθεια αυτή, εξαιρετικό δείγμα κοινωνικής αλληλεγγύης να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι  4 Οκτωβρίου. Οι αδιόριστοι δάσκαλοι και καθηγητές πρέπει να προσκομίσουν πτυχίο ή τίτλο σπουδών. Επίσης μπορούν να δηλώσουν διαθεσιμότητα και επί πτυχίω φοιτητές, δεκτοί και φοιτητές του ΤΕΙ Καστοριάς.  Έκκληση για προσφορά μιας- δυο ωρών την εβδομάδα .

Β) Οι γονείς – κηδεμόνες που ενδιαφέρονται να εγγράψουν τα παιδιά τους στο κοινωνικό φροντιστήριο να επικοινωνήσουν με το ΚΕΛΕΤΡΟΝ Αγάπη για  το Παιδί -Δράσεις για τον Άνθρωπο προκειμένου να συμπληρώσουν την αίτηση εγγραφής – υπεύθυνη δήλωση καθώς και να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Έναρξη μαθημάτων την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2019. Αιτήσεις εγγραφής θα γίνονται δεκτές μέχρι και 30 Σεπτεμβρίου 2019 ενώ για την εγγραφή των ενδιαφερόμενων μαθητών, απαιτείται πέραν της συμπλήρωσης σχετικής αίτησης από τον γονέα – κηδεμόνα τους και η προσκόμιση των παρακάτω δικαιολογητικών:

  • Φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου.
  • Φωτοαντίγραφο εκκαθαριστικού ΔΟΥ, ή βεβαίωση απαλλαγής υποβολής φορολογικής δήλωσης.
  • Πρόσφατο Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης
  • Κάθε άλλο έγγραφο, που τεκμηριώνει την οικονομική δυσκολία ή αποτελεί κοινωνικό κριτήριο όπως κάρτα ανεργίας, βιβλιάριο υγείας, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης κ.ά.

You May Also Like

Το ωράριο λειτουργίας της μόνιμης Έκθεσης φωτογραφιών του Λεωνίδα Παπάζογλου

Το ωράριο λειτουργίας της μόνιμης Έκθεσης φωτογραφιών του Λεωνίδα  Παπάζογλου

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΟΥ Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – ΑΓΟΡΙΩΝ & ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ 2019-20

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΟΥ Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – ΑΓΟΡΙΩΝ & ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ 2019-20

ΕΟΓ: Εντάχθηκαν οι ΚΑΔ της γουνοποιίας στη νέα πράξη του νομοθετικού περιεχομένου

ΕΟΓ: Εντάχθηκαν οι ΚΑΔ της γουνοποιίας στη νέα πράξη του νομοθετικού περιεχομένου

Ομιλία Ζήση Τζηκαλάγια για την αναθεώρηση του Συντάγματος

Ομιλία Ζήση Τζηκαλάγια για την αναθεώρηση του Συντάγματος

Μουσική βραδιά στην  Άνω Κρανιώνα Κορεστείων από το δήμο Καστοριάς με Πλιάτσικα, Φάμελλο, Δρογώση

Ο Δήμος Καστοριάς στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Πολιτιστικό καλοκαίρι 2016» πραγματοποιεί μουσική…

Το πρώτο μάθημα κατασκευής θυμιάματος στον Ι.Ν. Αγίου Νικάνορος

Το πρώτο μάθημα κατασκευής θυμιάματος στον Ι.Ν. Αγίου Νικάνορος

Φορτωμένη μετάλλια και αισιοδοξία επέστρεψε η Εθνική από το Ευρωπαϊκό του Ζέγκεντ

«Οι εμφανίσεις των αθλητών κι αθλητριών μας στο Ευρωπαϊκό μας κάνουν να ελπίζουμε ότι υπάρχουν σημαντικές πιθανότητες πρόκρισης στην προολυμπιακή ρεγκάτα της Λουκέρνης»