Άνοιξε τις πύλες του το 2nd Fur Shopping Festival. Οι πρώτες δηλώσεις του Πρόεδρου Ιωάννη Κορεντσίδη

Ξεκίνησε και επίσημα το 2nd Fur Shopping Festival την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου. Τα ειδικά διαμορφωμένα  περίπτερα των επιχειρήσεων είναι γεμάτα γουνοποιητικά προϊόντα και ήδη  δεκάδες εμπορικοί επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό έχουν κατακλύσει τους διαδρόμους του Κέντρου Γούνας Δυτικής Μακεδονίας.

Της Χρύσας Κοσμίδου

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς “Ο Προφήτης Ηλίας” Ιωάννη Κορεντσίδη,  εκτός των εμπορικών επισκεπτών που έφτασαν το πρωί της Παρασκευής από Μόσχα και Κίεβο -μέσω των πτήσεων τσάρτερ που διοργάνωσε και υλοποίησε ο Σύνδεσμος-, είναι πάρα πολλοί και οι μεμονωμένοι εμπορικοί επισκέπτες  «Το Fur Shopping Festival, ήδη από τις πρώτες ώρες της λειτουργίας του, μας δίνει μια ευχάριστη και αισιόδοξη νότα και πιστεύουμε ότι θα έχουμε τις πολυπόθητες πωλήσεις. Εξάλλου αυτή είναι η ουσία του».

Το Φεστιβάλ αποτελεί μια τονωτική ένεση για τις γουνοποιητικές επιχειρήσεις, καθώς η συγκεκριμένη περίοδος χαρακτηρίζεται και ως “νεκρή” από τους επιχειρηματίες «Το F.S.F. έρχεται να καλύψει το κενό που υπάρχει μετά τη λήξη της θερινής περιόδου μέχρι και την έναρξη των   Διεθνών Εκθέσεων Γούνας», τόνισε ο Πρόεδρος.

Τα μηνύματα των εκθετών είναι ιδιαίτερα θετικά, καθώς πολλοί εξ αυτών δήλωσαν στους “Ορίζοντες” πως οι εμπορικοί επισκέπτες έκαναν την πρώτη αναγνωριστική διαδρομή εντός του εκθετηρίου, η οποία μεταφράζεται ως εμπορικές πράξεις εντός των επόμενων ωρών.

«Η κατάσταση του κλάδου είναι δύσκολη. Αυτό το γνωρίζουμε όλοι μας. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να κρατάμε χαμηλούς τόνους και να αποφεύγουμε την υπέρμετρη αισιοδοξία. Είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι, ώστε να έχουμε τη δύναμη να συνεχίσουμε αυτό το οποίο κάνουμε. Την Κυριακή 5 Νοεμβρίου, δηλαδή με τη λήξη του Φεστιβάλ θα έχουμε μια συνολική εικόνα για τα αποτελέσματα του 2nd  F.S.F», είπε κλείνοντας ο κ. Κορεντσίδης.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Η ΠΕ Καστοριάς Παρέδωσε εμφιαλωμένα νερά  στο Γενικό Νοσοκομείο

Η ΠΕ Καστοριάς Παρέδωσε εμφιαλωμένα νερά  στο Γενικό Νοσοκομείο

Ο «Έξυπνος Επιταχυντής Επιχειρήσεων» στην Θεσσαλονίκη, Πέλλα, Φλώρινα και Κιλκίς

Ο «Έξυπνος Επιταχυντής Επιχειρήσεων» στην Θεσσαλονίκη, Πέλλα, Φλώρινα και Κιλκίς

Ολυμπία Τελιγιορίδου: « Η Πρωτογενής Παραγωγή βασική προϋπόθεση για την Επανεκκίνηση της Ελληνικής Οικονομίας»

Ολυμπία Τελιγιορίδου: « Η Πρωτογενής Παραγωγή βασική προϋπόθεση για την Επανεκκίνηση της…

Ζήσης Τζηκαλάγιας:Πέταξε στα ουράνια ο αετός του Πόντου Καθηγητής Στάθης Πελαγίδης.

”Μεγάλε δάσκαλε της ιστορίας και ακλόνητε μαχητή των δικαίων των Ελλήνων του Πόντου,ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ.”

Εντοπίστηκε φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης σε περιοχή της Φλώρινας

Εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν πάνω από -370- δενδρύλλια κάνναβης Για την υπόθεση συνελήφθη…

Διοργάνωση θεματικών εργαστηρίων Επιχειρηματικής Ανακάλυψης στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

  Διοργάνωση θεματικών εργαστηρίων Επιχειρηματικής Ανακάλυψης στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Επίσκεψη Υπουργού Προστασίας τοῦ Πολίτη κ. Χρυσοχοΐδη στον Μητροπολίτη Καστορίας

Ὁ Σεβασμιώτατος συνεχάρη τόν κ. Ὑπουργό γιά τήν ἀπόφαση ἵδρυσης Σχολῆς Ἀστυνομίας στήν Καστοριά

Γερμανιώτικο ευθυμογράφημα: «Κούτσι – κούτσι, λύκε» (δηλαδή, έλα – έλα, λύκε)

Γερμανιώτικο ευθυμογράφημα: «Κούτσι – κούτσι, λύκε» (δηλαδή, έλα – έλα, λύκε)