Έλενα Παπαρίζου: «Βίασαν την 13χρονη κολλητή μου στο σχολείο και άλλαξε για πάντα η ζωή της»

Μπορεί η ίδια να μην έχει πέσει, όπως δήλωσε, θύμα κακοποίησης αλλά αισθάνεται συγκλονισμένη από τα γεγονότα των ημερών, με αφορμή και αυτό που συνέβη στην παιδική της φίλη.

Καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου, η Ελληνίδα σταρ έδωσε μια συνέντευξη γεμάτη πηγαιότητα και ταμπεραμέντο.

Στην ερώτηση αν έχει δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση, απάντησε αρνητικά, όμως η έκφρασή της συννέφιασε και άνοιξε με θάρρος την κουβέντα γύρω από αυτό.

«Γνωρίζω ότι συμβαίνουν σεξουαλικές παρενοχλήσεις παντού και στεναχωριέμαι αφάνταστα. Δεν μου έχει συμβεί. Σκέψου ότι ξεκίνησα 17 χρονών, σε έναν ανδροκρατούμενο χώρο και επάγγελμα.

Από πολύ νέα είμαι sex humorist, κάνω πλάκα, είμαι άνετη σε αυτό το θέμα. Ένιωθα ότι οι άντρες γύρω μου με προστάτευαν. Δεν πιστεύω ότι οι δύο μακροχρόνιες σχέσεις μου έπαιξαν ρόλο στο να αναστείλουν κάοιον επίδοξο κακοποιητή.

Βλέπω και άντρες να βγαίνουν να μιλάνε αυτές τις μέρες. Οι άντρες συνήθως ντρέπονται και φοβούνται να καταγγείλουν γι’ αυτά τα θέματα.

Έχουμε κάνει βήματα ως κοινωνία, για τους ανθρώπους όμως που παθαίνουν τέτοια πράγματα, μοιάζει ακόμα σκοτάδι.

Θυμάμαι στο σχολείο στη Σουηδία, την καλύτερή μου φίλη, ετών 13, μεγαλύτερή μου τότε, που την βίασαν. Η ζωή της άλλαξε για πάντα από τότε.

Αυτά είναι συγκλονιστικά πράγματα…»

in.gr

You May Also Like

Το Ζαγόρι επισήμως στον κατάλογο παγκόσμιας κληρονομιάς τις UNESCO

Η εγγραφή του Ζαγορίου ως πολιτιστικό τοπίο στο κατάλογο τις UNESCO αποτελεί μεγάλη επιτυχία της χώρας μας.

Το σχέδιο ”Περσέας” της Γεροβασίλη – Η ΕΛ.ΑΣ. όλο το 24ωρο στο ”πόδι”

Το Πρόγραμμα Ελεγχόμενης Ρεαλιστικής, Στοχευμένης, Εμφανούς Αστυνόμευσης «Π.Ε.Ρ.Σ.Ε.ΑΣ.» ξεκίνησε από σήμερα σε…

Μακροχρόνια άνεργοι: Πώς θα πάρουν την έκτακτη ενίσχυση των 400 ευρώ

Μακροχρόνια άνεργοι: Πώς θα πάρουν την έκτακτη ενίσχυση των 400 ευρώ

Προανακριτική για Τέμπη: Η αντιπολίτευση «κατακεραυνώνει» την κυβέρνηση για την πρόταση διερεύνησης ευθυνών του Κώστα Αχ. Καραμανλή

ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ κατηγορούν την κυβέρνηση ότι έχει ως στόχο να «πέσει στα μαλακά» και να «απαλλαχθεί με βούλευμα» ο κ. Καραμανλής. 

Εξέγερση στον Καναδά: Οι φορτηγατζήδες μπλοκάρουν τα σύνορα με τις ΗΠΑ!

Φόβοι για αιματηρή καταστολή

Μητσοτάκης σε Σακελλαροπούλου: «Θωράκιση της Ελλάδας με τα F-35»

Οπως είπε, με αυτή την επιστολή επισφραγίζεται το στρατηγικό βάθος των σχέσεων ΗΠΑ – Ελλάδας.

Έρχονται 11 προγράμματα για 88.500 θέσεις εργασίας μέσω ΟΑΕΔ

Έρχονται 11 προγράμματα για 88.500 θέσεις εργασίας μέσω ΟΑΕΔ

Ενημέρωση – πρόληψη – καταστολή: Το τρίπτυχο για την αποτελεσματική δασοπροστασία

Η αντιμετώπιση δασικών πυρκαγιών βασίζεται στο τρίπτυχο ενημέρωση-πρόληψη-καταστολή που χαρακτηρίζει και την…

Ο Πολάκης κατηγορεί τον Μπογδάνο για «αντιπερισπασμό»: «Με σένα μικρέ ακροδεξιέ θα τα πούμε στο Εφετείο!»

Ο Πολάκης κατηγορεί τον Μπογδάνο για «αντιπερισπασμό»: «Με σένα μικρέ ακροδεξιέ θα…

Παρατείνεται η καταληκτική ημερομηνία υποβολής της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης (ΕΑΕ) έως την 15η Ιουνίου 2018

Παρατείνεται η καταληκτική ημερομηνία υποβολής  της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης (ΕΑΕ) έως την…