Ο εθελοντικός οργανισμός «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί» την Παρασκευή 23 Ιουνίου, παρευρέθηκε στις αποθήκες του μη κερδοσκοπικού σωματείου «Δεσμός» στην Αθήνα, για να παραλάβει μεγάλη ποσότητα ζυμαρικών, η οποία θα καλύψει τις διατροφικές ανάγκες του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Παιδιού «Μία Ζεστή Αγκαλιά για το Παιδί».

Ο «Δεσμός» είναι ένα Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο που δημιουργήθηκε από μία ομάδα νέων, δυναμικών ανθρώπων και τους οποίους συνδέει το ειλικρινές όραμα για την ανάγκη να αξιοποιηθεί υπεύθυνα και αποτελεσματικά η ιδιωτική πρωτοβουλία στην αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης που βιώνει η χώρα Απώτερος κοινός στόχος είναι να συνδράμει στη δημιουργία βιώσιμων δικτύων αλληλεγγύης και στην καλλιέργεια της κοινωνικής και ανθρωπιστικής υπευθυνότητας.

O «Δεσμός» στοχεύει στην αξιοποίηση πάσης φύσεως πλεονάσματος – των περισσευούμενων αγαθών – καθώς και της δωρεάν παροχής υπηρεσιών, για την αντιμετώπιση διαπιστωμένων ανθρωπιστικών και κοινωνικών αναγκών.

Απώτερος σκοπός είναι αφενός η άμεση και αποτελεσματική εξυπηρέτηση έκτακτων αναγκών ευπαθών ομάδων και των εκπροσώπων αυτών (οργανισμοί, ιδρύματα, κοινωνικοί φορείς κ.α.) και αφετέρου η δημιουργία βιώσιμων σχέσεων και δικτύων αλληλεγγύης.

Το «Κέλετρον Αγάπη για το Παιδί» ευχαριστεί θερμά τον «Δεσμό» για την πολύτιμη στήριξή του . Ευχόμαστε στο μέλλον να αναληφθούν κι άλλες παρόμοιες πρωτοβουλίες, οι οποίες αποδεικνύουν έμπρακτα το υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης.

Ευελπιστούμε σε μελλοντικές συνεργασίες.

Σας ευχαριστούμε!

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης από την Εταιρεία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Δ.Α.Δ. Ν. Καστοριάς

Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης από την Εταιρεία Προστασίας Ατόμων με…

Τέσσερις αθλητές και αθλήτριες του Ναυτικού ‘Ομιλου Μαυροχωρίου σε προπονητικό κοινόβιο της εθνικής ομάδας!

Η οικογένεια του Ναυτικού Ομίλου Μαυροχωρίου Καστοριάς συγχαίρει θερμά τους αθλητές!

Προκήρυξη πρόσληψης Εργοθεραπευτή

Προκήρυξη πρόσληψης Εργοθεραπευτή FacebookTwitterΑνταλλαγή Το Σωματείο «ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΥΤΙΣΜΟ –…

Ανακοίνωση της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Καστοριάς για τις εκδηλώσεις στο Βίτσι

Ανακοίνωση της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Καστοριάς για τις εκδηλώσεις στο Βίτσι

Αγωνιστική δραστηριότητα τμημάτων Α.Σ. Καστοριάς-Άροσις για το Σαββατοκύριακου 1 & 2 Απριλίου 2023

Αγωνιστική δραστηριότητα τμημάτων Α.Σ. Καστοριάς-Άροσις για το Σαββατοκύριακου 1 & 2 Απριλίου 2023

Συνελήφθησαν δύο άτομα σε περιοχή της Φλώρινας για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Συνελήφθησαν δύο άτομα σε περιοχή της Φλώρινας για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών…

Ένα Σάββατο γεμάτο εκδηλώσεις για την Μαρία Αντωνίου

”Ένα Σάββατο γεμάτο εκδηλώσεις στην αγαπημένη μου Καστορια, όπου είχα τη χαρά να παρευρεθώ και να συναντηθώ με τους συμπολίτες μου.”

Μια σημαντική ιατρική ημερίδα πραγματοποιήθηκε στην Καστοριά, από το Σύλλογο “Μαζί Σου”

Ιδιαίτερα επιτυχημένη ήταν η ιατρική ημερίδα που πραγματοποιήθηκε από το “Σύλλογο Μαζί…

Δρομολόγια ΚΤΕΛ Καστοριάς προς κ από Γρεβενά – Ιωάννινα

Ανακοίνωση για τροποποίηση δρομολογίων από τα ΚΤΕΛ Καστοριάς

Διανομή σχολικών ειδών στους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ στους Δήμους Καστοριάς και Άργους Ορεστικού

Διανομή σχολικών ειδών στους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ στους Δήμους Καστοριάς και Άργους…