Ένταξη δικαιούχων στη Δράση 10.1.04 «Μείωση της ρύπανσης νερού από γεωργική δραστηριότητα» του Μέτρου 10 του ΠΑΑ 2014 – 2020

 

Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε η τελική αξιολόγηση και κατάταξη των αιτήσεων στήριξης που υποβλήθηκαν στο πλαίσιο της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την υποβολή αιτήσεων στήριξης της δράσης 10.1.04 «Μείωση της ρύπανσης νερού από γεωργική δραστηριότητα» του μέτρου 10 «Γεωργοπεριβαλλοντικά και κλιματικά μέτρα» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης (ΠΑΑ) 2014-2020.

Συνολικά, εντάσσονται 4.169 δικαιούχοι με συνολική αιτούμενη έκταση  85 χιλ. εκτάρια, με συνολικό προϋπολογισμό  254,6 εκατ. € και με ελάχιστη βαθμολογία ένταξης 12,2 μόρια.

Η οριστική κατάταξη έγινε σύμφωνα με τον Προϋπολογισμό της Πρόσκλησης και με τη χρήση προγραμματικής υπερδέσμευσης.

Τα αποτελέσματα της τελικής αξιολόγησης και κατάταξης θα αναρτηθούν στο Πληροφοριακό Σύστημα (ΠΣ) υποστήριξης της υλοποίησης της δράσης με τη μορφή οριστικού πίνακα παραδεκτών και μη παραδεκτών αιτήσεων στήριξης και οι υποψήφιοι της δράσης θα ενημερωθούν μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος (email) στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει στην αίτηση στήριξης.

 

You May Also Like

Με ελληνικό «άρωμα» η φαραωνική τελετή των εγκαινίων του Μεγάλου Αιγυπτιακού Μουσείου

Στα εγκαίνια παρέστη πλήθος ηγετών, μεταξύ των οποίων και ο Έλληνας πρωθυπουργός.

Επίδομα 534 ευρώ: Πληρωμή σήμερα για τις αναστολές Μαΐου

Επίδομα 534 ευρώ: Πληρωμή σήμερα για τις αναστολές Μαΐου

Υποχρεωτικά POS για 58 ακόμη κατηγορίες επαγγελματιών [λιστα]

Άλλα 58 επαγγέλματα εντάσσονται στη λίστα των υπόχρεων εγκατάστασης και χρησιμοποίησης συσκευών…

Ακατάσχετες και αφορολόγητες οι ενισχύσεις Covid-19 που λαμβάνουν οι Έλληνες αγρότες με απόφαση του ΥπΑΑΤ, Μάκη Βορίδη

  Ακατάσχετες και αφορολόγητες οι ενισχύσεις Covid-19 που λαμβάνουν οι Έλληνες αγρότες…

Σάλος με τη δήλωση Καμπουράκη: «Είμαστε κουρασμένοι… Μπες στη ΜΕΘ να ξεκουραστείς»

Αρκετά άστοχο το σχόλιο…..

Αράχωβα: Τελικά τι προκάλεσε το αδιανόητο μποτιλιαρισμα στα χιόνια; Η νέα εκδοχή περί… νταλίκας

Νέες πληροφορίες πρόσθεσε ο δήμαρχος Αράχωβας, Γιάννης Σταθάς

Στην ομιλία του Πρωθυπουργού στα εγκαίνια της 88ης Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης

”Υλοποιούμε τις προεκλογικές μας δεσμεύσεις για την Ελλάδα του 2027, μια χώρα που έχει κάνει άλματα από το 2019.”

ΥΠΕΣ: Επίσπευση των διαδικασιών για τις μάσκες και τις προσλήψεις προσωπικού καθαριότητας στα σχολεία ζήτησε από την ΚΕΔΕ

  ΥΠΕΣ: Επίσπευση των διαδικασιών για τις μάσκες και τις προσλήψεις προσωπικού…

Μέμος Μπεγνή: «Δεν μπορεί να λέει ο καθένας α με κοίταξε, με άγγιξε με έκανε. Σήκω φύγε αν ένιωσες άσχημα»

Μέμος Μπεγνή: «Δεν μπορεί να λέει ο καθένας α με κοίταξε, με…