Την ένταξη της πράξης «Κατασκευή του 12θέσιου Δημοτικού Σχολείου στην περιοχή ΚΕΠΤΣΕ  της Πτολεμαϊδας» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Μακεδονία 2014-2020» υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Θεόδωρος Καρυπίδης.Με το έργο αυτό καλύπτονται πλήρως οι ανάγκες σε σχολική στέγη στην πόλη της Πτολεμαϊδας, έτσι όπως έχουν αποτυπωθεί στο περιφερειακό σχέδιο χαρτογράφησης των υποδομών που έχει εκπονηθεί από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας.

Το έργο αφορά στην ανέγερση 12θέσιου δημοτικού σχολείου σε οικόπεδο συνολικής έκτασης 3.368,20m2. Το διδακτήριο θα αποτελείται από ένα κτίριο που χωρίζεται σε τρία επιμέρους κτίρια, διαθέτει δύο ορόφους και υπόγειο.

Ο α’ όροφος περιλαμβάνει: τέσσερις αίθουσες διδασκαλίας, εργαστήριο, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, κυλικείο, χώρο εστίασης των μαθητών, γραφεία διοίκησης, τα απαραίτητα WC (μαθητών, Α.Μ.Ε.Α, διδασκάλων), αποθήκη, δύο κλιμακοστάσια, ασανσέρ, διάδρομο και ημιυπαίθριους χώρους.

 

Ο β’ όροφος περιλαμβάνει: οχτώ αίθουσες διδασκαλίας, αίθουσα Η/Υ, εργαστήριο εικαστικών – αισθητικής αγωγής μουσικής, βιβλιοθήκη, δύο κλιμακοστάσια, ασανσέρ και μηχανοστάσιο.

Το έργο είναι προϋπολογισμού 3.997.517,65 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Τρία πράγματα που πρέπει να ξέρουμε όταν βάζουμε κρεμμύδι στο φαγητό

Τρία πράγματα που πρέπει να ξέρουμε όταν βάζουμε κρεμμύδι στο φαγητό

Πρόσκληση σε ενημερωτικές συναντήσεις για τις Ζωοανθρωπονόσους στις 28-04-2025 στο Άργος Ορεστικό και στο Γέρμα

Πρόσκληση σε ενημερωτικές συναντήσεις για τις Ζωοανθρωπονόσους στο Άργος Ορεστικό και στο Γέρμα

Καστοριά: Συνελήφθησαν -2- ημεδαπoί για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών

Συνελήφθησαν  την Τρίτη, (17-10-2017) το απόγευμα στην Καστοριά, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις,…

Χαμός από κόσμο στο πανηγύρι του Άργους Ορεστικού

Βούλιαξε από κόσμο η Εμποροπανήγυρη του Άργους Ορεστικού το Σαββατοκύριακο (23-24/09/2017).

Σε εξέλιξη το 4th Fur Summer School 2018. Εντυπωσιασμένοι οι συμμετέχοντες από την τέχνη της γούνας

Σε εξέλιξη το 4th Fur Summer School 2018. Εντυπωσιασμένοι οι συμμετέχοντες από…

Υπογραφή σύμβασης για το έργο: «Επισκευή φθορών ασφαλτικού οδοστρώματος οδικού δικτύου Δήμου Εορδαίας έτους 2020»

  Υπογραφή σύμβασης για το έργο: «Επισκευή φθορών ασφαλτικού οδοστρώματος οδικού δικτύου…

Η Μαρία Αντωνίου στη Μητρόπολη Αυστρίας, Εξαρχία Ουγγαρίας και Μεσευρώπης με την Ελληνική Αντιπροσωπεία

Η Μαρία Αντωνίου στη Μητρόπολη Αυστρίας, Εξαρχία Ουγγαρίας και Μεσευρώπης με την Ελληνική Αντιπροσωπεία