Έριξε τον άρρωστο σκύλο της στα σκουπίδια – Ωστόσο μετά από 3 ημέρες…

Το Athensmagazine.gr, μετά το βίντεο με το σκύλο και την κάμερα, θα σας παρουσιάσει μια ιστορία, η οποία πραγματικά ραγίζει καρδιές, καθώς μια ανίδεη, παράτησε το άρρωστο σκυλί της δεμένο στα σκουπίδια.

Ένα πανέμορφο σκυλάκι, δεμένο από τα πόδια και τρομερά υποσιτισμένο εντοπίστηκε σε κάδο απορριμμάτων. Η κακιά γυναίκα που το παράτησε, η οποία ζούσε στην Πενσυλβάνια, ήθελε να απαλλαγεί από τη Fawna (όνομα του σκυλιού) για να πάει με το φίλο της να ζήσει στην πολιτεία του Τέξας.

Αποτέλεσμα αυτού, ήταν να μείνει το σκυλί στον κάδο χωρίς να μπορεί να ζητήσει κάποια βοήθεια ή να φάει. Έμεινε έτσι για 3 μέρες έως ότου ένας από τους ανθρώπους του δήμου που μάζευε τα σκουπίδια βρήκε το άμοιρο σκυλάκι.

Ο άνδρας απλώς δε μπορούσε να πιστέψει αυτό που έβλεπε. Το σκυλάκι ήταν ακόμα ζωντανό. “Η καρδιά μου πόνεσε όταν είδα πόσο υποσιτισμένη ήταν, και της έδωσα λίγο από το γεύμα μου. Την πήρα αμέσως και την πήγα στο αρχηγείο καταφυγίων της Κοινωνίας Ανθρωπιστικής Κομητείας Westmoreland, ώστε να μπορέσουν να την βοηθήσουν και να τη σώσουν”, είπε ο άνθρωπος.

Δείτε το βίντεο:

Και συνέχισε: “Εκεί οι εθελοντές δε μπορούσαν να το πιστέψουν, και συνειδητοποίησαν ότι ο ιδιοκτήτης της την είχε κρατήσει εντελώς παραμελημένη, χωρίς να την έχει πάει ποτέ στον κτηνίατρο, σε σημείο που η Fawna ήταν απλώς δέρμα και οστά.

Το 10χρονο σκυλάκι, μετονομάστηκε Fawna, ήταν σε δύσκολη κατάσταση όταν ήρθε για πρώτη φορά στην Humane Society of Westmoreland County. Ζύγιζε μόνο 17 από τα 50 κιλά που πρέπει να ζυγίζει ένας σκύλος στην ηλικία της και ήταν τόσο αδύνατη. Οι κτηνίατροι δε μπορούσαν καν να πάρουν αίμα από αυτήν για εξετάσεις που έπρεπε να της κάνουν”.

Η γυναίκα που την παράτησε είχε φροντίσει να τη βάλει μέσα σε μια τσάντα σκουπιδιών, ώστε να μη μπορέσει να ξεφύγει ή να ζητήσει βοήθεια. Τα είχε όλα υπολογίσει! Mια νεαρή κτηνίατρος από το καταφύγιο, ένιωσε μεγάλη συμπόνια για τη Fawna και δεν την άφηνε καθόλου. Με απεριόριστη υπομονή, αλλά πάνω απ’ όλα με πολλή αγάπη, κατάφεραν να την κάνουν να κερδίσει έως 32 κιλά μετά από μερικούς μήνες.

Η γιατρός, βλέποντας πόσο σημαντική είχε γίνει η Fawna στη ζωή της, όχι μόνο έσωσε τη ζωή της, αλλά αποφάσισε επίσης να την υιοθετήσει για πάντα. Τώρα είναι ευτυχισμένη στο καινούργιο της σπίτι και μάλιστα υιοθέτησαν έναν άλλο αδερφό γι’ αυτήν, με το όνομα Steve.

Δείτε το βίντεο:

ΠΗΓΗ:www.athensmagazine.gr

You May Also Like

Επίσκεψη της Μαρίας Αντωνίου στην 41η Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς μαζί με τους Ευρωβουλευτές της Ν.Δ. Μαρία Σπυράκη και Θοδωρή Ζαγοράκη

Νέα επίσκεψη στην 41η Διεθνή Έκθεση Γούνας Καστοριάς, πραγματοποίησε το Σάββατο 7…

Προμήθεια Δύο Ραντάρ Ταχύτητας από την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς

  Προμήθεια Δύο Ραντάρ Ταχύτητας από την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς

Στο Δήμο Καστοριάς ο Γενικός Γραμματέας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης, κ. Γεώργιος Βούτσινος

  Στο Δήμο Καστοριάς ο Γενικός Γραμματέας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά…

Φωτογραφία ημέρας…..Από τη συλλογή του Κώστα Γαλλάνη

Οδηγός λεωφορείου πέταξε έξω όλους τους επιβάτες επειδή δεν έκαναν χώρο για έναν άνδρα σε αμαξίδιο

Ένας οδηγός εξοργίστηκε όταν παρατήρησε πως οι επιβάτες του λεωφορείου που οδηγούσε…

ΤΕΙ Καστοριάς: Τελετή έναρξης του Μεταπτυχιακού “Διαχείριση και μεταφορά φυσικού αερίου και πετρελαίου”

Ο Διευθυντής και τα μέλη της  Διακρατικής Eλληνο Aζερικης Διιδρυματικής  Eπιτροπής MSc. MOGMAT σας προσκαλούν  στο  ΤΕΙ Δυτικής…

Ομιλία της Ολυμπίας Τελιγιορίδου για αγροτικά θέματα στην επιτροπή της Βουλής

Ο. Τελιγιορίδου: “Το πρώτο βήμα για τις παράνομες ελληνοποιήσεις προϊόντων έγινε. Χρειάζεται…

Ζήσης Τζηκαλάγιας: Νέα σελίδα στην Αστυνομική Διεύθυνση Καστοριάς

Ζήσης Τζηκαλάγιας:  Νέα σελίδα στην Αστυνομική Διεύθυνση Καστοριάς

Μοναδικές στιγμές στο καρναβάλι της Μεσοποταμίας!

Με πολύ κέφι, ζωντάνια και χορό, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή της Αποκριάς η παρέλαση των καρναβαλιστών στη Μεσοποταμία Καστοριάς!

Ο μακελάρης της Πράγας είχε σκοτώσει και το μωρό στο δάσος

Είχε πυροβολήσει άνδρα και τη μικρή του κόρη σε δάσος κοντά στην Πράγα