Αναχώρησε από την Ελλάδα ο Μ. Πομπέο

Για δεύτερο βράδυ χθες, Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, φιλοξένησε τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο, στο πατρικό σπίτι του, στα Χανιά.

Όπως αναφέρουν κυβερνητικες πηγές, το απόγευμα ο κ. Μητσοτάκης, ο κ. Πομπέο και οι σύζυγοί τους, Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη και Σούζαν Πομπέο, δείπνησαν σε χαλαρό κλίμα.

Σήμερα το πρωί, ο πρωθυπουργός συνόδευσε τον Αμερικανό υπουργό Εξωτερικών, ο οποίος αναχώρησε για το αεροδρόμιο προκειμένου να συνεχίσει την περιοδεία του, με επόμενη στάση τη Ρώμη.

Οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι ο κ. Πομπέο και η σύζυγός του ευχαρίστησαν τον κ. Μητσοτάκη και την κ. Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη για τη φιλοξενία.

ΠΗΓΗ:www.sofokleousin.gr

You May Also Like

Φωτιά σε κτηνοτροφική μονάδα- Έκκληση για οικονομική βοήθεια

Αποθήκη ζωοτροφών στην Μεσοποταμία κάηκε ολοσχερώς

Δωρεά από τον Σύλλογο Γυναικών Μεσοποταμίας προς την Παιδιατρική Κλινική του Γ.Ν. Καστοριάς.

”Συγχαίρω τις κυρίες του συλλόγου για την ευαισθησία τους και την ευγενική προσφορά τους και εύχομαι στις ίδιες και τις οικογένειες τους υγεία, ευτυχία και πρόοδο.”

Αλεξάνδρα Σδούκου: «Η Μαρία Αντωνίου είναι πηγή ενέργειας. Νοιάζεται για τους πολίτες και την κοινωνία της Καστοριάς».»

Τι ανέφερε η Γενική Γραμματέας Ενέργειας για την υποψήφια βουλευτή

Δήμος Καστοριάς: Εκδήλωση με θέμα «ΠΩΣ ΟΙΚΟΔΟΜΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΤΟΠΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ»

Σας προσκαλούμε στην εκδήλωση, με θέμα «ΠΩΣ ΟΙΚΟΔΟΜΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΤΟΠΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ…

Γιάννης Κορεντσίδης

Ένα μεγάλο μπράβο από τον Δήμαρχο Καστοριάς Γιάννη Κορεντσίδη στα παιδιά που…

Χειροτονία Διακόνου από τον Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης Αθανάσιο

Χειροτονία Διακόνου από τον Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης Αθανάσιο

Δήμος Βοΐου: Ξεκίνησε η αντικατάσταση της φθαρμένης ξυλείας των υπαίθριων καθισμάτων

  Δήμος Βοΐου: Ξεκίνησε η αντικατάσταση  της φθαρμένης  ξυλείας των υπαίθριων καθισμάτων

Πρόγραμμα κατάρτισης ανέργων ηλικίας 29-64 από το ΚΕΚ του δήμου Καστοριάς

Νέο πρόγραμμα κατάρτισης ανέργων, που αφορά τις ηλικίες από 29 έως 64…