Ζήσης Τζηκαλάγιας: Συγχαρητήρια για την αξιόπιστη διασφάλιση επαναλειτουργίας του λατομείου Κρεπενής

Θέλω να εκφράσω την ικανοποίησή μου για την ολοκλήρωση του πλειοδοτικού διαγωνισμού για το λατομείο στην Κρεπενή.Τα τελευταία χρόνια δεν λειτουργούσε ο σημαντικότερος πυλώνας της Δημοτικής επιχείρησης <Μακεδνός> του Δήμου Καστοριάς.

Αυτό είχε ως συνέπεια την σημαντική αύξηση του κόστους κατασκευής όλων των έργων που εκτελούνταν.Η μεταφορά των απαιτουμένων αδρανών υλικών από άλλους νομούς επιβάρυνε τους προϋπολογισμούς των έργων.Η πλειοδοτήσασα τεχνική εταιρεία είναι σοβαρή,αξιόπιστη και με μακρόχρονη θετική παρουσία στα δημόσια έργα της Δυτικής Μακεδονίας.

Θέλω να συγχαρώ τον Δήμο Καστοριάς για την τόλμη και αποφασιστικότητα που επέδειξε.Ξεπέρασε στεγανά και αναχρονιστικές κρατικιστικές αντιλήψεις,υιοθετώντας την βασική αρχή της φιλελεύθερης παράταξής μας που είναι η ανοικτή και ελεύθερη οικονομία με την απορρέουσα εμπιστοσύνη στις ιδιωτικές επενδύσεις.Πρώτο άμεσο όφελος το διασφαλισθέν υψηλό έσοδο για τον Δήμο των 240.000€/έτος για τα 20 έτη παραχώρησης χρήσης.

Ως Βουλευτής του Νομού αισθάνομαι ανακουφισμένος που τα μεγάλα έργα που σύντομα ξεκινούν(Δίκτυα Φυσικού Αερίου,Σήραγγα Κλεισούρας και όσα ακολουθούν),έχουν εξασφαλισμένα φθηνά υλικά κατασκευής,γιατί η μεταφορά τους από μακριά θα επιβάρυνε σημαντικά το κόστος τους.

You May Also Like

Αυτή είναι η τελική τετράδα στο Survivor 2022 μετά την αποχώρηση της Σταυρούλας Χρυσαειδή

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για την ανάδειξη του νικητή στο Survivor…

Παρουσίαση του πρώτου βιβλίου της Έλενας Λαζαρίδου!

Το Σάββατο στο ξύλινο σπιτάκι η παρουσίαση του βιβλίου της Έλενας Λαζαρίδου

Ο Όμιλος Θαλάσσιου Σκι Καστοριάς «χτίζει»  τον δικό του μύθο

Φ. Ταλίδης: «Αγαπάμε τη λίμνη, αγαπάμε  την Καστοριά» Γ. Αναστασίου: «Θέλουμε να…

ΠΕ Καστοριάς: Μέτρα οικονομικής στήριξης για περιοχές που εντάσσονται στο επίπεδο 4 «Αυξημένου Κινδύνου»

  ΠΕ Καστοριάς: Μέτρα οικονομικής στήριξης για περιοχές που εντάσσονται στο επίπεδο…

Ανακοίνωση Αρχιερατικού Μνημοσύνου

Ανακοίνωση Αρχιερατικού Μνημοσύνου

Μια νέα νομοθετική πρωτοβουλία εθνικής διάστασης προς όφελος της ανάπτυξης, με τοπική εξοικονόμηση πόρων

Ανάσα για τις Δημοτικές Επιχειρήσεις Ύδρευσης και Αποχέτευσης (ΔΕΥΑ) της χώρας αποτελεί…

ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του Επιστημονικού Συνεδρίου «Η οικονομία στην κρίση και μετά κρίση περίοδο»

  ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του Επιστημονικού Συνεδρίου «Η οικονομία…

Π.Ε. Καστοριάς: Υποχρέωση Δήλωσης Συγκομιδής Σταφυλιών απ’ τους Κατόχους Αμπελουργικών Εκμεταλλεύσεων με Οινοποιήσιμες Ποικιλίες –Κυρώσεις

Π.Ε. Καστοριάς: Υποχρέωση Δήλωσης Συγκομιδής Σταφυλιών απ’ τους Κατόχους Αμπελουργικών Εκμεταλλεύσεων με…

Γιώργος Βαβλιάρας: Απάντηση στα σχόλια του κ. Θάνου Σβώλη, αντιπροέδρου Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης όπως δημοσιεύτηκαν στα Μ.Μ.Ε στις 27/01/2021

    Γιώργος Βαβλιάρας: Απάντηση στα σχόλια του κ. Θάνου Σβώλη, αντιπροέδρου…

Δήμος Άργους Ορεστικού: Διανομή τροφίμων στους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ

  Δήμος Άργους Ορεστικού: Διανομή τροφίμων στους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ