Ο παρουσιαστής σχολίασε, φανερά ενοχλημένος τα λεγόμενα του δημοσιογράφου

Ο Αντώνης Κανάκης πιστός στο τηλεοπτικό του ραντεβού με τους τηλεθεατές του Open βγήκε στον «αέρα» μαζί με τους Ράδιο Αρβύλα.

Ο παρουσιαστής μεταξύ άλλων σχολίασε τα λεγόμενα του Άρη Πορτοσάλτε για την επιστράτευση των ιδιωτών γιατρών.

Συγκεκριμένα, αφού προβλήθηκε ένα απόσπασμα εκπομπής από την προηγούμενη τηλεοπτική στέγη του Αντώνη Κανάκη, εκείνος ξέσπασε.

Ο Άρης Πορτοσάλτε, μέσα από την πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Σήμερα» εξέφρασε την έντονη ανησυχία του για το «πλεόνασμα» των γιατρών που θα υπάρχουν στα νοσοκομείο του ΕΣΥ μετά το τέλος τους εφιάλτη του κορονοϊού.
«Και ενώ σε όλο τον κόσμο, οι δημοσιογράφοι όλου του κόσμου ασκούν κριτική στις κυβερνήσεις και πιέζουν για καλύτερο σύστημα υγείας και περισσότερους γιατρούς… όχι, ο Άρης Πορτοσάλτε. Ο Άρης Πορτοσάλτε δεν θέλει γιατρούς σε αυτή την χώρα με το καταπληκτικό επιχείρημα ότι αν τελειώσει η πανδημία και μας περισσέψουν, τι θα τους κάνουμε» είπε ο Αντώνης Κανάκης και πρόσθεσε: «Δεν πειράζει ρε Άρη! Ας έχουμε πλεόνασμα. Αχρείαστοι να είναι».

Τότε ο Χρήστος Κιούσης πήρε το λόγο και σημείωσε πως: «όχι, όχι! Αστυνομικούς και δημοσιογράφους να έχουμε».
«Αστυνομικούς, ναι και δημοσιογράφους! Δηλαδή από όλα τα κακώς εννοούμενα πλεονάσματα που έχει το Δημόσιο, το πλεόνασμα των γιατρών θα μας ενοχλήσει ρε πού@τ@ μου; Πραγματικά δεν… Άσε ρε Άρη να έχουμε παραπάνω γιατρούς και άστους να κάθονται» είπε ο Αντώνης Κανάκης σε έντονο ύφος.

ΠΗΓΗ:https://www.newsbeast.gr/
You May Also Like

Φωτιά στον Όλυμπο – Στις φλόγες το «βουνό των Θεών»

Για την ενίσχυση των προσπαθειών κατάσβεσης, έχει επιστρατευθεί και πυροσβεστικό ελικόπτερο, το οποίο πραγματοποιεί συνεχείς ρίψεις νερού.

Καύσιμα: Από σήμερα νέα αύξηση στις τιμές – Τo «αδύναμο» ευρώ τρομάζει την αγορά

Κυκλάδες και Δωδεκάνησα εξακολουθούν να κατέχουν πανελλαδικά το αρνητικό ρεκόρ στις μέσες…

Σχοινάς για μεταναστευτικό: Τα κράτη της πρώτης υποδοχής δεν μπορεί να αναλαμβάνουν όλα τα βάρη

Σχοινάς για μεταναστευτικό: Τα κράτη της πρώτης υποδοχής δεν μπορεί να αναλαμβάνουν…

ΠΑΝ.Σ.Ε.Κ.Τ.Ε.: Εντατικοποίηση ελέγχων για το τσιγάρο και αλλαγή προστίμων στους παραβάτες

ΠΑΝ.Σ.Ε.Κ.Τ.Ε.: Εντατικοποίηση ελέγχων για το τσιγάρο  και αλλαγή προστίμων στους παραβάτες 

Αμβρόσιος – Ο πρώην μητροπολίτης έβγαλε ψεκαστήρι εν’ ώρα λειτουργίας με… φάρμακο για τον κοροναϊό

Η κίνηση του Αμβρόσιου προκάλεσε αντιδράσεις

Τι ισχύει σχετικά με τη φοιτητική άδεια εργαζομένων για συμμετοχή στις εξετάσεις

Τι ισχύει σχετικά με τη φοιτητική άδεια εργαζομένων για συμμετοχή στις εξετάσεις

ΟΑΕΔ: Επιχορήγηση έως 24000 ευρώ σε ανέργους για δημιουργία επιχείρησης

ΟΑΕΔ: Επιχορήγηση έως 24000 ευρώ σε ανέργους για δημιουργία επιχείρησης

Η στρατηγική Μητσοτάκη για επανασυσπείρωση ψηφοφόρων και αυτοδυναμία

Η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να ανακοινώσει νωρίς την ημερομηνία των εκλογών και να λύσει έτσι…

Τους βγήκε… ξινή η Μύκονος: Είδαν την απόδειξη για 2 ποτά και «έμειναν»

Μύκονος: Είδαν την απόδειξη και «έμειναν»…