Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Αρκαδίας η είδηση του θανάτου ενός 15χρονου στο χωριό Μαντέικα.

Το  παιδί βρέθηκε νεκρό στο σπίτι του το πρωί της Δευτέρας από συγγενικό του πρόσωπο, με την εγκληματική ενέργεια να έχει αποκλειστεί.

Σύμφωνα με το flamis.gr, για την υπόθεση διεξάγεται έρευνα από την Αστυνομία. Φως στην αιτία του θανάτου του 15χρονου αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή. Ωστόσο ήδη κάποιοι αντιεμβολιαστές κυκλοφόρησαν ψεύτικη είδηση πως το παίδι πέθανε μετά από εμβόλιο. Κάτι το οποίο διέψευσε κατηγορηματικά ο λοιμωξιολόγος Κώστας Χρυσανθόπουλος.

“Είναι fake news. Καμία σχέση. Κάποιοι άρχισαν να λένε διάφορα για τους δικούς τους λόγους. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Κανείς νέος άνθρωπος δεν έχει πεθάνει από εμβόλιο MRNA. Σε όλον τον κόσμο” κατέληξε ο γνωστός Πατρινός λοιμωξιολόγος, μιλώντας στον Σκάι Πάτρας 89,4.

You May Also Like

«Ψηλά Το Κεφάλι. Είμαστε Μαζί Σας, Είστε Ήρωες», Φώναζαν Στους Επτά Αστυνομικούς Του Περάματος (Video)

Απόφαση για την υπόθεσή τους δεν αποκλείεται να βγει μέχρι και το…

Κορονοϊός – Τρίτη δόση εμβολίου: Ποιοι είναι οι πρώτοι στη λίστα μετά τους 8 μήνες

Ποιοι θα πρέπει να κάνουν τρίτη δόση εάν δοθεί το πράσινο φως

Φοιτητές προσπαθούσαν για 15 λεπτά να απλώσουν ένα πανό στο Public

Όταν οι φοιτητές τα κατάφεραν, αυτοί που τους παρακολουθούσαν, ξέσπασαν σε χειροκροτήματα

Τζόνσον: Καραντίνα τέλος ακόμη και για όσους νοσούν – «Θα μάθουμε να ζούμε με τον ιό»

Ο Τζόνσον θέλει οι Βρετανοί «να μάθουν να ζουν με τον κορωνοϊό».…

Λαοθάλασσα οπαδών του Παναθηναϊκού συνοδεύει το πούλμαν των “πράσινων” στο ΟΑΚΑ

Τρομερή υποδοχή περίμενε παίκτες και Αταμάν στο “Ελευθέριος Βενιζέλος”

Κ. Μητσοτάκης από υπ. Παιδείας: Eξετάζεται μείωση της ύλης

Αν κάποιος αρνείται να αξιολογηθεί δεν έχει θέση στη δημόσια εκπαίδευση

Χειροπέδες σε 19χρονο αλλοδαπό για ασέλγεια σε 5χρονη σε Ιππικό Όμιλο στα Μεσόγεια

Χειροπέδες σε 19χρονο αλλοδαπό για ασέλγεια σε 5χρονη σε Ιππικό Όμιλο στα…