Αυτές οι 10 ασυνήθιστες χρήσεις του Vicks θα σας εντυπωσιάσουν

Δεν υπάρχει σπίτι που να μην έχει ένα ή δύο βαζάκια από το Vicks VapoRub στο ντουλαπάκι των φαρμάκων. Το θυμόμαστε όλοι από παλιά πως τα χρησιμοποιούσαμε!

Η αλοιφή τοπικής χρήσης είναι ιδανική για όλους τους πόνους αλλά η δροσιστική κρέμα έχει πολλές άλλες χρήσεις που θα σας εξοικονομήσουν πολύ χρόνο και χρήμα. Πραγματικά πολύ.

1. Εκπαιδεύει τα κατοικίδια

Εάν δεν είστε διατεθειμένες να ξοδέψετε εκατοντάδες ευρώ για να εκπαιδεύσετε το κατοικίδιό σας σχετικά με την τουαλέτα του, τοποθετήστε μια ποσότητα VapoRub στα σημεία όπου χρησιμοποιεί συχνότερα για να κάνει την ανάγκη του. Οι κτηνίατροι λένε ότι τα σκυλιά και οι γάτες μισούν τη μυρωδιά της αλοιφής, οπότε η μυρωδιά του Vicks θα τους υπενθυμίσει ότι αυτό που έκαναν ήταν λάθος.

Το Vicks θα αποτρέψει επίσης τη γάτα σας από το να ξύνει τα νύχια της στα αγαπημένα σας έπιπλα. Αφήστε την αλοιφή σε οποιοδήποτε έπιπλο της αρέσει να ξύνει, πριν καταστραφεί εντελώς.

2. Περιποίηση ποδιών

Η Vicks VapoRub είναι εξαιρετικά ενυδατική, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να κάνει τις σκασμένες σας φτέρνες να φαίνονται σαν μωρού παιδιού. Πριν πέσετε στο κρεβάτι για ύπνο, απλώνετε λίγη από την αλοιφή στις φτέρνες. Το πρωί, πλύνετε τα πόδια σας με κρύο νερό, τρίβετε να απομακρυνθεί το νεκρό δέρμα και στη συνέχεια ενυδατώνετε.

Η κρέμα είναι επίσης καταπληκτική για τη θεραπεία του μύκητα των νυχιών. Εφαρμόστε την αλοιφή στο προβληματικό νύχι κάθε βράδυ και μετά φορέστε μια παλιά αλλά καθαρή κάλτσα. Το πρωί, πλύνετε τα πόδια σας και κόψτε το μολυσμένο νύχι.

Αποτέλεσμα εικόνας για 10 Unlikely Uses For Vicks VapoRub That Will Solve Your Biggest Problems

3. Σβήνει τις ραγάδες και τις ρυτίδες

Εάν κάνετε μασάζ με αυτή την αλοιφή για λίγα λεπτά στα σημεία που υπάρχουν ραγάδες ή ρυτίδες τουλάχιστον μία φορά την ημέρα, θα παρατηρήσετε ότι αυτές οι ανεπιθύμητες γραμμές θα εξαφανιστούν μέσα σε λίγες εβδομάδες.

4. Επουλώνει τους μώλωπες

Κάνετε απαλό μασάζ στο μελανιασμένο δέρμα με VapoRub και λίγο αλάτι, για λίγα λεπτά. Θα παρατηρήσετε ότι η κρέμα θα μειώσει το πρήξιμο και σε σύντομο χρονικό διάστημα οι μώλωπες θα εξαφανιστούν.

5. Εξαφανίζει την ακμή

Πριν κοιμηθείτε, βάλτε μια μικρή ποσότητα Vicks στα σπυράκια σας. Το πρωί, πλύνετε το πρόσωπό σας και επαναλάβετε τις επόμενες μέρες μέχρι να λυθεί το πρόβλημα.

Αποτέλεσμα εικόνας για 10 Unlikely Uses For Vicks VapoRub That Will Solve Your Biggest Problems

6. Απαλύνει τον πόνο του αυτιού

Βάλτε μια μικρή ποσότητα VapoRub σε μια βαμβακερή μπάλα και τοποθετήστε τη στο αυτί σας για λίγες ώρες. Οι αντισηπτικές ιδιότητες όχι μόνο θα μειώσουν τον πόνο, αλλά θα σας βοηθήσουν να καταπολεμήσετε την πιθανή μόλυνση του αυτιού σας.

7. Απωθεί τα έντομα

Τα έντομα μισούν την έντονη μυρωδιά του VapoRub, για αυτό εφαρμόστε ένα λεπτό στρώμα της αλοιφής σε διάφορα σημεία του σώματός σας που είναι εκτεθειμένα.

Αν έχετε ήδη τσιμπηθεί, το VapoRub θα καταπραΰνει τη φαγούρα και οι αντισηπτικές του ιδιότητες θα μειώσουν τον κίνδυνο μόλυνσης.

8. Σας κάνει να κλαίτε

Κανένας δε θέλει να κλαίει, αλλά μερικές φορές είναι κι αυτό μια καλή ιδέα. Σε περίπτωση που μπει κάποιο σκουπιδάκι ή κάποιος κόκκος άμμου στο μάτι μας, τότε έχουμε την τάση να θέλουμε να το τρίβουμε συνέχεια, πράγμα που είναι επικίνδυνο γιατί μπορεί να τραυματίσουμε τον κερατοειδή χιτώνα.

Αντί για αυτό, μπορούμε να βάλουμε πολύ λίγο VapoRub κάτω από τα μάτια και να αφήσουμε τον ενοχλητικό εισβολέα να απομακρυνθεί με τα δάκρυα.

Αποτέλεσμα εικόνας για 10 Unlikely Uses For Vicks VapoRub That Will Solve Your Biggest Problems

9. Θεραπεύει γρηγορότερα τα κοψίματα

Ακριβώς όπως το Vicks μπορεί να θεραπεύσει τους μώλωπες, το συστατικό μενθόλη στην αλοιφή θα ανακουφίσει επίσης τον πόνο από το κόψιμο και θα βοηθήσει στη γρηγορότερη θεραπεία των πληγών.

10. Ξεφορτώνεται το πάχος

Φανταστείτε να απαλλαγείτε από το πάχος στην κοιλιά ή στο χέρι ψηλά με μια μόνο αλοιφή! Είναι πραγματικά δυνατό!

Το Vicks VapoRub σε συνδυασμό με καμφορά, μαγειρική σόδα και λίγο αλκοόλ δημιουργεί μια κρέμα «καύσης λίπους» που θα σας εξοικονομήσει χρόνο και χρήμα.

ΠΗΓΗ:https://www.likewoman.gr/

You May Also Like

Όταν κορμοί δέντρων μεταμορφώνονται σε πανέμορφες γλάστρες!

Μπορεί ένα κομμένο δέντρο να προκαλεί ποικίλα συναισθήματα, ωστόσο η μεταμόρφωσή του σε ευφάνταστη γλάστρα εντυπωσιάζει.

Απολυμάνετε το Πλυντήριο Ρούχων με 2 Διαφορετικούς Τρόπους

Απολυμάνετε το Πλυντήριο Ρούχων με 2 Διαφορετικούς Τρόπους

Εξαφανίστε τα ακάρεα από κρεβάτια, καναπέδες και μαξιλάρια, με 3 υλικά που έχετε στο σπίτι σας

Table of Contents Hide Εξαφανίστε τα ακάρεα από κρεβάτια, καναπέδες και μαξιλάρια,…

Κανέλα και λεμόνι: ανακαλύψτε μια συγκλονιστική θεραπεία

Ο συνδυασμός κανέλα και λεμόνι είναι μία από τις πιο κοινές στρατηγικές, που χρησιμοποιείται στον τομέα της φυσικής φαρμακευτικής. Επωφεληθείτε από αυτά!

Τι να κάνετε για να μην ξεθωριάζουν τα τζιν σας

Τι να κάνετε για να μην ξεθωριάζουν τα τζιν σας

Καθαρίστε εύκολα τον πάγο από το ψυγείο σας

Με ένα υλικό που έχετε στο ντουλάπι σας

Είναι τελικά αθώο το «ένα ποτηράκι αλκοόλ την ημέρα»;

Υπάρχει τελικά ποσότητα αλκοόλ που μπορούμε να καταναλώνουμε με ασφάλεια;

Σόδα: 18 άγνωστοι τρόποι για να την χρησιμοποιήσετε και να βελτιώσετε τη ζωή σας

Σόδα: 18 άγνωστοι τρόποι για να την χρησιμοποιήσετε και να βελτιώσετε τη…

Πώς να διώξετε τη μυρωδιά του ψαριού από την κουζίνα

Πώς να διώξετε τη μυρωδιά του ψαριού από την κουζίνα

Οι άλλες χρήσεις της μεμβράνης περιτυλίγματος εκτός από το φαγητό

Οι άλλες χρήσεις της μεμβράνης περιτυλίγματος εκτός από το φαγητό