Τους αθλητές και τις αθλήτριες που διακρίθηκαν το 2015 βράβευσε η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία το απόγευμα της Τετάρτης 2 Μαρτίου σε μια ζεστή τελετή στο αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.
Στον σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος της ΕΚΟΦΝΣ Γιάννης Καρράς τόνισε μεταξύ άλλων: «Συνολικά τη χρονιά που πέρασε οι αθλητές μας πέτυχαν σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα μία πρώτη, δύο δεύτερες, δύο Τρίτες, μία τέταρτη και μία έκτη θέση, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μία δεύτερη και μία πέμπτη θέση και στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα δύο πρώτες. Από τη συμμετοχή μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Α – Γ δύο πληρώματα μας πήραν τη πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.
Τη χρονιά που πέρασε είχαμε συνοδοιπόρο μας στο δρόμο για την Ολυμπιακή πρόκριση στο Ρίο το μεγαλύτερο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα της χώρας μας τη Εθνική Τράπεζα που με τη στήριξη της συνετέλεσε τα μέγιστα στην επιτυχία της πρόκρισης των πληρωμάτων μας».12806135_973620599389280_7912521416774128967_n
Σύντομο χαιρετισμό απέστειλε ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής που λόγω εκτάκτων κυβερνητικών υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να παραβρεθεί. «Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους , ελπίζοντας ότι και το προσεχές διάστημα η κωπηλασία θα συνεχίσει να προσφέρει στο φίλαθλο κοινό αξέχαστες συγκινήσεις κάνοντας μας περήφανους με τις επιτυχίες της στο διεθνές αθλητικό στερέωμα» ανέφερε μεταξύ άλλων.
Το παρών έδωσαν ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος , ο πρόεδρος της ΔΟΑ Ισίδωρος Κούβελος , ο Β΄ Αντιπρόεδρος της ΕΟΕ και πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γυμναστικής Σάκης Βασιλειάδης , ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΕ Μανώλης Κατσιαδάκης , το μέλος της ΕΟΕ Φάνη Πετραλιά, η πρόεδρος του ΕΣΚΑΝ Χαρά Σπηλιωπούλου, το μέλος της ΕΟΕ και πρόεδρος της Επιτροπής Ολυμπιακής Προετοιμασίας Γιάννης Βασιλειάδης ο διευθυντής του ΑΣΑΕΔ Σπύρος Ανδριόπουλος, ο πρόεδρος της ΕΦΙΠ Γιώργος Λενός, ο Κωνσταντίνος Φώσκολος Διευθυντής της αστυνομικής διεύθυνσης Πειραιά , μέλη του ΔΣ της ΕΚΟΦΝΣ συγγενείς και φίλοι των αθλητών και άλλοι.
Αναλυτικά βραβεύτηκαν οι:
Κατερίνα Νικολαϊδου και Σοφία Ασουμανάκη (πρόκριση στους Ολυμπιακούς αγώνες και ασημένιο μετάλλιο στο παγκόσμιο Α-Γ)
Γ.Τσίλης-Γ.Τζιάλλας-Γ.Χρήστου-Δ.Αγγελόπουλος (πρόκριση στους Ο.Α Ασημένιο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Α-Γ)
Γιώργος Κόνσολας-Γιάννης Πέτρου (5η Θέση Ευρωπαικό πρωτ. Α-Γ)
Αμαλία Τσιάβου (1η θέση Παγκόσμιο πρωτ. U23)
Α. Βόντζου-Α. Κυρίδου-Κ.Ζερβα-Π.Γιάννου (6η θέση Παγκόσμιο πρωτ. U23)
Γιάννης Πέτρου-Σ.Ντούσκος (3η θέση Παγκόσμιο πρωτ U23)
Σοφία Ασουμανάκη (2η θέση παγκόσμιο πρωτ U23)
Γ. Παπασακελλαρίου –Κ.Μάντζιος (3η θέση Παγκόσμιο πρωτ Εφηβων-Νεανίδων)
Α. Σπυρίδων-Κ.Βαρδάκας-Ι.Καλανδαρίδης-Ν.Βλάχος (4η θέση Παγκόσμιο πρωτ Ε-Ν)
Δ.Τσαμοπούλου-Α.Κυρίδου-Θ.Εμμανουηλίδου-Κ.Ζέρβα (1η θέση Βαλκανικό πρωτ)
Α.Κυρίδου-Δ.Τσαμοπούλου (1η θέση Βαλκανικό πρωτ.)
Τιμήθηκαν ακόμη για την προσφορά τους στην ελληνική κωπηλασία ο τεχνικός σύμβουλος της ΕΚΟΦΝΣ Τζιάνι Ποστιλιόνε , οι ομοσπονδιακοί προπονητές Σάκης Αθανασιάδης, Χρόνης Βλασταρίδης, Τόλης Παλαιοπάνος, Κώστας Κοντομανώλης , Δήμητρα Γιαννιού, Αλ. Γκόγκας ο γιατρός της Ομοσπονδίας Γιάννης Χριστογιάννης οι αποχωρήσαντες από την ενεργό δράση διαιτητές Κωνσταντίνος Καβούνης, Σπύρος Ζούρος ενώ απονεμήθηκαν το Κύπελλα του πρωταθλητή και πολυνίκη για το 2015 στον Ναυτικό Όμιλο Ιωαννίνων που παρέλαβε ο πρόεδρος του Χρήστος Αλεξίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Τους πρώτους 6 παίκτες ανακοίνωσε η Νέα Καστοριά

Τους πρώτους 6 παίκτες ανακοίνωσε η Νέα Καστοριά

Ο Α. Γ. Σ. Κ. «ΚΑΣΤΟΡΙΑ» ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας του, για την περίοδο 2017-2018, με τον Σκοπιανό ποδοσφαιριστή Tomica Petrov.

O Astrauskas είναι γεννημένος στις 18/10/1980, στην πόλη Siauliai της Λιθουανίας. Τα…

Καλά στοιχεία έδειξε η Καστοριά στο φιλικό με την Κοζάνη

Σε φιλικό παιχνίδι, που έδωσε στο γήπεδο της το Σάββατο ( 20/8…

Αποτελέσματα αγώνων των τμημάτων του Α.Σ Καστοριάς 17 – 18 Νοεμβρίου 2018

Αποτελέσματα αγώνων των τμημάτων του Α.Σ Καστοριάς 17 – 18 Νοεμβρίου 2018

Οι αθλητές και οι προπονητές του Ναυτικού Ομίλου Μαυροχωρίου ΜΕΝΟΥΝΕ ΣΠΙΤΙ αλλά δεν σταματούν να προπονούνται και να παραμένουν σε καλή φυσική κατάσταση

Οι αθλητές και οι προπονητές του Ναυτικού Ομίλου Μαυροχωρίου ΜΕΝΟΥΝΕ ΣΠΙΤΙ αλλά…

Η Γενική συνέλευση και η Κοπή Βασιλόπιτας 2019 της ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Η Γενική συνέλευση και η Κοπή Βασιλόπιτας 2019 της ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Με το “αριστερό” ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η Καστοριά, στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής, αφού έχασε, στο γήπεδο της, από τον Ερμή Αμυνταίου με σκορ 0-1.

Με το “αριστερό” ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η Καστοριά, στο πρωτάθλημα…

Κλειστό το ανοιχτό γήπεδο Καστοριάς για πραγματοποίηση αγώνων

Κλειστό το ανοιχτό γήπεδο Καστοριάς για πραγματοποίηση αγώνων

Σήμερα ο αγώνας Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – Α.Σ. ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ

Σήμερα ο αγώνας Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – Α.Σ. ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ