Γεωργιάδης προς εστιάτορες: «Όποιος θέλει να παραδώσει τα κλειδιά του, τα παίρνω εγώ»…..

Επιθετική απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη στην κινητοποίηση που ετοιμάζουν οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων στην εστίαση.

Εκνευρισμένος παρουσιάστηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, το πρωί της Παρασκευής στον ΣΚΑΙ, με αφορμή μία κίνηση που έχουν προαναγγείλει από το Σάββατο, οι εστιάτορες από όλη την Ελλάδα.

Όπως έχει γίνει γνωστό, την Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2021 στις 10 πμ θα πραγματοποιηθεί συλλογή κλειδιών των καταστημάτων μαζικής εστίασης απ’ όλη την Ελλάδα, με σκοπό την παράδοσή τους στο Μέγαρο Μαξίμου παρουσία του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων (ΠΟΕΣΕ) και αντιπροσώπων της εστίασης απ’ όλη την Ελλάδα.

Η απάντηση Γεωργιάδη

Για το θέμα αυτό, ρωτήθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος μάλλον δεν είδε και με τόσο καλό μάτι την κίνησή τους αυτή, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ο εξής διάλογος…

Μαρία Αναστασοπούλου: «Κύριε Γεωργιάδη, ο κλάδος που έχει πληγεί περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο είναι αυτός της εστίασης. Θέλω να σας ρωτήσω, με την παρούσα κατάσταση υπάρχει ενδεχόμενο να ανοίγει η εστίαση μέσα στον Φεβρουάριο;»

Άδωνις Γεωργιάδης: «Καταρχάς δεν είναι ο κλάδος που έχει πληγεί περισσότερο. Υπάρχουν πολλοί κλάδοι που έχουν πληγεί πολύ περισσότερο, είναι η σωστή απάντηση»

Μαρία Αναστασοπούλου: «Δηλαδή;»

Άδωνις Γεωργιάδης: «Τα γυμναστήρια, έχουν πληγεί πολύ περισσότερο. Τα θέατρα έχουν πληγεί πολύ περισσότερο. Τα νυχτερινά κέντρα έχουν πληγεί περισσότερο. Η εστίαση δούλεψε κάποιους μήνες και καλά»

Μαρία Αναστασοπούλου: «Επειδή ετοιμάζονται να σας φέρουν τα κλειδιά στο Μέγαρο Μαξίμου για αυτό σας ρωτώ για την εστίαση ειδικά».

Άδωνις Γεωργιάδης: «Όποιος επιχειρηματίας της εστίασης θέλει να παραδόσει στα αλήθεια τα κλειδιά της επιχείρησής του, εγώ προσωπικά ο Άδωνις Γεωργιάδης την πέρνω. Την παραλαμβάνω εγώ. Γιατί όταν ακούω έναν άνθρωπο σήμερα οτι έχει ένα κατάστημα εστίασης, το οποίο δεν πληρώνει ενοίκιο, δεν πληρώνει εργαζομένους, παίρνει επιστρεπτεα προκαταβολή και το κράτος του πληρώνει τα πάγια έξοδα, θεωρεί οτι είναι αδικημένος σε αυτή τη χώρα. Ο κακός συνδικαλισμός την ώρα της συμπεριφοράς δεν μου αρέσει».

Μάλιστα, παρά την παρέμβαση του δημοσιογράφου Βαγγέλη Παπαδημητρίου που του είπε να μην ειρωνικός με έναν κλάδο που έχει υποστεί μεγάλο πλήγμα, επέμεινε και επανέλαβε πως όποιος θέλει να δώσει τα κλειδιά του τα παίρνει εκείνος.

ΠΗΓΗ:https://grandsport.gr

You May Also Like

Με εντολή Μητσοτάκη ξηλώνεται η Aστυνομική Διεύθυνση Χανίων μετά το τροχαίο

Οι αντικαταστάτες, σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι από την Αθήνα.

Μητσοτάκης προς επιχειρηματίες: Κάναμε το καθήκον μας, κάντε το δικό σας

Μητσοτάκης προς επιχειρηματίες: Κάναμε το καθήκον μας, κάντε το δικό σας

Τέλος τα δήθεν αρνητικά self test των μαθητών, στο τραπέζι τεράστιες αλλαγές στα σχολεία

Τέλος τα δήθεν αρνητικά self test των μαθητών, στο τραπέζι τεράστιες αλλαγές…

Αθώος ο «Diddy» για σωματεμπορία και εκβιασμό – Ένοχος για δύο αδικήματα

Συγκινημένος, ο Diddy γονάτισε στο δικαστήριο

Η Ανακοίνωση από το ΥΠΕΘΑ για την κακοποίηση ζώου σε στρατιωτικό χώρο

Η Ανακοίνωση από το ΥΠΕΘΑ για την κακοποίηση ζώου σε στρατιωτικό χώρο

Helen Mazlou: Οι πρώτες δηλώσεις της 23χρονης influencer που έγινε μοναχή

Η αδελφή Υπομονή, όπως είναι σήμερα το όνομα της, μιλώντας στο OPEN και στο Πρωινό Σου εξήγησε γιατί αποφάσισε να γίνει μοναχή

Τερματισμό της εισβολής και διάλογο με τη Ρωσία ζητεί ο Ζελένσκι – «Πολεμάμε μόνοι μας»

«Σήμερα το πρωί υπερασπιζόμαστε μόνοι μας τη χώρα μας. Όπως χθες, οι…

Περιστέρι: Η στιγμή της σύλληψης του Αιγύπτιου επιδειξία στο Περιστέρι

Στο βίντεο φαίνεται ο 34χρονος να ακολουθεί τη γυναίκα αστυνομικό που έκανε το δόλωμα

«Θλίψη και ντροπή» για τον Μητροπολίτη Κέρκυρας «που έδιωξε παιδί με ειδικές ανάγκες»

Η απάντηση της Μητρόπολης (Video)

Προσωρινοί Πίνακες Δικαιούχων και Παρόχων του Προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού ΟΑΕΔ

  Προσωρινοί Πίνακες Δικαιούχων και Παρόχων του Προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού ΟΑΕΔ