Πάλεψαν, αλλά δεν τα κατάφεραν οι Αγγελόπουλος, Τζιάλλας, Τσίλης και Χρήστου στον ημιτελικό της τετράκωπου άνευ πηδαλιούχου κι έτσι θα διεκδικήσουν μια θέση μεταξύ της έβδομης και της δωδέκατης.
Το κακό ξεκίνημα, μιας κι έχασαν έδαφος εξ αρχής, στοίχισε στην ελληνική ομάδα της τετράκωπου άνευ πηδαλιούχου, που δεν κατάφερε να περάσει στον μεγάλο τελικό του αγωνίσματος της κωπηλασίας.

Οι Αγγελόπουλος, Τζιάλλας, Τσίλης και Χρήστου περιορίστηκαν στην πέμπτη θέση του ημιτελικού, πίσω από Αυστραλία, Νότιο Αφρική, Ιταλία (πέρασαν στον τελικό) και ΗΠΑ αφήνοντας πίσω τους μόνο τη Ρωσία.

Έτσι οι Έλληνες κωπηλάτες πλέον θα αγωνιστούν στον μικρό τελικό διεκδικώντας μια θέση μεταξύ της έβδομης και της δωδέκατης.

«Το πλήρωμα δεν είχε συνοχή και η βάρκα δεν έτρεχε. Θα πρέπει να δούμε με τα παιδιά τι έφταιξε. Ο καιρός δεν βοήθησε, αλλά δεν ήταν αυτή η αιτία», δήλωσε ο πρόεδρος της κωπηλατικής ομοσπονδίας, Γιάννης Καρράς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

H Βόρεια Ελλάδα τρέχει στο Salonica Run για τα παιδιά που έχουν ανάγκη!

  Το πρωί της Παρασκευής 11 Οκτωβρίου, στις 10:00 π.μ., η Θεσσαλονίκη…

Το 1ο ΓΕΛ Καστοριάς πήρε το τοπικό Σχολικό Πρωτάθλημα και συνεχίζει στο Περιφερειακό

Το 1ο ΓΕΛ Καστοριάς πήρε το τοπικό Σχολικό Πρωτάθλημα και συνεχίζει στο…

Ε.Π.Σ. Καστοριάς: Οι φιλοξενούμενοι είχαν την τιμητική τους στην Α’ Κατηγορία

Στη …δεύτερη αγωνιστική του Β’ γύρου και 15η του πρωταθλήματος στην Α’…

Πινγκ-Πονγκ: Σημαντικές νίκες για τους άνδρες του Κένταυρου Καστοριάς

Την Κυριακή 18/12/2016 πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη η 13η -14η και 15η αγωνιστική…

Τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου οι εκλογές στην ΕΠΣ Καστοριάς

  Τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου οι εκλογές στην ΕΠΣ Καστοριάς

Νέα νίκη της Κ-16 της Καστοριάς.

Νίκησε, τις Ελπίδες Α. Ε. Κοζάνης με 5-0, στα πλαίσια του πρωταθλήματος Κ 16 της Δυτικής Μακεδονίας της Ε. Π. Σ. Κοζάνης.

Στο μουσείο της ΧΑΝΘ τα συλλεκτικά παπούτσια του Διαμαντίδη

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης αποσύρεται από την ενεργό δράση και τα τελευταία συλλεκτικά…

Πέμπτη θέση στο ευρωπαϊκό για την Καστοριανή Άννα Μαρία Ταξοπούλου

Την πέμπτη θέση κατέλαβε στην τελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, η Εθνική ομάδα…