Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως δύο νεαρές αθλήτριες του ομίλου μας, οι Νικολαϊδου Αλίκη και Βακοπούλου Ευαγγελία, επελέγησαν από την εθνική ομάδα κωπηλασίας για να παρευρεθούν στο προπονητικό κοινόβιο του Ιουλίου 2016.

Το συμβούλιο και οι προπονητές συγχαίρουν τα κορίτσια για την επιτυχία τους και εύχονται σε όλα τα παιδιά αντίστοιχες επιτυχίες στο μέλλον.

Πηγή: no-mavrohoriou.blogspot.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Β’ Εθνική – Πινγκ Πονγκ: Δύο ήττες για τους άνδρες του Κένταυρου Καστοριάς

Το Σαββατοκύριακο (10 -11/10/2015) πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες για το πρωτάθλημα της Β’…

Α.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ

O AΣ Καστοριάς θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία του στο…

Ανακοίνωση για τα Πρωταθλήματα Υποδομής της Ε.Π.Σ. Καστοριάς Η Επιτροπή Υποδομών Στατιστικής και Ανάπτυξης της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καστοριάς, καλεί τους εκπροσώπους και τους προπονητές όλων των σωματείων που έχουν τμήματα Υποδομής, να βρίσκονται στα γραφεία της Ένωσης την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:30. Στη συγκέντρωση αυτή θα συζητηθούν τα νέα δεδομένα στα αναπτυξιακά Πρωταθλήματα, στις κατηγορίες Κ-14 (Παίδων) Oρίζοντες & ART BOX και Κ-12 (Προ Παίδων) VELLE TRAVEL για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2018-19, καθώς και ο προγραμματισμός για ενδεχόμενη διοργάνωση τουρνουά υπό την αιγίδα της Ε.Π.Σ. για τις ηλικίες Κ-6, Κ-8, Κ-10, σύμφωνα με την ενιαία ηλικιακή κατηγοριοποίηση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Παρακαλούνται όλοι οι εκπρόσωποι και προπονητές των ομάδων υποδομής να παρευρεθούν στη συγκέντρωση και να καταθέσουν τις προτάσεις τους. Η κοινή ονομασία σε όλα τα πρωταθλήματα υποδομής ευθύνης των Ε.Π.Σ. θα δώσει τέλος στην κατά το δοκούν ονοματοδοσία των διοργανώσεων αυτών (π.χ. Babini, έφηβοι, νέοι κτλ.) και εκτιμάται ότι θα προσφέρει πολλαπλά οφέλη στην διαδικασία εκπαίδευσης. Ειδικότερα, για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 οι κύριες κατηγορίες- ονομασίες των πρωταθλημάτων υποδομής και οι ηλικίες των παικτών που μπορούν να λάβουν μέρος σε αυτές, διαμορφώνονται ως εξής: Κ-16: παίκτες γεννηθέντες από 1/1/2003 και νεότεροι. Κ-14: παίκτες γεννηθέντες από 1/1/2005 και νεότεροι. Κ-12: παίκτες γεννηθέντες από 1/1/2007 και νεότεροι. Κ-10: παίκτες γεννηθέντες από 1/1/2009 και νεότεροι. Κ- 8: παίκτες γεννηθέντες από 1/1/2011 και νεότεροι. Κ- 6: παίκτες γεννηθέντες από 1/1/2013 και νεότεροι.

Ανακοίνωση για τα Πρωταθλήματα Υποδομής της Ε.Π.Σ. Καστοριάς

Ενδιαφέροντα παιχνίδια στην Ε.Π.Σ. Καστοριάς

Συνέχεια στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Καστοριάς , καθώς το…

Ακόμα μία μαγική ημέρα για τον Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς

Μία μαγική ημέρα ακόμα προστέθηκε στην γεμάτη διακρίσεις ιστορία του Ναυτικού Ομίλου…

Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση με τσεκούρι σε οπαδό του ΠΑΟΚ σε νυχτερινό κέντρο

Την προανάκριση της υπόθεσης έχουν αναλάβει οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αθλητικής Βίας.

ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας Ευχαριστήριο

Η οικογένεια του ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας ευχαριστεί θερμά όλες τις ομάδες και τους…

Πινγκ-Πονγκ: Καλές εμφανίσεις για τους αθλητές του Κένταυρου Καστοριάς στα προκριματικά του πανελλήνιου πρωταθλήματος παίδων

Πινγκ-Πονγκ: Καλές εμφανίσεις για τους αθλητές του Κένταυρου Καστοριάς στα προκριματικά του…

3η η Σόνια Τσεκίνη από το Άργος Ορεστικό στον “8ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας”

Ο 8ο Ημιμαραθώνιος της Αθήνας, το μεγάλο δρομικό γεγονός της Άνοιξης ξεκίνησε και…