Την Πέμπτη 25 Μαΐου 2017 θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη των αντιπροσώπων της ΕΛΜΕ Καστοριάς για το 18ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ ενώ η τακτική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί μία μέρα νωρίτερα την Τετάρτη 24 Μαΐου 2017.

Όσοι επιθυμούν να υποβάλλουν υποψηφιότητα,  είτε ως συνδυασμός είτε ως μεμονωμένος υποψήφιος, καλούνται να καταθέσουν τις υποψηφιότητές τους, μαζί με αιτήσεις συμμετοχής, στα μέλη του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Καστοριάς ή με αποστολή στο e-mail της Ένωσης ([email protected]).

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής υποψηφιότητας, ορίζεται η Δευτέρα 22 Μαΐου 2017 και ώρα 14:00.

Σύντομα θα γίνουν γνωστές και οι λεπτομέρειες για το χώρο και το χρόνο της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης αλλά και της εκλογικής διαδικασίας.

Θυμίζουμε ότι η συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία καθορίζει τόσο των αριθμό των αντιπροσώπων της ΕΛΜΕ Καστοριάς στο 18ο Συνέδριο της ΟΛΜΕ όσο και τη “δύναμη” της ΕΛΜΕ για τα επόμενα δύο χρόνια στις Γενικές Συνελεύσεις των Προέδρων των ΕΛΜΕ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

You May Also Like

Ο Μητροπολίτης Καλλίνικος τιμά τον Μητροπολίτη Ναυπάκτου Ιερόθεο

Αναδημοσίευση Δελτίου Τύπου Ιεράς Μητροπόλεως Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου

Τραγική η κατάσταση στην ΔΕΗ – Κίνδυνος Χρεοκοπίας

Την έντονη ανησυχία τους εκφράζουν με Ερώτηση στην Βουλή  36 Βουλευτές της…

Ο Δημήτρης Σαββόπουλος για τις δράσεις που έγιναν στην Π.Ε. Καστοριά  ενάντια στον  κορωνοϊό  και τα επόμενα σημαντικά βήματα (Video)

Ο Δημήτρης Σαββόπουλος για τις δράσεις που έγιναν στην Π.Ε. Καστοριά  ενάντια…

Ο Α.Σ. Καστοριάς εκφράζει την ικανοποίησή του προς το Δήμο Καστοριάς

  Ο Α.Σ. Καστοριάς εκφράζει την ικανοποίησή του προς το Δήμο Καστοριάς

Συμμετοχή του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στο Δίκτυο θεσμοθετημένων εργαστηρίων Ελληνικών ΑΕΙ

    Συμμετοχή του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στο Δίκτυο θεσμοθετημένων εργαστηρίων Ελληνικών…

«Όχι» στο ΟΑΚΑ λέει ο Άρης για τον τελικό, προτείνει Τούμπα ή ΑΕΛ FC Arena

Τελικό σε ουδέτερο γήπεδο και με κόσμο θα προτείνουν οι «κιτρινόμαυροι»

Αποκλειστική συνέντευξη με τον Πρόεδρο της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού Παναγιώτη Κατσαμπάνη: «Για να έρθει η ανάπτυξη πρέπει να υπάρχει σταθερή φορολογία και να εξαλειφθεί η γραφειοκρατία»  

Αποκλειστική συνέντευξη με τον Πρόεδρο της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού Παναγιώτη Κατσαμπάνη:…