Επίδομα 534 ευρώ: Σήμερα η πληρωμή για τις αναστολές Φεβρουαρίου

 

Πληρώνονται σήμερα  611.618 εργαζόμενοι που μπήκαν σε αναστολή  οι συμβάσεις εργασίας τους τον Φεβρουάριο.

Ειδικότερα  την Παρασκευή 5 Μαρτίου θα γίνει η καταβολή ποσού 260,52 εκατ. ευρώ σε 611.618 δικαιούχους, σύμφωνα με τον προγραμματισμό του υπουργείου Εργασίας.

Αναλυτικά οι καταβολές έχουν ως εξής:

  • Ποσό 254,9 εκατ. ευρώ αφορά στην καταβολή της αποζημίωσης ειδικού σκοπού στους 532.208 εργαζομένους, των οποίων οι συμβάσεις εργασίας τέθηκαν σε αναστολή κατά τον Φεβρουάριο.
  • Ποσό 3,12 εκατ. ευρώ αφορά στην καταβολή αποζημίωσης ειδικού σκοπού σε 8.272 δικαιούχους για αναστολές συμβάσεων εργασίας Ιανουαρίου, για τις οποίες υποβλήθηκαν συμπληρωματικές δηλώσεις.
  • Ποσό 2,4 εκατ. ευρώ περίπου αφορά σε επιδόματα αδείας 71.092 εργαζομένων που έχουν ενταχθεί στον Μηχανισμό «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ».
  • Ποσό 55.686 ευρώ αφορά σε πληρωμή αποζημίωσης ειδικού σκοπού σε 116 δικαιούχους, στο πλαίσιο της διαδικασίας υποβολής μονομερών υπεύθυνων δηλώσεων από εργαζομένους με δικαίωμα υποχρεωτικής επαναπρόσληψης στον κλάδο του τουρισμού.

You May Also Like

ΕΦΚΑ: e-ξυπηρέτηση συνταξιούχων του Δημοσίου

Νέα ηλεκτρονική υπηρεσία παρακολούθησης αιτήματος συνταξιοδότησης

Ενέργεια: Στους τρεις απλήρωτους λογαριασμούς «καίγονται» οι καταναλωτές

Πώς θα μπλοκάρονται οι μετακινήσεις σε άλλο πάροχο για κακοπληρωτές

Προθεσμία υποβολής δήλωσης επιχειρήσεων για Δώρο Πάσχα με επιβάρυνση κράτους

Προθεσμία υποβολής δήλωσης επιχειρήσεων για Δώρο Πάσχα με επιβάρυνση κράτους

Τι πρέπει να κάνουν οι εργαζόμενοι που ήταν σε άδεια ασθένειας ή μητρότητας και τέθηκαν σε αναστολή

Τι πρέπει να κάνουν οι εργαζόμενοι που ήταν σε άδεια ασθένειας ή…

Αχτσιόγλου: Χωρίς ηλικιακές διακρίσεις η αύξηση του κατώτατου μισθού – Η διαδικασία θα διαρκέσει 4 μήνες

“Ο νέος αυξημένος κατώτατος μισθός θα ισχύει χωρίς ηλικιακές διακρίσεις”, δηλώνει η…

Ανάρπαστα τα στεγαστικά δάνεια σταθερού επιτοκίου

Ανάρπαστα τα στεγαστικά δάνεια σταθερού επιτοκίου

Στο μικροσκόπιο η φορολόγηση ενός εκατ. αυτοαπασχολούμενων

Αναζητούνται διεθνή μοντέλα φορολόγησης – Ισχυρά κίνητρα για τη δήλωση των πραγματικών…